Aşırı sıkıcı sadece ders var doğru dürüst kimse takılmıyo çok sıkıldım ya
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arkadaş ortamını değiştirip partilere katılıp doya doya seks yapmak gibi bir ortam mi bekliyordun bebeğem 😏
Seks değilde arkadşaım olsun gexip eğlenelim
Sana mesaj atacktim ama mesaj kutun kapalı bebeğem 😏
Ne diycen
Sohbet muhabbet bebeğem, üniversite, eğlence parti , seks falan 😏
Şunu unutma bebeğem
İyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha çok pirim yaptığı ülkede yaşıyoruz 😏
Mesaj kutun hala kapalı bebeğem 😏
Hadi ama seni bekliyorum bebeğem 😏
Seks yapmayacaksan ne ortam arıyorsun ki , kezban gibi bakire mi kalacaksin
Annen de herkese veriyo muydu
Hep aynı savunma şekli, mezara götür ondekini , böyle tiplerde üni okuyor , git ders çalış gerici , anca yurtta kendini kurcala sen
Herkes Senin Gibi Pislik İt mi Olmak zorunda @Salih6116 En güzelini yapar kız Evlenmeden Cinsel ilişki Haram Mal herif Tabi harami ne anlan bilin sen aklın fikrin cinsellik De sizin gibi Pisliklerin yaşaması israf @Kddkdlll Annesine bir şey diyemeyiz de Belki Annesi iyidir evlat şeref (siz Olabilir Seni yetiştiren aileye yazık be
Bir cinsel tercihi bakirelik yönüne kullanmak gericilik değil senin bakirelere saygı duymayıp yapmayı çağdaşlık zannetmen gericilik
@SniperGhost2009 teşekkür ederim sağol gerçekten bunaltıyolar
Kesin lan yobazlar başlatmayın inanciniza kaybolun bi bitmediniz , evinizde kendi kendinizi kurcalarsınız dışarda ahlak abidesi kesilirsiniz hadi by
Ortamin or. Olmaya gidiyolar sonra bakire kalicam , ne arıyorsun o zaman aradığı ortam yokmuş, orası ortam yerimi dersine bak ucuzca hareketler zavallı
İşte Evlenmeden Cinsel ilişkiyi Modernlik çağdaşlık Zannediyorlar Ak cahilleri Evlenmeden bekar cinselliğe girmek Akılsıztir Haram çünkü bir insan bile bile ateşi göze alır mı bu rezaletleri görmekten Bıktım Defolup gitse böyle Pislikler Evlenip Cinsel ilişki yasayan akıllıdır ve seb hiç girmedin ise gerçekten helal olsun Evlenmeden yapma bence Kendini Sevdiğine eşine sakla
@SniperGhost2009 ben de günah olduğu için uzak duruyorum inşallah evlenicem kendime göre biriyle katılıyorum sana
@Salih6116 İstediğini Söyle Yobaz Olan da Hepsi sensin Haramın daha ne olduğunu Anlamayacak Kapasiteb yok Aç kuranı Kerim oku Ne diyor Evlenmeden zina olduğu yazıyor Bu nasıl Ahlaksızlik be Neymiş özgürüm diye kafama göre yaşar misin ölünce görecen ama yobaz neymiş
@Kddkdldll Helal Gerçekten 😊 Böyle İnsanların Olması ne güzel derim Evlenmeden Cinsellik yaşayan zerre kadar akıl Yok tamam ihtiyaç ama girmeden durulmayacak bir şey mi Allah yasak ediyor insan nasıl olurda sırf zevki için Allah'ın emrini çiğner Toplum da Cinselliği normalleşme çok var maalesef sevgili olan kafasına göre cinsellik Yaşıyor Diziler de öyle Reziller ya Defolup gitseler ülkemizi Kirlettiler laiklik gitsin islam gelsin Şimdi İslami kötü sananlar da var hayır islam güzel ahlakın En Güzel yaşamdır Merhamet sevgi bütün olduğu dindir
@Salih6116 Lan it oğlu Müslüman Değil misin? Sen bunun cevabını ver Ona göre diycem Muşlu olan böyle konuşmaz Harami bilir Özgürlüğü kafanızdan silin bir kere ölüm var
Senik dinini imanini s... babasi belli olmayan sahsiyet , ne muş u orman maymunumusun , ikile sana kardeş yaparım annenle
Senide o türbanlı ananida yamulturum
@Salih6116 Sen Varya Harbi Nefsinin Kölesi olmuş İğrenç Rezil Pislik mahluksun Allah sana akıl fikir beyin versin Et sen hakaret Bunun sonu da var Ulan bi düşün be ölünce ne yapacan Allah'tan korkmuyor musun Hadi inanmıyosun diyelim dünyada var olab her şey nasıl gerçek oluyor her şey kendi kendine gerçek olabilir mi bi düşün öyle yaz
