+1 yılMesleğiyle hava atan, ikide bir benim işim bu diyorsa iğreti duyarım kendisine. Bir insanın mesleğiyle hava atması özgüvensizliktir ve o kişiyi gözümden düşürür. Misal vermek lüzum gelirse; bana ne yani senin pilot olmandan, niye iki lafından birisi senin pilotluğuna geliyor, sevilecek başka meziyetin yok mu ki ben pilotum diyorsun mütemadiyen. Mesleğini aşkla yapana, namusuyla çalışana, ahlaklı olana saygım var benim. Kimseyi mesleğinden ötürü sevecek ya da sevmeyecek değilim lakin kendisini öven, şişiren kişilerden de kaçasım geliyor. Ben özüyle, iç dünyasıyla barışık olan, hava atmayan insanları seviyorum. Bir erkek beni dış g
01 Yorumla- +1 yıl
dış görünüş olarak etkileyebilir ilk etapta, oturuşuna kalkışına ve duruşuna bakarım, etkilendikten sonra su içisi dahi etkiler, ağırlığından etkilenirim lakin mesleğinden, statüsünden değil, bilhassa bununla hava atıyorsa, beni bununla tavlamaya çalışıyorsa hayalimdeki erkek dahi olsa suret olarak, gerçekten midem bulanır.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇevremde öyle insanlar var ki, Türkiye'de parmakla gösterilen cinsten. Bu insanları yakın zamanda tüm Türkiye tanıyabilir.
Ancak bu insanlar hiçbir zaman bulundukları konum, statü ile hava bile atmadılar. Ne zaman görüşsek, hâlâ yıllar önce tanıştığımız gün gibiler.
Beni etkileyen de tam da bu tavırdır. Ne olurlarsa olsunlar, hâlâ Allah'ın kulu olduklarının farkındalar. Ve oralara Allah'ın inayetiyle geldiklerinin farkındalar.
Evet oralara nasıl geldiklerinin en yakın şahitlerinden biri benim. Buna rağmen en ufak enaniyet, böbürlenme yok.
Bu yüzden beni tillahı gelse, hiç kimse mesleğiyle etkileyemez.
Beni etkileyen her zaman tevazudur şüphesiz..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMesleğin ne olduğunu bilmiyorum ama yani kızların beğeni gösterdiği fakat paralı erkek ve parasız erkek arasında dağlar kadar farkında olduğunu ve bunu kızların çok benimsediğini biliyorum bunu kendi örneklerimle pekiştirebilirim benim iflas ettiğim zamanda çevremdeki insanların bana gösterdiği reaksiyonla daha sonra tekrar şirket sahibi olup işte fuarlara vesairlere gittiğimde insanların gösterdiği yaklaşım biçiminin farklı olduğunu biliyorum burada paranın gücü çok fazla paran varsa adamsın paran yoksa boş boş adamsın bu maalesef bizim Türkiye’de çok yaygın bir davranış biçimi
00 Yorumla
+1 yılÇağımızda zengin bir erkeğin 18-35 yaş arası kadınların yüzde 95'ini tavlayabileceğini hepimiz biliyoruz. Helale harama mesleğe bakılmaksızın çok kazanan çok kadını tavlıyor. Gerçek budur. İstisnai ilkeli iradeli insanlara saygım sonsuzdur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 39,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tavlayamaz.. mesleği bana yapmıyor ki kendi için yapıyor kendini geliştirmek hayatında güçlü olabilmek için. beni karakteri ve kişiliği etkiler.. aynı zaman da bana olan sevgisi etkiler.. yani istediği mesleğe sahip olabilir beni bu etkilemez. yetenek ve çok çalışma ile istediği mesleğe ulaşmasına saygı duyarım o kadar.. ama aşk konusunda daha duygusal bakıyorum
30 Yorumla
+1 yılBir insanın mesleği, kişisel çekicilik ve iletişim yetenekleri gibi birçok faktörü içerir, bu nedenle birinin mesleğiyle sizi tavlaması mümkündür. Ancak, bir kişinin sizi etkilemesi için sadece mesleği yeterli değildir. İnsanlar arasındaki romantik ilişkilerde birçok faktör rol oynar.
