Eğitim & Kariyer Hangi dili öğrenmeyi daha çok istersiniz? Bubenilgilendirir Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arapça Fransızca Almanca Farsça Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi dili öğrenmeyi daha çok istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Fransızca 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Arapça biliyorum, İngilizce öğretmenliği okuyorum ve mezun olduktan sonra almanca öğrenmek istiyorum 0 2 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl kadibun ekbar ne demek? Yorumla Bubenilgilendirir +1 yıl @SinEMCÜKLE ekbar büyük belli ki Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hepsini öğrenmek istiyorum. Ama önceliğim almanca 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seçeneklerden fransızcaAma ingilizcemi ilerletmek isterdim. 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Rusça, İngilizce var araya Japonca sıkıştırsam fena olmaz. 0 0 Yorumla
uzgunbikizz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Arapça bu ülkede lazım sonuçta yarısı Suriye olunca 1 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı. İşime bir yarar dil olan arapça isterdim 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 366 cevap paylaştı. İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Rusça 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fransızca
Arapça biliyorum, İngilizce öğretmenliği okuyorum ve mezun olduktan sonra almanca öğrenmek istiyorum
kadibun ekbar ne demek?
@SinEMCÜKLE ekbar büyük belli ki
Hepsini öğrenmek istiyorum. Ama önceliğim almanca
Seçeneklerden fransızca
Ama ingilizcemi ilerletmek isterdim.
Rusça, İngilizce var araya Japonca sıkıştırsam fena olmaz.
Arapça bu ülkede lazım sonuçta yarısı Suriye olunca
Bunlardan Almanca, Arapça
İşime bir yarar dil olan arapça isterdim
İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Rusça
İlk uygarlıkların dillerini
Rusca yokki burada 😁😁🤘
ispanyolca
Almanca
İspanyolca
Çince
Almanca ve İngilizce öğrenmek istiyorum
İspanyolca öncelik