Beni de geçen kan tuttu, biraz değişik bir konu sanırım. çünkü normalde kendimde bir problem varsa, mesala koluma bir ağaç parçası girmişti, kendim derimi kesip çıkarttım. bunun gibi bir çok mevzu... Ama başkası bir yerimden kan akıtttığında beni de kan tutar ve çok engel olunabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum
Ya bazen hemşireler gerçekten kan almayı beceremiyor benim annem de emekli hemşire 32 sene yaptı bu işi çok güzel kan alırdı Alanya'da mesela biz sahil vermek için sağlık ocağında annem kan verdi doğru düzgün kadının karnını alamadılar, ancak sana şunu söyleyeyim Bu işi meslek olarak yapmaya başladığın andan itibaren alışırsın yani daha şu anda yeni olduğun için sana bayağı bir duygusal geliyor ama alışırsın zamanla
Aynısı benimde başıma gelmişti bende Hastanede Diyaliz Staj yapıyordum her gün kan görüyordum kanın kokusu bile midemi bulandırıyor bi keresinde hastayı Diyalize bağlarken Kanı suratıma sıçradıydı gerisini sen düşün... 😶
İki defa ameliyat olmama rağmen hala iğneden ve kan vermekten korkuyorum. Okyanusta yüzüp derede boğulmak gibi bir şey bu durumu zaman içerisinde aşacaksın strese girme