Is gorusmesi yaptigim adayi instadan eklesem nolur? Cidden etik kurallara düşkün bir ik ciyim ama 1 Kasım da görüştüğüm adayı hala unutamıyorum
Linkedn den eklestik, bir kez resmi şekilde konuştuk ama devamı gelmedi. :( ve ben duramiyorum onsuz.
Is gorusmesi yaptigim adayi instadan eklesem nolur? Cidden etik kurallara düşkün bir ik ciyim ama 1 Kasım da görüştüğüm adayı hala unutamıyorum
Linkedn den eklestik, bir kez resmi şekilde konuştuk ama devamı gelmedi. :( ve ben duramiyorum onsuz.
Geçen günde sordun bunu farklı şekilde
O zaman yazacaktim kaldı.
Sonuçta sizin firma ile çalışma imkanı yok etkileşim yok sen onu eklersen arkadaş olursan vs onun maaşı işi gücü konumu mevkisi değişmeyecek
Siz görüşme yapmissiniz olumsuz olmuş bitmiş gitmis. Etkileşimi olsa sizin şirketle olma derdim
Ama ekle içinde. kalmasin etik bir sorun yok ortada
bence aralarında iliski olursa ileride is arkadaşlari falan duyabilir bu da isten cikarilma sebebi olur ilahi adalet 😆😆😆 issiz adamı napcan yavrum ya unut onu sen 😆😆😆
yok ya sosyal ortamlarda ağızdan kaçar bir şey olur. bunun gıcık bir is arkadaşı da mutlaka vardir, çocuğun adi soyadindan gelen aday olduğunu ogrenir bir sekilde ustlerine söyler...
yine de sen her mülakata giren adaya gönül mü koyuyorsun derler 😆😆
işten cikartmasalar bile yukseltmezler, yetkilerini kisitlarlar
LinkedIn hesabımı versem benimle de bir iş görüşmesi sağlar mısınız. İşte kazanmaktansa aşkta kazanmayı tercih ederim. Gerçek bir aşk hikayesi ve hayatına sahip kişilerin kendilerine getirdiği mutluluk, onların hayatın diğer tüm süreçlerinde de başarı oranlarının yüksek olmasına sebep oluyor. Aşksız ve mutsuz bir insan, hayatın diğer evrelerinde de mutsuz ve başarısız oluyor.
resmen onyazi yazmissin😆😆
@scorpiongirl429 Onaylanması için katkıda bulunabilirsiniz.
Gönül yapmak, Yunus' un (Yunus Emre) düşünce dünyasında Kabe' yi ziyaret etmekten ve hacca gitmekten çok daha değerlidir.
@viridian Gönülleri birleştirmek yüz hatlarımızı gerdirmekten çok daha değerlidir, yüzümüzü değil, gönülleri güldürelim :) Katkıda bulunmak nasıl olurdu,
işim olmaz 😆
@scorpiongirl429 Peki,
Diğer şube müdürlerinden yürüyen, kur yapan ayan beyan oldu ama ik aklımın ucundan geçmezdi benim😀, bu yüzden belli etmelisin biraz hele ki karşındaki erkekse.
Bu arada sektörü merak ettim😀
Yapma ben iş görüşmesi yaptığım patronuma aşık oldum konuştuk bir süre sonra olmadı geçen gün başkasıyla nişanlandi ailesi geçen sene benden bahsetmiş şu kızı sana isteyelim falan gibisinden evlenmeyi düşünmüyorum demiş ama bana aşık olduğunu beni sevdiğini söylüyordu
O öyle cikti die hepsi öyle cikicak degil ya
Öyle haklısın sen bilirsin o zaman
Cevap
92Cevap
Sonuçta işe almamışsın sanırım, etik ilkesi orada geçerli. İş hayatı dışında da bir dünya var ve bu da bir fırsat, değerlendir.
Ekleyebilirsiniz evet
Bence ekle ama adamın içine düşme sanki böyle normal arkadaş olarak tanışmak havası içinde ol, hoşlandığını belli etmen için bi samimiyet bi yakınlık gerekiyo diye düşünüyorum, ilerleyen zaman sonra o da sana karşı boş değilse sevgili olursunuz kural bu kadar basit.
Toplantıda tanıştığım müşterimle sevgili oldum çok güzel bir ilişki yaşadık sonraki toplantılarda müdürlerimizden gizli gizli bakışırdık falan hepsi çok güzel tatlı şeyler evleneceğin insanlarla da bu şekil tanışacaksın zaten etik olmayan bir durum yok git ekle geri dönüş yaparsa mesaj bile at birazcik bile bakımlıysan sevgilisi yoksa çocuk hayır demez zaten sana
Sen başına bela arıyorsun artık bu işten onu eklemedikçe de kafanı kurtaramazsın takıntılısın belliki, ayrıca başka erkek bulamayacağına inanmış olmalısınki ona fazla takıldın. Yakışıklı, iyi kariyeri var vs vs peki iyi kariyerli yakışıklının sana bakması için gereken şeylere sahip misin?