30 Yorumla
+1 yılErkekleri tavlamaları çok zor sadece bununla ama bir çok kadından duyduğum kariyer, üniforma, makam ve mevki çekicilik ve gücü temsil ettiği için etkilendiklerini kabul ediyorlar sorsan hepsi inkar eder ama 😀 bir savcı arkadaşım var onunla kadınların konuşma şekli çok farklı mesela diğer yanda bir çok polis, komiser asker tanıyorum tip desen yok konuşma zaten vasat ama aşk hayatları renkli ve kendilerde bunu kabul ediyor direkt yüzüne dediğim de çok oldu. Kadınlar güce tapar net...
22 Yorumla- +1 yıl
@Elizz_sa bu dediğin istisnadır genel olarak bakarsak etrafa dediğime gelir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat çekip tanımaya değer kategoriye girse de iş bitirici değil bu tavlama konusunda.
Basit bir örnek:
Tıp fakültesi okuyan ve dış görünüşü da gayet iyi bir dr adayı ile flörtleştik ama karakterden kaybetti…
Demek ki neymiş? Her şey belli bir seviyeye kadar..00 Yorumla
+1 yılMeslek tek başına yeterli değil. ihtiyacı olmayan insanlara karşı davranışlarına bakarım. Karaktersiz olan kendini bişey sanıp örneğin bir garsona ya da temizlikçiye aşağılayıcı tavırlarda bulunabiliyor ve hiç hoş bişey değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Sorduğu soruyla senin cevabının alakası?
- +1 yıl
Anlama kıtlığın varsa birinden destek alabilirsin çocuğum
+1 yılHayır tabiki.. Hiç sevmem böyle şeyleri.. Ne yapayım ben adamın mesleğini.. Mesleğine mi aşık olacağım.. Umurumda bile değil.. Ben adamın kendisine ve karakterine aşık olurum mesleğine değil..
13 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum 😎
- +1 yıl
@Mutlu_kızz_ mesleği olup karakteri olmadıktan sonra benden uzak olmalı..
- +1 yıl
Aynen 🐰
- Eğitim & Kariyer konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, hayatıma alacağım insanın mesleğini çok önemsemem ve benim gözümde ekstra bir artı oluşturmaz. Tabiki alın teriyle kazanılan meslekler için geçerli bu söylediğim.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki mesleği için birlikte olmam ama psikoloji alanında bir işle uğraşıyorsa kişisel gelişimi oturmuştur bence o yüzden konuşup tanışmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılKarakteri güzel olsun o yeter ( bide mizahı olsun)
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınların çogu demiyorum bak Hepsi meslek ile tav olur. Pilot veya Doktor gorduklerinde kırmızı görmüş boğa gibi koşuyorlar😂
Erkeklerin cok az bir kısmı ilgilenir ama buyuk cogunlugunun umrunda bile degil kadinın ne meslek ile ugrastigi..00 Yorumla
+1 yılMesleği hakkında neler yapabileceğini gösterirse tavlar.. ki böyle oldu eşimle tanışmam. Tavlar yani. İlgimi böyle çekti eşim zaten.
08 Yorumla- +1 yıl
nasıl tanıştınız?
- +1 yıl
Kendisi akademisyen, D&R' da yeni bir tür okumak istediğim için bakınıyordum. Bir bölüme özellikle odaklanmışken, elimdeki kitap hakkında bir fikir yürütme çabasındayken geldi ve bana alanım olup olmadığını sordu. Ben de, "Maalesef değil fakat oldukça ilgimi çekti, özellikle bu dönemde fikir sahibi olmam gereken bir konu bence." tarzı bir şeyler diyerek gülmüştüm. Yüzeysel olarak anlattı, anlamadım. Kullandığı çoğu terim bana yabancı geldi. Sonrasında, anlatabilirim diyerek kahve içmeyi teklif etti. Böyle karşılaştık ve randevulaşarak tanıştık. Meğerse çok ortak yönümüz varmış.☺️
Bu arada ben de üretim mühendisiyim. - +1 yıl
harita mühendisiyim ben de;) dm den sohbet edebiliriz.
