Şirkette sürekli fikirlerimin çalınması beni delirtiyor, motivasyonum yerlerde. Ne yapacağım?

Yaklaşık 2 yıldır sosyal medya ile ilgili bir şirkette çalışıyorum ilk girdiğim andan itibaren "iş arkadaşım" denilen şahıs ne yaparsam ne tasarlarsam veya ne fikir bulursam hepsini kendi işine uyarlıyor ilk başlarda bu benim için problem değildi hatta hoşuma gidiyordu becerilerim seviliyor diye fakat artık öyle bir boyut aldı ki. Günden güne deliriyor gibiyim her gün saatlerce verdiğim emek basit bir şeymiş gibi kopyalaniyor. Ve becerilerimi çalan şahıs benimle aynı maaşı alıyor hiçbir şey yapmadığı halde. Bu güne kadar sürekli taklitler aslını yüceltir tarzı deyimlerle kendimi avutuyordum fakat artık dayanamıyorum bir insan neden kendine özgü olmaz? Neden kendi fikirlerini becerilerini ortaya koymak yerine çalmayı seçer? Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu şahıs önceden de farklı çalışanların çalışmalarını kopyaladıgi için uyarı almıştı fakat şu an sadece bana fokuslandı. Kimi zaman çalışmalarımı hazırlarken fikir bulmak için kafamı yumrukladigim oluyor binbir zorlukla hazırladığım çalışmaları ya kopyalıyor ya da uyarlama yapıyor. Eğer isyan edersem gözden düşerim diye düşünüyorum bu yüzden hep umursamamayi seçtim susmayı seçtim çünkü bu işi bulmak benim için kolay olmadı. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum bu beni her şeyden çok sinir ediyor ve bunaltiyor buraya kadar okuyup dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Şirkette sürekli fikirlerimin çalınması beni delirtiyor, motivasyonum yerlerde. Ne yapacağım?