Yapma. Etik değil. Erkeklerin market (örn. Migros) kasasında kasiyere cep telefonunu söyleyen kızı rehbere ekleyip mesajla ulaşmalarını da eleştiriyoruz. Aynı şey. Sırf bu yüzden Migros artık cep telefonu sormuyor, POS cihazında tuşluyorsun.
İşe Alınmadan onunla instagrama eklenen , irtbat halinde olman imajın için iyi olmayabilir. kızların ilk görüşte aşk olabileceğine inanmak istemiyorum. Aşkın insanı nerede , nasıl yakalayacağını bilemeyiz
Şu Linkedinden hiçbir şey anlamamıştım, meğer kurumsal aşk platformuymuş😂 facenin ya da instagramın kurumsal hali gibi. Linkedinden ekleşmişken instadan da ekle o zaman daha iyi anlar asıldığını
valla ya canım canım mesajlar geliyor. arkadasligimiz ilerlermis, sen once kendine is bul hasbam 😆😆😆
@scorpiongirl429 hahaha 😂
İnsan kaynakları mezunuyum ama sanki biraz gıcık geldi bana bu meslek
Öyle zaten 😀
Hiç alanımda dahi staj yapamadım
@Ellevoguerx gerçekten o kadar küçük düşürüyorsun ki kendini kafana çok yazık zorba bi kafa yapısı ile yaşamaya devam etmen bu yüzden çok stresli , burayı böyle kullanmam eğlenmek isteğimden , fakat senin gibi küfürle değil çok zorba ve inanılmaz küçük düşünensin bir önceki hesabın zorbalıktan kapandı bana laf ediyorsun iyi ki kurtulmuşum.
Hiç profesyonel değil. Çok imaj zedeleyici daha neler? O kadar mı yokluktasın.
Yoklukta degilim aslında öyle olsam 5 yılık ik ciyim ohoo
Aranızdaki iletişimin detaylarına göre adım atmak daha iyi olur. Ama bana kalırsa ekle derim. İnsani bir şekilde iletişime geçmeye çalışmaktan en fazla ne olabilir ki?
Profesyonellikte asla duygulara yer verilmemeli. İş mülakatı olumsuz ise taviz göstermemelisin. Kişi hoşuna gittiyse özel olarak açılabilirsin Bi mahsuru yok neticede özel hayatın.
İşveren olarak değil ki normal bir vatandaş, heteroseksüel bir kadın olarak ekleyeceksin. Ne var bunda? Git konuş işte aklında kalmasın. Olursa olur ne güzel, olmazsa da aklında kalmamış olur.
Ekle ne olacak sanki. Çok etik dışı bir şey değil. Hatta hiç değil. Ben de yöneticilik yaptım. Sorun değil.
Ben pek dogru bulmuyorum iş yeri ciddiyetine disiplinine aykırı bence ilk görüşme oldugu için
İşe almalisin... Yeterlilik gosterdiyse. Sonrasinda eklesebilirsin... Baktin olmuyor hem kovarsin hem cikarirsin 🤭🤭
Hep kuralına göre mi yaşayacağız hayatı bu seferde kılıfını uydurup öyle kuralsız yasayı verin siz de ne olmuş yani dünyanın sonu değil ya
ik cı fantazisi :D ekle la ne olacak... ama işe alırsanda sonradan sıkıntı cıkarsa cok pıs arkandan konusabılır
İşe alınmadıysan devam konuş alındıysan etik değil bence
İş görüşmesini yapan benim yalnız.
Y rrraaaaaaaaaakkkkkkkkkkk yemeye meraklısın belli çocuğun sevgilisi nişanlısı insallah vardır da senin a mını Aker p iç
A mın kaşınıyor
Çok ağır olmuş. Ayıplama Başına gelir
Bende ikcıyım kesinlikle etik değil yaptığın şey.
Böyle İK mı olur. Şirketinden biri duysa kovdurur seni.
Ekle gitsin. Herkes LinkedIn'den yazıyor. Bana bir iki yazan oldu da istediğim değildi.
Ekle bea. Aman hayat kısa, ciddiyeti bir kenara bırak.
Nasıl yapıyorsunuz abi bunu ya bn illa üç dört kez konuscam sonra etkilenecem tık yok a*mk
İşe aldınız mı alırsanız belki sorun olabilir... 🤔
kimler kimler is görüşmesi yapiyor Allahım düşülen duruma bak ya...
