28 yaşındayım çok ağır bir şekilde gelecek kaygısı yaşıyorum bundan nasıl kurtulabilirim?

15 yaşımda annemi kaybettim ve babamla hiç mutlu olamadım depresyondan ne derslerime ne hayatıma odaklanabildim üniversitemi bile bazı sorunlardan ötürü okuyamadım anksiyetemden ötürü hayata atılma korkum vardı ve hala var. Sonra 24 yaşımda üniversiteme devam edecekken dondurduğum okuluma yani karşıma birisi çıktı ve anlatamıyorum ama beni duygusal manipülasyon altına aldı ve bazı korkularımdan ötürü okuluma devam etmemi istemediğinde kurs veya işe atılmamı istemediğinde bana kesinlikle evleneceğimize inandırdığında kabul ettim o kadar çok emindim ki. Elime 2020 de 100 bin tl gibi bir para geçti kredi çekerek ev alabilirdim sırf geleceğimizin olduğunu düşündüğüm için ikimiz için harcadım. Sonra hayatımdan çıktı ve ben dağıldım üstüne üstlük evlendi. Benim yandığım elime geçen fırsatları elimden kaçırmam ve şimdi 28 yaşındayım üniversitemi kpssyi tekrardan girip kazanmak istiyorum. Bir ev sahibi değilim diye çok panik atak yaşıyorum bir düzenim olurdu. Oyunculuk kursuna gidiyorum bitince ajanslara başvuracağım ama hep bir başarısızlık korkusu var şu an gece bir işe gidiyorum ama hiç benlik bir yer değil mecbur katlanıyorum. Şimdiden yardımcı olup tavsiye vereceklere teşekkürler intihar düşünceleri ile gidip geliyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Bir de belirtmeyi unutmuşum. İkizim var üniversiteden mezun oldu ama şu an hiçbir şekilde çalışmıyor ve bu beni aşırı strese sokuyor yarın öteki gün babama bir şey olsa hem annemin hem babamın maaşı dışında bir şeyi olmayacak onun da bir kısmı kiradır faturadır yemektir giysidir derken ne olacak? Atılmıyor hayata ve bu gelecekte ev almak isteyen beni panikletiyor ikimizde çalışsak bir şeyler yapabiliriz ama yaş olacak 2 ay sonra 29 ve hiçbir şey yapmıyor konuştumda ben çalışırım hayatım sen mera
28 yaşındayım çok ağır bir şekilde gelecek kaygısı yaşıyorum bundan nasıl kurtulabilirim?