Yaş 23...
Fen lisesi 2. sınıftan terkim. 😁
Bu yaştan sonra okunur mu açık liseden devam etmeyi düşünüyorum sizce zor olur mu
Fen lisesi 2. sınıftan terkim. 😁
Bu yaştan sonra okunur mu açık liseden devam etmeyi düşünüyorum sizce zor olur mu
Okunur niye okunmasın. Tanıdık bir abi vardı. 30 yaş üstü ilkokul 5 e kadar okumuş. Önce ilkokulu sonra liseyi bitirdi. Bana üniversite okuyabilir miyim diye danıştı. Okumanın yaşı yoktur.
Okursun tabi. Benim yaşım 21, istemeden de olsa açık lise bitirdim hem de 6 yıl sürdü. İlk kez üni sınavına hazırlandım ama stres yaptığım için sağlık sorunu yüzünden giremedim. Şimdi 2. kez hazırlanıyorum. Sen yeter ki okumak iste, her şey gelir peşinden biraz da senin çabanla tabiki.
Devam edebilirsin ne var ki yaşında ki acıktan okuman daha iyi olur hem üniversite sinavinada calismis olursun yuz yuze okulda cok zaman kaybi oluyor ve dersler yeterince verimli gecmiyor ama internetten youtubeden takip edersen dersleri ordaki hocalar daha iyi
Hiç de boşa bir çaba değil. Liseyi bitirmeni öneririm. Artık herkes üniversite kazanabiliyor ve ortaokul mezunu olman sana eksi puan getirebilir. Elinde bir lise diploman olsun derim.
Cevap
55Cevap
Elbetteki okunur. Liseyi açıktan bitir. Şu an 8 dönemden 5 döneme düşürdüler. Sonrasında sıkı bir çalılma ile üniversiteyi kazanırsın.
Bu sana bağlı olan bir şey ve kesinlikle oku. Görüyorsun şuanda 70 yaşındaki kişi bile üni okumak istiyor geç kaldığını düşünme ve bence yapabilirsin. Eğer şimdi yapmazsan sonradan kesin pişman olursun diye düşünüyorum
Ve ayrıca şuandaki liseliler de açık lisede veya geçmek istiyorlar yani açık lisede olman bir dezavantaj değil
Oa hemde fen lisesinden terksin, umarım vardır bir nedeni hayat ama ben fen lisesine girmek için can atardım. Anadoluya gittim ama bulunduğum ilçenin en iyi okuluydu o yüzden yine mutluydum, bu yaştan sonra derken yaşında ne varki? Daha gencecikkksin
Annem ailesi okutmadığı icin sadece ilkokuldan mezun olabilmis. 40 yaşında açık öğretime başladı ve 3 yilda hem ortaokulu hem liseyi bitirdi. Şimdi lise mezuniyetini kutluyoruz.
Abla okumanın yaşı olmaz :( Bunu laf olsun diye demiyorum, gerçekten öyle. Yeter ki isteğin olsun, hiçbir şey için geç değil. Henüz 23 yaşındasın
Abla 50-60 yaşında insanlar okuyor. Sen mi okuyamayacaksın? :( Senin zihnin o yaştaki insanlara göre çok daha iyi bir durumdadır. Çalışmaya başlayınca hatırlarsın. Yeter ki bir hedefin olsun
Hahahaha niye soruyorsun bro hemen devam et okuluna bunun yaşımı var yaa taktığın şeye bak. Üstüne birde aöften bir bölüm patlatırsın tamamdır. Yaşında daha bir şey yok daha çok gençsin her türlü yaparsın.
Pişman olmamak için okumalısın. Bu senin hayatın, kendini düşünmelisin. Hiç bir şey için geç değildir. Sen yeter ki iste.
Fen lisesi yani basarili bi ogrenciydin. Gecerli sebebin vRdir illaki ama okumak istiyosan yaparsin yasa takilma asla
Okumanın yaşı olmaz
Fen lisesi kazanmış okumuş birisi de bunu rahatlıkla devam ettirebilir
Azmini harekete geçir
Okusan da okumasan da 4 yıl sonra 27 yaşında olacaksın. Yani boşa giden ya da kaybedeceğin hiçbir şey yok.
Hiç de zor olmaz. Ben açıktan bitirdim son senemi okudum açıktan. Güzel bir ortalama ile mezun oldum. Başarabilirsin Allah'ın izniyle.
Valla benim 31 yaş bu yıl bende liseyi okumak istiyorum bence hedefin varsa oku ama memur olayım vs diye uğraşma
Fen Lisesini kazanıp gidecek kapasiteye sahip bir insan devamını da getirebilir pekâlâ. Yaşın daha 23 sonuçta 63 değilsin..
Okunur ya niye okunmasın. Bence devam et ilerde keşke yapsaydım demezsin.
Dostum fen lisesini neden terk ettin ki? Okunur elbet ama neden böyle bir şey yaşandı? Çok ilginç.
İlla okucam diyorsan açıktan kaydını yap okunsadece sınavlar için okula gidersin..
annem korkundan sonra açık lise bitirdi benle üni sınavına girdi
annem geçen sene lise mezunu oldu bu sene ünv giricek bebekim
açıktan okursun ne var bunda yasa takılma yeterli kenidi icin de i başarıyı hisset varsa devam
74 yaşında hukuk mezunu adam var yaa tabii ki olabilir
Okunur tabi neden okunmasın. 60 yaşında ünv. Mezun olunuyor da 23 24 te neden lise okunmasın
Kafan çalışıyorsa neden olmasın okumanın yaşı olmaz
kızım sende fen lisesi kazanacak akıl varmış da neden okumadın
Ama geç değil okumak için hiçbir zaman yaş kac olursa olsun geç değildir bunu sakın unutma
Oku aşkım da fen lisesini mi terk ettin neden yaptın bunu
Oku tabii kiii
Neden fen lisesi bıraktınız fen lisesi kazanmışsınız o kadar
Annenize Allah rahmet eylesin.
Hicbir şey için geç değil. Lütfen okuyun. Güzel yerler kazanacagizdan şüphem yok, fen lisesi kazanmak kolay mı yaaa
@Fjhjggj Tabiki okunur. Eğer gerçekten insan isterse herşeyi başarabilir. Yeterki sen iste. ^^
Neden olmasin bizim üniversite de 40 yasinda bir adam var disladigimdan söylemiyorum. okumanın yasi olmaz hemen harekete geç!!!
Neden olmasın 24 yaşındayım ikinci univeristemi okuyorum cok da memnunum 3. Okumayı da düşünüyorum bu gidişle 4.5.6 ya kadar yolu var
Bence hiç bir şey için geç değil yaşın daha çok küçük zaten bence yapabilrsin istedikten sonra
Okumanın yaşı yok bende hırs yapar ya da zorunda kalırsam okurdum
Aöl sınavında 40 yaşında bile gelen vardı sınava yani sen düşün
niye okunmasın tabiki dısardan bitir
60 yaşında bile okuyanlar var sen ne diyon bacım
Hiçbir şey için geç değil yapabilirsin
Zor olmaz oku ama bişeye sap olamıcan bu ülkede
Okunur neden okunmasın
Olum 23 çok küçük tabiki okunur devam et oku ben30 yaşındayım liseye başladım hey gidi hey
Zor olur ben denedim sıkıldım.
Olmaz yaparsın hayat devam ediyor
Neden olmalısın ben uni daha bitirmek istiyom
Yaparsın sen fen lisesini kazanmış insansın
Yok açıktan oku çok güzel biter
Benve oku ya okjmak iyidir
Olur tabi neden olmasın.
Ve şu an sınavlar online oluyor daha rahat bitirirsin
Fen lisesine pek inanmadım dbdnnd
Tabi ki sen istedikten sonra
Fen lisesini kazandın bırak tin
okunur yaşı yok öğrenmenin okulun