AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Kurumsal bir şirketse sakın
Ekle kız n'olcak sjsj
Takıntılı olman zarar verir
Ekle çok beğendiysen.
İşe al hem o kazansın hem sen
Ekle nolacak?
normal bu
Yaptığınız şey hiç etik değil yalnız..
Anlık bir şey saçmalama
Telefondan yaz hemen ona
ekle noldu la bızım ıs de
Linkednden ekleşiyorlar mı
neden işe almadın peki elemanı:)
Siz daha iyisini bilirsiniz
ekle yani en fazla ne olabilir
Bence yanlış bir davranış
Yok artık İK cılar resmi olmalı😂
Etik kurallara nasıl düşkünsün anlamadim 😂
Ekle hikayesine alev at
Ekleme ilerde problem yaşarsın
Aktar ama etik olmaz adayla görüşmen
Aradığım insan kaynakları xd
Sapuk
Saf ve masum işçiye yürürmü insan :))))
😅😅
Gülme kız :)
🤣komik ama
Komik tabi sen bildiğin elin işçisine yürü garibim işçiye ondan sonra komik :))))
🤨 işçi de yürür onlarda az değildir
Eskiden ben bir sekreter almıştım işe kız böyle çok saf masum bir şeye benziyordu anam şirkete alıştıkça alıştıkça baktım dellendi bir şey ondan sonra bir sene falan çalıştı benim yanımda daha sonra işten ayrılmıştı işten ayrıldıktan altı ay sonra biz tekrar bir görüşmüştük konuşmuştuk biz o kızla iki sene ilişki yaşadık ama benim şirkette iken yapmadım bunu
😅😅bende çok saf masum duruyorum hala öyleyim gözüm açılmadı açılsa neler olur acaba
Herkesin içinde bir canavar yatıyordur
Ama ben öyle şeyler yapmam yaaa 🤨🤨
Ben bilemem yaparsın yapmazsın
Cici kızlar yapmaz 🤨🤨
Sen mi cici kız
Ya ya
İşe alsaydın
Aldım da o gelmedi
Hadi ya bir daha ara açık pozisyon kaldı diye
Yakışıklıysa sevgilisi vardır
Ne fesatsiniz ya kadını rahat bırakın acilsin qmk ya
@KerpetenRamiz avucunu yalar sonra bu zamanda single birini bulmak çok zor
Tamam boş ver yalasın ona da tecrübe olur sen fesatlık yapma sen ona hayırlısını isteki Allahta sana daha iyi birini nasip etsin yaaa
anladık ik'sin bu kaçıncı sorun bu sitede 😂
Ekle gitsin bir şey olmaz.
Nasıl bir yokluktasın
ne yapcan işsiz adamı boş ver
Ha ha ha 😀
Olumlu dönüş yapmış olursun ekle 😂😂
hyrrrr
Adam işe alındığını sanıp sevinir garibim 😂
By sapıklık bence.
adli işlemler başlatıldı
Çok mu yakışıklıydı yuhh
Ayrıca senin hoşlandığını adam anlamıştır karşılık vermediğine göre beğenmemiş demek ki seni
Ekle bence
İnsanlar ile ayrılırken nefret söylemi kullanman gerçekten çok ergenceydi ilk defa kötü bir şey duyarken bu kadar etkilenmedim aksine karşı tarafa sinirlenmekten çok üzülme duygum çoğaldı neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışmaktan kafam yandı diyebilirim. Tek tek konuları konuşamayız fakat benden çok küfür ederken benim konuşmama alay etmen gerçekten çok saçmaydı neyse ki ben yapma demekten ileriye gitmedim senin ağzın böyle konuşuyor böylesin demedim aksine küfürlü konuşanda sendin , beklentiden bahsedip altında porsche araban mı var demen nasıl bir mantık çerçevesinde bilmiyorum ama dediğim gibi bu mesajların beni üzmedi kendimde bir şey arattırmadı aksine olan durumda sana üzüldüm yaşadığın onca olayda ne yapsanda kötü psikolojik baskı sürdüğün bir hayatta sana daha fazla yüklenemezdim iyi sorunsuz hayatın olsada bunu yapmam etik olmaz , fakat anlamalıydım daha tanışırken birine küfür ettirmen sürekli küfür etmen sıranın bana geleceğine de bir işaretti beni bıraktığın için ağlamadım aynı devam ediyorum küfür edip rahatsız etme demende çok garipti oysaki len demenin ötesinde değildim saygısızlığı elime hiç almadım , beni düşün yanımda ol diyip sürekli soruyorsun demenide anlayamadım ben senin beni aradığın o zor günde senin kadar üzüldüm gözümden yaş geldi fakat anlayamadın kavgalı geçirdiğin o gecede aradığında bende o baskıyı içimde hissettim zor nefes aldım bir çok şey var ama şunu söylemeliyim yaşadığın psikolojik savaşta ve baskıda umarım güzel günlere ulaşırsın kaygısız düşüncelerini sınırlarını zorlamayan bir hayata çaban ile gelmen dileğiyle kendine iyi bak.
