Belediye işleri özellikle çok büyük referans a ihtiyaç duyulmayan yerlere girmek bile neden olanaksızlaştı?

Yaklaşık 5 - 6 ay önce belediyeye başvurdum. mülakata girip çıktım iyi geçti geçtin kaldın diye bir şey söylenmedi. Resmi sitelerinde ise hiçbir bu konuyla alakalı sonuç vs yok şimdi benim bi vatandaş olarak ne yapmam lazım ( bu arada referansım da sağlamdı ) yani psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Baska bi arkadasimda aynı işçi kadrosuna başvurdu ve çocugun adli sicil arşiv kaydinda sıkıntı olmasına ragmen cagirildi. Belediyelere girmek icin illa sicilimiz kirli mi olmasi gerekiyor. İnsan oldugumu unuttum belediyelerin sayesinde hep böyle gider artik bu devran kimsede degistiremez degistirmeye gücü de yetmez maalesef ki bu zamana kadar hci kaybetmedigim umudumuda tamamen kaybettim. Kısacası arkadaslar başvurduğum belediye hicbir sekilde geri donus yapmadı ne olumlu ne de olumsuz..
Belediye işleri özellikle çok büyük referans a ihtiyaç duyulmayan yerlere girmek bile neden olanaksızlaştı?