Üniversite asla beklediğim gibi bir yer değil, şimdiden nefret ediyorum. Nasıl geçecek zaman?

Öncelikle sitede yaşım büyük gözüküyor ama 19 yaşındayım. Ben bu sene üniversiteye başladım, gelmeden önce ve sınava hazırlık döneminde ne hayallerle kendimi şevk ediyordum. Böyle, küçükken izlediğim diziler, filmler falan oradaki üni hayatı gibi olur sanıyordum. Ama asla öyle değilmiş, kocaman bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Okul açılalı 1.5 ay oldu ama sınıfta daha kimse birbirini tanımıyor, ikişer üçerli gruplar vardı ama hepsi dağılmaya başladı. Kızlarla konuşmak istiyorum ama çoğu samimi değil, aşırı egolu, göz devirmeler saçma sapan hareketler. Erkeklerle konuşmaya çalışsam hepsi ama hepsi a*cı. Yurt hayatımda aynı şekilde berbat, oda arkadaşlarım hırsız, pis ve terbiyesizler. Bana amma abarttın diyebilirsiniz ama bilmiyorum, ben asla böyle beklemiyordum. Tek aktivitem derslere girip yurda gelip, yatakta uzanıp dizi izlemek. Çok büyük bir umut ve hayal kırıklığı yaşıyorum, daha ilk ayından bıktım. İçimi dökmek istedim sadece. Bu duruma benzer şeyler yaşayan var mı? Bana yardım edin :(
Üniversite asla beklediğim gibi bir yer değil, şimdiden nefret ediyorum. Nasıl geçecek zaman?