Üzülmen için yazan olmadı zaten gerçekleri çarptım yüzüne ağlamıyor olsaydın yazma dediğim halde yazmazdın
Lan zaten sen gelip ilişkimizin çıkar içerisinde olduğunu bilmiyordum yazdığın için sanki Porsche araban var sanki dedik e yok sende biliyorsun zoruna gitmesin boşuna ne sıkıcı bir tipsin
Sen alamazsın da zaten o arabanın maketini de alamazsın senden iyi biliyorum alamayacağını sus artık
Çıkarım olsa senle konuşmam. Buda en büyük örneği. Bir daha beni rahatsız edersen gerçekten ağzımı fena bozarım.
Altında zaten yok Porsche araban ne beklentisi diyorsun lan hala
Üzülme takılma umurumda değil bak dalgana kızım hasta mısın
Ergence bir şeyin bu kadar ZORUNA gitmesi komedi bir daha rahatsız edersen ciddi şekilde daha çok üzerim seni
Gerçekten çok komiksin san bir tane nefret olmayan yazıda dediklerin çok çelişkili çıkar içerisinde olduğunu kendin söyleyebiliyorsun ama seni bundanda yargılayan yok küfür eden yok ama bir kapris duygusal bir bulantı içerisinde dışarı vuruyorsun sürekli belkide yaşadığın sorun içseldir bilemiyorum küfür eden saygısız davranan sensin sadece ben olsam sorun yok ama çevrendeki herkese karşı böylesin bak ben bunları söylerken utanıyorum sen nefret cümlelerinden utanamıyorsun bahsettiğin gerçeklerin hepsi senin içsel kavgaların bir çocuğun evin bir köşesindeki kendi kendine yaptığı kavgalar gibi sakin kalıp anlamaya çalıştım ama olmadı. İstediğin gibi ağzını bozabilirsin maalesef ben lan diye konuştum diye kenar mahalleli oldum fakat sen o mahalleden hiç çıkamıyorsun aksine rol yapıyorsun , normal konuşup sorunları çözücek iraden dahi yok. Kendine iyi bak umarım stressiz sakin istediğin bir hayata sahip olursun.
Siteye atıyorum şimdi 2 hesaptan
Gerçi yine başka hesap açarsın sen
Ben mahallede oturmuyorum ki MŞdşsğskdşwşfşdşfşdşf oturduğum yer belli. Ataşehir kirada oturmuyorum evimin değeri 6-7 milyon tl en az
Sorun şu zaten sen saygılı bir sohbette bile ukala ve mağara ayısı gibi konuşuyorsun
Ben ise hak ettiğin için yazıyorum. Git inşaatta moloz ayıkla. tam sana layık bir meslek aslında hdhdjf taş ve molozlarla uğraş
Rol yapıyor demiş iyice güldüm fhsşğfldlfşflgkgjdjnfnfvmfc rol yapsam senin gibi kasmam kudur dur shdjsjlgpv
Evet yine gelir şimdi başka hesapla dhdksjfjd vizyon yok çünkü
Emin ol ben kurslara eğitimlere 18 yaşımda başladım hatta 17 senin gibi bütçemin üstünde harcamalar yapıp sabah erken enayi gibi kalkıp çalışmaya gitmedim. Evet saygıyı hak edene gösteririm saygı herkese gösterilmez başta hak etseydin şu an saygısızca konuşmazdım
Senin gibilerin layığı bu. Bundan anlıyorsunuz
Parası yok bütçesinin üstünde harcama yapıyor bana irade diyor ĞSÜEPEOÜDWOFHEOFĞEPOFOSNFKDKFOSOFF OF DAHA ÇOK GÜLDÜM DKFPSÜFPSOĞVĞDPVPB
İlk hesabına baktım da kızlarla ilgili sorular sormuş. Tamm bir beta ahdjlsşf
Sana islamla ilgili verdiğin örnekle başarılar dinini de seni de günde 37373 defa ……
Bir daha yazarsan seninle ilgili çok fena şeyler paylaşır rezil ederim
Kes çeneni otur aşağı.