Sadece görsele hitap eden kalbin var ondan daha iyi gelse ik değil gk olurdun
Açıl bacım Açıl ya ekle yapıştır gec ya etik metik işler mi ya özel hayat bu
Bence ekle gitsin eğer birbirinizi severseniz evlenebilirsiniz gayet normal.
💀💀
yani abla olmaz ama istersen fake hesap ac ordan yürü. yeni bi kızmıs gibi.
Etik olarak doğru olmaz. Kariyerine zarar verebilir. Bence ekleme
Niye ekliyorsun bune saçma şey napcan bide erkekse desin aha düştü
Acaba ben miyim lan yoksa. Yok ya ben 29 kasımda görüştüm ahaha😂😂
O değil de adam benim hayalimi yaşamış resmen yemin ederim. Hep düşünürüm ulan bu ik lardan adayı beğenen oluyo mu falan diye bazen çok güzel kızlar oluyo gerçekten. Ama nerde bizde o şans senin gibi bizi beğenen olmaz 😂😂
Resmen taciz bu ne arkadaş kimseye güvenip iş başvurusu da mı yapamayacagiz. Sizin abiniz babanız yokmu onlara yapılsa hoşunuza gider mi
Bence ekle arkadaşım. Bir şey olmaz ya, hoşlanabilirsin gayet de normal ne var ki.
Ne şanslı adammış. Senin gibi İk'yı bulmuş ve fırsatı kaçırıyor. Banada İk'daki kızlar çok seksi ve güzel geliyor. Özelliklemi hepinizi manken gibi seçiyorlar? :)
Hiç etik olmaz. Ondan sana bir şey olsa asıl o yazardı.
Genelde ergenler böyle davranır ama saygı duyuyorum, kolay gelsin 😀
Düşünsene işe neden alınmadığını merak ediyorsun ik da seni takıntı eden biri instadan eklemek istediği için
acaba ondan mıdır 😀
Buraya yazana kadar ona yazsaydın
İk kaynakları yetkilisi
Aaa bende 1 Kasım da iş görüşmesi yaptım yoksa o sen misin?
Bir yazsana bana.
pozisyonun neydi
Elektronik mühendisi
Yok değil.
🥺 üzdü. Çok tatlı biriydi
Ahahah sende ona yaz :)
Yazabileceğim kanal yok ki başvurum onaylanırsa ik daki o güzel kızı görürüm. Parmağında yüzük de yoktu.
Hangi firmanin ik si merak ettim 😀
Sadece tersane olduğunu söyleyeyim. Firma söylersem kim olduğunu bulursun olmaz.
Neden hissettiğiniz duyguyu paylaşmıyorsunuz? şu an kazandığınız bir şey yok ya da kaybettiğiniz
Hayat zamana bırakılacak kadar uzun değil.
Doğru söylüyorsunuz ama gözünde alçalmak istemiyorum
Olabilir hayat nelerle karşılaştırır. Sonra pişman olursun, ekle bisey olmaz.
Ne a*zgin g*rılar var 🙄 diyeceklerim bu kadar 🙄
Hiç profesyonel değil. Hiç etik değil. bu nedir yaaa iğrenç düşmeyin bu kadar
Milletin etik dediğine bakma kim yazıyor bu kanunları ekle gitsin.
Benimde ibb de görüştüğüm ik vardı hala gözlerini unutamıyorum çok güzeldi kadın 😍
Bir anlık heves unutursun merak etme bir kişide takılı kalma
İlkçiyim derken neyi kastediyorsun
İlkçi değil İK İnsan Kaynakları
O ney ya
O yapsa hem sa. pik hem de ez. ik dersin
Yaz linkedlnden bişey olmaz. Bazen kadın adım atmali
Şimdiki kızlar erkeklerden abaza cidden, yazık üzülüyorum ya bu tip insanlara. Amacı iş mi başka şey mi kardeşim?
Ayrıca istese o zaten eklerdi seni. Böyle tek amacınız erkekler olunca hayatta bir yere varamazsınız
İstisnalar kaideyi bozmaz, ekle gitsin
Peki mülakat nasıl geçti ?
Güzel.. biz ztn olumluyduk mudur filan da çok begendi ama o farklı sebeplerden kabul etmedi teklifi. Son aşamada vazgeçti
Şu an gittigi yerden yüksek verdik.
Gönderi paylaşmıyor 😀
Etkilendiğini söyle hatta niye bu çekingenlik ya
Bunu erkek deseydi abaza damgası yerdi.
Aynı yerde çalışmıyorsanız neden olmasın
İşe alınmadıysa sorun yok bence yazmanda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?