Eğitim & Kariyer Ön lisans 1. sınıf öğrencisiyim, 2024 KPSS ön lisans sınavı 1 eylülde gözüküyor. Sınava girebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yazın 1. sınıftan mezun olacağım internette ön lisans ikinci sınıflar sımava girenilr yazıyor. 1 eylülde ikinci sımıf gözükür müyüm? Ön lisans 1. sınıf öğrencisiyim, 2024 KPSS ön lisans sınavı 1 eylülde gözüküyor. Sınava girebilir miyim? Cevapla KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, evet bildiğim kadarıyla sınava girebiliyorsunuz. Puanınızın geçerlilik süresi ise 2 yıl. Başarılar diliyorum. 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Girebilirsiniz puanınızın geçerliliği 2 yıldır, sınavdan sonra 2 yıl içinde mezun olduğunuz takdirde atamalara katılabilirsiniz 0 2 Yorumla Kardeşleryansın +1 yıl Lisans içinde geçerli mi bu durum Yorumla Acılıkoala +1 yıl Bazı branşlar hariç evet Yorumla
YasakTutkular Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl evet girebilirsin. Çünkü seneye mezun olacaksın ve o sınav olmayacak. O yüzden böyle bir hakkın var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, evet bildiğim kadarıyla sınava girebiliyorsunuz. Puanınızın geçerlilik süresi ise 2 yıl. Başarılar diliyorum.
Girebilirsiniz puanınızın geçerliliği 2 yıldır, sınavdan sonra 2 yıl içinde mezun olduğunuz takdirde atamalara katılabilirsiniz
Lisans içinde geçerli mi bu durum
Bazı branşlar hariç evet
evet girebilirsin. Çünkü seneye mezun olacaksın ve o sınav olmayacak. O yüzden böyle bir hakkın var
Tabi ki
Girebilirsiniz belki