Kes ikile küfür ettirme daha cok , hem hakaret et bana, sonra allah peygamber de
@Salih6116 Bu isim senin kendi gerçek adınsa Bu isimi taşımaya layık değilsin sen Salih İyi temiz kullar insanlara söylenen çok Güzel söz ama sen Nefsinin Kölesi çirkin Mahluksun hem de beyini olmayan allah sizlere hiçbir şey yapmıyor sa merhamet sahibi olduğundan tövbe hakkı tanıyor eğer tövbe etmeden ölürsen Çok kötü senin sonun orada seni bellerler rahat ol sen
@Salih6116 canım Herif Durup dururken mi ettim küfür Yaptığın Pislikce Ahlaksızca görüşe kızdım evlenmeden seks yapmasini söylemen nasıl Hadsizlik Haramdan anlamıyor sun lan sen Elimde kalacan kaybol Senin canını almak vardı ya neyse
Bu arada sen bu Kafayla çok yasaman Beyin al kendine
Gerici yobaza bak can almakmis klasik seriatci isidci kafa , ilkokul lise mezunu köylünün tekisin, kaybol , ahlâkî değerlerini kendine sakla
Hadi kendi kendine konuş seni aklı olan takmaz zaten
Ne yapıştın sümük gibi bi sus be , ikile daha yazmicam mikroop herif
Yobazlık mı? Ulan İslamdan haberin yok boş konuşma derim Masumlara kıyan öldüren islam da mi var sanıyorsun tabi şeref yoksunlari öyle yaparak İslami lekeliyorlar sizde inanıyorsunuz İslam da masum birini öldürmek yoktur Savaşta Allah için peygamber için Kafirle Savaşta vardır normal de asla haramdır insan öldürmek
Sizin yaptığınız çok mu güzel Sevgilim oldu cinsellik yaşarım sevişirim Bu size Helal mi sağlıyor İnsan kafasına göre yaşamak için var olmadı Yaşıyorsan kulluğunu bileceksin
@Salih6116 ne kadar zavallısın acıyorum sana
Yine geldi bakire bi kezban uzatma boş yapma
Benle düzgün konuş yoksa gömerim seni buraya cahil
Ikile çok konuşma madem yazmayacaktin o zaman işine gelmeyince
İğreniyorum senin gibi insanlardan keşke yok olsanız
tamam mezara götür sende by
Kess
Sen kes ikile by by
Ne bekliyordun köpük partisi falan mı ghashjggsagsa
Hayat da benim beklediğim gibi değil ne yapsam kendimi çatıdan mı atsam 😅
Herkes düğüne gelir gibi mi geliyor nasıllar lise 5 gibi mi yoksa
Bu hâlâ bakireligini saklasin klasik kezban işte
Anan kezban gunah cocugu seni. Kendini o kadar belli etme.
Sana mi dedim ortam orr. , sen ne atliyorsun ben soruyu sorana dedim
Senin o çuval olmuş yerlerine arkalı önlü...
O zmn benim cevabimin altina niye yaziyorsun ya#sak.
Lise 5 gibi canım ya böyle kimse pek kafa dengi değil bu arada bu canım da boş ver mal işte
Iste anana yapmislar sen olmussun gunah cocuklari hep boyledir aile terbiyesi gormemis analari follos olmus.
Senin dediğine açıklama yaptım bununla ilgili önce soruya anlamaya çalış, kitap oku , cahil kadin
Senin her deliginn foloş olmus dudaklar sarkmis
Kezban her deliiigine zenciler girsin
Çalışma istersen iş araştır işe gir
uyduruk üni de okuyan kendine öğrenci demesin
Amerika pastası izleyip üni okumak 😂😂
Sen herkesi benim olduğum dönemdeki gibi mi sandın
Uzeme geçiş sebebim 🤣
Uzem ne
Uzaktan eğitim sadece sınav için okula gidiyorum
Kendi isteğinle geçiliyo mu
Öğrenci işleri ile görüşmeniz gerek ben kaydımı sildirip başka Üniversite de başka bölümü uzaktan seçtim
Onu nasıl yaptın banada yardımcı olur musun
Kaydımı sildirdim sınava yeniden girdim kanki sonra tekrar tercih yaptım oldu işte
Heee bende kaydinii sildirmeden direk geçiş yaptın sandım ya
Kayıt vakti dolmuş ki bu sene yapamam seneyede son senem zaten üzücü
😑😑😑
Okufugun sehir önemli
Ben de sıkıldım
bunlarda geçer
ne bekliyordunki?
n3rde okuyon ki
Tıp mı okuyorsun
Onun gibi bişey sen de mi
Evet maalesef sosyal hayat 0 bir ara spora başladım az daha sınıf kalıyordum artık zaman bulmak için okula gitmiyorum evde çalışıyorum
mutlu ol