2 bucuk yil bir ofiste calisiyorum patronum benden memnun herkes ama ben mutsuzum istifa etmistim 1 ay sonra cikicagimi biliyorlar kal drmiyorlar ama gelen gidende yok bana tavirlilar mudurume söylüyorum ay sonu cikicam bilginiz olsun diye oda inşallah diyip gecistiriyor gibi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen mutsuzsan ve giymek istiyorsan ne kadar zorlamalarini bekliyorsun ki? Hem daha once de bunu deyip kaldiysan yilan hikayesine donmustur, olacagina bırakmışlardır artık.
Ama şoyle benim buyuk beklentim yok ki bu kisilerden sadece düzgün uslup istiyorum o kadar. Iki tane kurt kopekleri var kocaman ve belcika kurdu vahşi irktan ikiside biri kocaman biri kucuk ve bende fizik anlaminda kucucuk birseyim gucum yetmemesine ragmen bakiyorum riske girip kimsenin yapaniyacagi seyleri yapiyprum kocaman adamlar bile korkuyor onun disinda isimde eksiklil yok islerimide duzgun yapiyorum bunlara ragmen karsimdaki kisilerden kotu uslup goruyorsam gitmek istiyorum
şu an kopeklere bakacak kimse yok ben bakiyorum yemeklerini suyunu vs veriyorum. Kafesini temiz tutuyorum bunlari kolay kolay hele vahsi irktan bir kopekse kimse yapmaz kocaman adamlar bile korkuyor ben riske giriyorum
Brn duygusal oldugum icin gonul bagi kurdum 2 bucuk yil gecirdim kaliyim dedim ama bazi seylerdr cok yordu davranislar
Benim yerimde biri olsa tozu dahi kalmazdi zaten burada
Bunlari konuşup ayrilmak istedigini mi söyledin, yoksa onlar niye gidiyorsun sorsun diye mi bekliyorsun? Zira duygu düsuncelerini ifade edip gidiyorsan gorundugu kadar da umurlarinda degil. Sorup bir sey degistiremiyorlarsa demek yapacaklari bir sey yok, gidisata razı olacaklar.
Aslinda basta kendimi ifade etmistim kesin net sekilde cikacagimida soylemistim mudurum basta ikna etmeye calismisti sonra kabuk etmedim sonra pisman oldum bunu dile getirdim bir kendilerini vazgecilmez gorup havaya girdiler tavirlari degisti ama kabul etmislerdi sonra kopekleri elimi isirdi asi oldum gece atesim cikti bu defa annem izin vermedi gitmeme bu defa dedim annem birakmiuor hicbir sekilde gelmemi istemuyor demistim enazindan biraz idare edemezmisin bizi dediler bende peki dedim dunde ayin 2 de cikiyorum bilginiz olsun dedim onlarda tamam insallah anlastigimiz gibi olur dedi gelen giden kimse yok
Başka iş bulabiliyorsan çıkman iyi olacak zaten. Onlar da artık kabullenmişler gibi nasıl olsa.
Sen çıkacağım demişsin ne yapsınlar, onlarda başkasını bulur. Gidecek olana kal demezler ki.
İstemeseler Kal derlerdi. Demek ki onlarda istiyor.
Demislerde 5 kere istifa etmistim konusmuslardi ama heosinde de gecerli sebeplerim vardi bugunde mudurum dedi bizi birakip gidiyorsun
Patronumun morali cok bozuk köpeğiyle bile oynamiyor
Cunku benim yaptigim fedakarliklari kimse etmez gelip kimse uzun kalmaz
O zaman niye gitme demiyorlar
O kadar seviyorlar, o zaman gitme
Çünkü benim kalacagimi zannediyorlar galiba ya da bıktilar artik beni ikna etmekten
Bıkmış olabilirler
Gir çık olmaz devamlı
Ama şoyle benim buyuk beklentim yok ki bu kisilerden sadece düzgün uslup istiyorum o kadar. Iki tane kurt kopekleri var kocaman ve belcika kurdu vahşi irktan ikiside biri kocaman biri kucuk ve bende fizik anlaminda kucucuk birseyim gucum yetmemesine ragmen bakiyorum riske girip kimsenin yapaniyacagi seyleri yapiyprum kocaman adamlar bile korkuyor onun disinda isimde eksiklil yok islerimide duzgun yapiyorum bunlara ragmen karsimdaki kisilerden kotu uslup goruyorsam gitmek istiyorum
şu an kopeklere bakacak kimse yok ben bakiyorum yemeklerini suyunu vs veriyorum. Kafesini temiz tutuyorum bunlari kolay kolay hele vahsi irktan bir kopekse kimse yapmaz kocaman adamlar bile korkuyor ben riske giriyorum
Benim yerimde biri olsa tozu dahi kalmazdi zaten burada
Brn duygusal oldugum icin gonul bagi kurdum 2 bucuk yil gecirdim kaliyim dedim ama bazi seylerdr cok yordu davranislar
Ama kal gitme deseler kalacak misin
Baska yerde iş bulabilecekmisin
İsim zaten hazır sadece onlarin kal demesini bekliyorum kal derlerse kalirim
İşin hazırsa boş ver gitsin
Hiç bir iş yarım kalmaz, mutlaka birileri yapmaktır.