- +1 yıl
İnsanlara gösterdiği nezaketten, öğrencilerine yönelik şefkatine kadar tüm tavırları benim çok hoşuma gitmişti. Fiziksel özelliklerini saymıyorum bile. Kendisi mükemmel biri. Umarım siz de istediğiniz ilişkiyi yaşarsınız. <3
- +1 yıl
Ne hakkında? Saygı çerçevesinde elbet sohbet edebiliriz.
- +1 yıl
genel yaşam hakkında. bekliyorum ;)
- +1 yıl
Üzgünüm. Kullandığınız emoji rahatsız edici. İyi günler.
- +1 yıl
:) onay anlamında yaptım başka bir amaçlı degil
Öğretmendir çocuklara olan şefkati etkiler, doktordur hastalara karşı olan merhameti etkiler, meslek tek başına bir etken olamaz
00 YorumlaKişinin niyeti tavlamaksa tavlar. Meslek her ne olursa olsun niyet önemlidir..
00 Yorumla
+1 yılKimisi babadan zengin kimisi torpille iş buluyor kimisi ise benim gibi 32 yaşında iş ilanlarına başvuruyor hala bıkmadan ve moralsiz
00 Yorumla
+1 yılMeslek tavlamaz da ilk etapta bir tanıma isteği uyandırır insanlarda sonra tanıdıkça içinin kötü olduğunu görürsün mesleğin çok önemi yok
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 513 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, gözüme böyle şeylerin sokulmasını sevmem. İtici gelir. Vasıfsız gelir. "Ben bundan ibaretim." dermiş gibi.
00 Yorumla Kadınlar neden müdür ve patronlarına ya da işyeri sahiplerine aşık oluyor? Statü ne kadar yüksekse ilgi o kadar çok
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk değil, para ve konfor tutkusu. Adam iflas etsin kadın saniyesinde gider
Asker ppolis of çok çekici oluyorlar üniformalı olan her meslek
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Sadece meslek yeterli olabilir mi Allah aşkına 😅😂
11 Yorumla- +1 yıl
Demi ama 😂😒
+1 yılBazi kelimeler irite edici. "Tavlamak" gibi.
10 YorumlaTavlamak değilde bakış açımı değiştirir biraz. Buna fazla müsaade etmiyorum yine de.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler...
Benim mesleğimde aslında geçerli ama çok böyle ASKER gibi DOKTOR gibi HAKİM gibi forsu yok... O yüzden meslek tavlamasi yapamayiz :D Ama en azından düz işçi değiliz... 😉00 Yorumla
+1 yılBoyle seylere gerek tok isteyen acik acik soyleyebir bana
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır Şu zamana kadar ilgilendiğim hiçbir adam öyle mükemmel işlerde çalışmıyordu çünkü.
02 Yorumla- +1 yıl
Mükəmməl iş dediğin nedir /
- +1 yıl
Getirisi yüksek olan işler
+1 yılYok, tavlayamaz. Meslek ile değil karakter ile alakalı durumlara bakarım.
00 Yorumla
+1 yılTavlanma olmasa da baya etkilenebilirim mesela psikoloji okumuş birisi dikkatimi çeker
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki insanlara güven zor meslek önemli değil karakter ve merhametli olmak önemlidir.
00 Yorumlaİşinde başarılı erkekler her zaman öndedir çalışkan olması önemli
00 YorumlaHayır hiç önemi yok p*posu, gülüşü, elleri güzelse tavlayabilir :D
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Kişiliği oturmayan kişi mesleğiyle hava atar. Öylelerinden uzak dururum.
00 Yorumla
u +1 yılO kadar yoklukta hiç olmadım. Şükür genç yaşta evlendim o yaşlarda bile aklim başımdaydı...
