burada ikisinde de ayni yaziyor netten buldum bunu ama benimkinde ikisinde farkli hak edilis ucret yaziyor sizce neden?

burada ikisinde de ayni yaziyor netten buldum bunu ama benimkinde ikisinde farkli hak edilis ucret yaziyor sizce neden?
İstifa ettiğinizde alabileceğiniz haklar genellikle iş kanunlarına ve iş sözleşmenize bağlıdır. İşçi haklı nedenlerle istifa etmesi durumunda aşağıdaki hakları talep edebilir:
Kıdem Tazminatı: İşçi, işten ayrıldığında ve haklı bir nedeni varsa, kıdem tazminatını talep edebilir.
Fazla Mesai Ücreti: İşçi, fazla mesai yaptıysa ve bu ödenmediyse, fazla mesai ücretini talep edebilir.
Yıllık İzin Ücreti: İşçi, kullanmadığı yıllık izinler için ücret talep edebilir.
Hafta Sonu Tatili Ücreti: İşçi, hafta sonu çalıştıysa ve bu ödenmediyse, hafta sonu tatili ücretini talep edebilir.
Bu hakları talep etmek için genellikle mahkemeye başvurmanız gerekebilir. Ancak, her durum farklıdır ve özel durumunuz hakkında daha fazla bilgi için bir hukuk danışmanına başvurmanızı öneririm.
Merhaba, hak ediliş ücretten anladığım kadarıyla tazminat ücreti gibi bir şey. Okuduğum linki sizinle de paylaşayım ama istifa ettiğiniz için bu ücreti alamazsınız diye biliyorum. Başarılar dilerim.
https://www.verginet.net/dtt/11/Vergi-Sirkuleri-2010-75.aspx
Cevap
4Cevap
tazminat alamazsın istifa varsa
İstifa etmişsen tazminat alamazsın
Hak edilis diye yaziyor ama e devlette o niye
Firma istifa diye şey etmişse sıkıntı
İstifa ettiysen tazminat ödemezler
tazminat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?