Siteye mesaj gitti 🤌 hesaplar aynı kişiye aitten iletildi. Hiç değilse küfürden gitti o da senin gibilere hadlerini bildirdiğim içindi. Seninki de gidecek Hdldşdşgf senin yaptığın daha kötü kızlara soru sorup durmuşsun
Zırlama bebek gibi
Uçurmuşlar hesabı 😂 kime sataştığına dikkat et. Bir dahakine daha fazla zararlı çıkarsın
Sana neler oldu hiç bilmiyorum nasıl böyle kabalaştın zorba oldun onuda anlayamıyorum da hayatında hiç mutlu olamıcaksın buna üzülüyorum :/ Basit hayat.
@vinditina bana basitleşmekten bahsedip en basit olayları yapabilecek kadar aciz olduğuna inanamıyorum ilk defa girdiğim bi tartışmada cahilin seviyesine indiğim için kendime çok üzülüyorum gecenin 5’inde bana görüştüğüm zengin biri var o bile yetersiz derken kendini acizlikten zavallılığa mı yükseltmiş oldun anlayamadım. Bu gönderiye bir adamda sana paracı ve zengin düşkünüsün acıdım insanlığına demişti bilmem gördün mü. Bana cinsellikten bahsedip kendin daha beni tanımadan 18+ fotoğrafını yollaman kimin cinsellik meraklısı olduğunu gösteriyor , görüştüğüm herif var zengin diyerek bu kadar kendini düşürmen aklımı almıyor bir fiyatın olma çok üzücü. Bende oyuncak aradım kendime derken beni kullandığını bahsetmen kavga anında 14 kere üst üste arıyıp telefonda ağlamanda buna dahil miydi? Maalesef varoş ve aciz olan küfürlü konuşan ağızı berbat laf yapan sensin. Gecenin bu saatinde kudurup yazmışsın gerçekten yazık kafana. Yol al git değersiz manyakk ciklet gibi yapıştın.
@vinditina yaşının olgunluğunu dahi gösteremiyorsun sürekli yazma diyip beni rahatsız ediyorsun. Görüştüğüm birisi var diyip ohoo kaç kişiyle konuşuyorum derken be kadar geniş olduğunu mu anlatmaya çalıştın? 😂 bari konuştuğun o kiliye saygın olsun. Tabi sen zenginlik için gittiysen diğerleri gibi bırakılmazsan. Aciz yürek işlerini toparlayana kadar konuşamamışsınız vah vah hava yastığı seni sana yazarken maalesef karşımda bokunu yiyen domuzdan başka bir şey göremiyorum lütfen benden ve zenginliğe cinselliğe çalışan ufak beynini uzak tut git sporunu yap nefes al belki oksijen alırsın küfürbaz haydonun gold digger hali gibisin yallah arabistana :)
Ve ayrıca son kez şunuda ekliyorum hırsından kudurduğundan dolayı geldin ve yazdın bu saatte bu sana son söylediklerim daha fazla bu saçmalıkları hayatıma eklemene izin vermiyorum. go play in the sand
@ellevoguerx @vinditina
İşe almadın mı
Teklif ettik, gelmedi bazı nedenlerden
Senin yakaladığın frekansı o görmemiş unut gitsin
Peki ise neden giremedi
Teklifi kabul etmedi, başka firmayla anlaştı
Ama hakli nedenler vardı bir şey diyemem
Anladim
Etik değil
Tabi tabi hatta nude atmayada basla
Ekle bence vardır bir sebebi ilgini cekmesinin
etkilenmişsin