02 Yorumla- +1 yıl
@Oskibey 21 yaşında görücü usulü evlendim. Bana kalsa evlenmezdim. Fakat eşime aşık oldum.
+1 yılHayrı meslekle tavlayamazda güzelliğiyle belki 😌😉
00 YorumlaHayır o mesleğe sahip diye iyi kaliteli karakterli bı insan olduğu anlamına gelmez
00 YorumlaTavlanmadan anlamayana ne edesen et tık olmazzz. sal gitsinn onu
00 YorumlaTavlamak değil ama işini tutku ile yapıyorsa takdirimi alır
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıfır. Sadece sevdiği mesleği yapanlara saygım var. Bu hissi severim, severek çalışmak
00 YorumlaÇokta iyi tavlanırdım, ilgimi çeken bi meslek olsaydı geçmiş olsun aha
00 YorumlaMesleği o kişiye manevi bir güç katıyorsa, severim güçlü insanları…
00 Yorumla
+1 yılİnsan yaptığı meslekle anca kendini tavlar kanımca.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 449 cevap paylaştı. Beni etkileyebilir mesela FBI ajansiysa ya da forensic pathology uzmaniysa 🤩
00 Yorumla
+1 yılHayır ama gülüşüyle etkiler bir de boyu posu.. tavlar mı orası meçhul
00 YorumlaAşçıysa olabilir 😄 yemeğe zaaf besliyorum bir kuru patlıcan dolmasına tavlayabilir
00 Yorumla
+1 yılDoktora beni tavlaması çok kolay. Psikiyatrist ise daha da kolay.
00 Yorumla
+1 yılEvet bazı meslekler özellikle etkiler beni en başta hemşire
00 YorumlaNe kadar yok dese de çoğu kişi zengin meslek sahibi biri çoğu insanın düşüncesini değiştiriyor örnekleri çok var
00 Yorumla
+1 yılHemsire olduğum için iş yerinde sık sık tavlamaya çalışan hastalarımız var. Bu gaza gelmeyiz. Lakin bir asker pilot benim çok dikkatimi çeker. Mesela ben hep hava ambulansın da çalışmak istedim ama özel sektör olunca risk edemedim
01 Yorumla- +1 yıl
Peki antrenör 😁
- Eğitim & Kariyer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılEğer veteriner ise ekstra bir sempati oluşur, onun haricinde önemsizdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi defa sırf pilot diye hoşlandım p istedi ama sevgili olmadım
00 YorumlaYioo ben ekskavatör operatöruyüm gunde 10 larca bayan sef göruyorum ve yaşıtlarimda var ama hiç ters hareket yapmiyorum bazen sakasina kepceyi arabasinin onüne koyuyorum gulup bakiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnam ben polislere tav oluyorum. Yani belindeki silah ve telsize
00 YorumlaTeknolojiden, bilgisayar ve programlardan anlayan erkek bana çok çekici geliyor.
20 Yorumla
+1 yılParaya bakan erkek çok az gördüm ama kadınların %95’i paraya bakıyor. Bu da meslek seçiminin önemini gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılAbi para zeka falan hepsi boş. Bu iş aurada bitiyor. Enerji almadıktan sonra kralın oğlu olsan olmaz o iş.
00 Yorumla
+1 yılSadece meslekle olmaz ama hem çok prestijli bir iş hem de donanımlı biriyse hoşuma gider. Yine de ilk etapta kimseye yan gözle bakmam ben
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 451 cevap paylaştı.
u +1 yılMeslek ile kalmasin.. muhabbeti de iyi olsun
30 Yorumla
+1 yılYani etkiler ama tavlayamaz. :D
20 YorumlaPazarlama müdürü nedense bana çok çekici bir iş gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılBeni tavlayamazda etkilenebilirim mesela tıp okumuş biriyse bayaa etkilenirim.
01 Yorumla- +1 yıl
😉😉
Nasıl hayır tamam insanlık önemli de
Biri var öğretmen
Biri var coca colanın CEOsu00 YorumlaBence yanlış insan olsun önemli olan o ne isterse yapsın
00 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat