Ay koşa koşa eve geldim ama hava çok güzel bir yürüyüş yapıp kahve mi içseydim ya. Pişman oldum sanki

Ay koşa koşa eve geldim ama hava çok güzel bir yürüyüş yapıp kahve mi içseydim ya. Pişman oldum sanki

Tık eve gelirim efendim hemen elimi yüzümü yıkarım güzel bi yemek güzel bi kahve TV nu açarım efendim sevdiğim dizi çıkar derim ki doğdu güneşim öyle izlerim efendim
Doğdu güneşim deme doğdu ayım de
Tamam seni mi kırıcam efendim 😀
İş çıkışı (iş yerinde duş almadıysam) önce eve gidip duşumu alır öyle dışarı çıkarım. Arkadaşlarla buluşuyoruz, bir kafede kahve eşliğinde sohbet ederiz. Bazen gazlamaya çıkıyoruz, otobanda saatlerimiz geçiyor.
Sinema, balık tutma, video çekimi vs farklı farklı etkinlikler yapma kafasındayız. Baktık hiçbir şey bulamıyoruz çok canımız sıkılıyor. Motorları çekiyoruz sehpa üstüne temizlik/bakım yapıyoruz.
Detaydaki görsel çok komik dfghdfhk
Evle ilgili bir durum için usta gelecek, onu bekliyorum. Onun da işi erken biterse Hayri ile görüşürüz
Yiaa gönlümüzün adminine bol bol selam
Son zamanlarda işle ilgili sorunlar yaşadığım için bırakmak durumunda kaldım. Son iki gündür boşluk içerisindeyim diyebilirim. Yoğun bir stres altındaymışım onu fark ettim
Geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası çok daha güzel olurr
Teşekkür ediyorum inşallah
Cevap
38Cevap
benim işim yok ama işim olsaydı da eve gelir dinlenir kahve içer sosyal medyada takılırdım elbette
Vaktim olursa kahve keyfine giderim gadası
Ben genelde direkt eve gitmeyi daha uygun buluyorum. Oradan dışarı çıkmak daha keyifli geliyor.
Ben eve girince bir daha çıkamıyorum
Bence çıkmamalısın 🙄
Bir gün kaçıracaklar ve diyeceksin oha haklıymış..
Eve gidip pijamaları çekip pinekleme peşinde koşsrım
Sırf o terliklerini gitmek için koşa koşa eve gidiyorsun di mi ahsjsjs
Maksjskdkd evet 😂😂😂
Ben çıktım arkadaşın evinde takılıyoruz şimdi
Aferin
Çok konuşma bacaklarını kırarım 🤨
Hastaneye geldik... Büyük oğlan hasta olmuş.
Geçmiş olsun salgın var dikkat edin😔
Sağolasın canım benim.
Çalışma odasından çıkıp mutfağa geçiyorums :D
Baya yorucu olmalı ahsjs
sorma çok yoruyor ayaklarım yoruluyor alice ya
Kıyamam ya
kıyma bana alice
Eve gidip Kardeşim bey için yemek yapıyorum çoğunlukla
Benim kardeş attaya gitti hüğ
Şanslı olmak diye buna derim yaa :D
Evi dağıtmayan & sürekli yemek vs beklemeyen & uyuzluklarıyla seni delirtmeyen bir canlının tatile gitmesi gibisi var mı :D
Ama ben ösledim deme öyle 🥺
İnş kısa zamanda kavuşursun yaaa bakma ben de diyorum ama iki saat sesini duymasam başlıyorum zalım beni aramıyorsun diye duygu sömürüsüne
Standart evime giderim ama cuma akşamları mesela güzel alışveriş yaparım tatil günümde ben kışın özellikle film ve dizi günleri yaparım evden çıkmam pek
Haftanın 4-5 günü spordayım, geri kalan zamanlarımda da evde de çalışmaya devam ediyorum bu aralar yoğun işlerim. Onun haricinde arada arkadaşlarımla çıkıyorum
Her zaman gittiğim AVM'deki her zaman gittiğim cafede kahve içiyorum. Gerçi bugün direkt eve geldim ama birazdan yine çıkıp gideceğim ajdjwbf
Ben et sote yapmayı düşünüyorum yanına da bulgur pilavı ve yoğurt
Oou ellerine sağlık şimdideb
Benim yerime de yürü sahilde nasılsa ağırlık çökecek 😀
İş girişim de iş çıkışım da eve olduğundan bana fark etmiyor, hom ofis çalışıyorum 😂
Ayy fenasal bir durum o da
12 saat çalıştığım için 1 saat yol falan, eve gelip yarım saat oturuyorum hiçbir şey yapmadan veya yemek yiyip uyuyorum. Kısır döngü gibi 😅
Akşam çıkacağız rakı balık 😂 sonra sahilde yürüyüş bir birada orada tekerleyip eve geleceğim. Herkese keyifli hafta sonları
Arkadaşlarıma gidiyorum. Yemek çay, sonra ev. Kitap çay :)
Biriyle buluşmayacak ya da alışveriş yapmayacaksam direkt eve gidiyorum
Ekonomi o kadar kötü ki, aç karnina 150 200 lira verip kahve içmek veya yanina bişeyler yiyim derken 500 lira verip kalkmaktan korkuyorum ve çoktandir iş çıkışı kahveye falan gitmiyorum
Çalışmıyorum genelde fizik tedavi sonrası uyuyorum
eve git eymek yap çay koy zıkkımlan dışarı çık gez eve gel zıbar yat :D
Başım boynum ağrıyorrrr.
Eve atasım var kendimi
Genelde eve giderim…
Bugün alışveriş yapıp yemek yedim… bi de sinemaya gidecektim ama bekleyemedim… 😅 artık yakın zamanda başka bi gün..
Sahile iniyorum sahilin camisi'nin çay ocağında termosu 20 tl fulleyip denize sıfır yerime cekiyorum
Bana Alman döneri ısmarla
Tabii
Ne zaman
misafirlik var üff :(
Tühh
Date var arkadaşımla
Hangiii arkadaş oooo
Sen tanımazsın aşkom hsjjsjsj
Tüh shsjs
Mahalle karısı gibi dönüş yolunda arkadaşlarımın dükkanlarına gidip dedikodu yapiyorum
Kişisel Gelişim çalışırım
Telde takılıyorum
Eve gelip dinliyoruz ba
Çalışmıyorum ama hemen eve gelirdim
Plan & Program varsa oraya, yoksa eve.
Eve gelip duj alıyorum
Bugün misafirlikteydim.
Değişkenlik gösteriyor...
Eve ışınlanıp dinlenicem
Direk eve gelirim bir işim yoksa eğer
İyi olurdu kahve iyi gider
Arkadaşlarla buluşuruz genelde..
İyi bir işiyorum önce
kedilerime koşacağım
İşim yok gücüm yok evde kahve içiyorum :)
Wipeeeouuttttt diye bağıra bağıra koşuyorum
Bazen direk eve gelirim, bazen de gezerim.
Yemek yerim
Eve geçiyorum direkt
Yemeğe gidiyorum ya da eve geliyorum yiyorum
Koşa koşa eve ben de
anca eve gidebiliyorum
Spor salonuna gidiyorum
Çalışmıyorum
Pub'a gidiyorum hshs
Çalışmıyorum
Yürü biraz sonra bir kahve aç isen yemek oh mis ♥️
İşim yok
Calismiyorum