Ben küçükken sara hastalığına yakalandım ve bu yüzden çocukluğum çok kötüydü. Çok ağır nöbetler geçiriyodum. Okuldada çok zorlanıyodum. Bu yüzden 4. sınıfı bitirdiğimde ailem beni okuldan aldı. Yaşadığım yerde açıktan okuyamıyordum. Sanırım o dönemde açıktan okumak diye bişeyde yoktu. 1 2 sene önce açıktan kaldığım yerden devam ettim ve çalışıyodum. İkisi birden bana zor geldi orta 8'de bıraktım. şu an 1 senedir çalışmıyorum. Zaten ailemde benim çalışmamı istemiyor. İnternette açıköğretimin resmi sayfasıyla karşılaştım. Kayıtlar başlamış sizce ne yapmalıyım ya da siz olsanız ne yapardınız?
(DİP NOT ESKİSİ KADAR KÖTÜ DEĞİLİM AMA ŞU AN HALA İLAÇ KULLANIYORUM)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sağlık sorunun varsa açıktan devam et. Yaş felan önemli değil. Önemli olan yaşadığın sürece istediğin sonuca ulaşmaktır.
Bende açıktan liseyi bitirdim zamanında çok sağlık sıkıntılarım olduğu için bende gidemedim okula 20 yaşında bitirdim liseyi artık her iş yeri en az lise mezunu arıyor o yüzden çok önemli lise mezunu olmak okumak bunu düşünerek oku özellikle yüz yüze eğitim yokken değerlendir bu fırsatı...
Bende hala tedavi görüyorum ömür boyu tedavi görmek zorundayım ve şu an ciğerlerime pıhtı attığı için hastanede yatıyorum
geçmiş olsun