Eğitim & Kariyer 28 yaşındayım oyunculuk kursu Haziran'da bittiğinde 29 olacağım oyunculuk için geç mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Detay sorudadır arkadaşlar. Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncel 28 yaşındayım oyunculuk kursu Haziran'da bittiğinde 29 olacağım oyunculuk için geç mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl 29 umda üniversitesiye başladım, aynı kulvarda mıyız bilmiyorum ama bence geç değil 🤙 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Helal be ben de 29 umda üniversiteye başlamış olacağım inşallah. Yorumla kuryeparçası +1 yıl Eyvallah 😂Hedefin neresi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilon çok fazla değil, diyetisyen desteği ve sporla beraber rahat kilo verebileceğini düşünüyorum 0 2 Yorumla hayaletsehirden +1 yıl Kilo ne alaka shshshsh Yorumla Soran +1 yıl Sanırım yanlış yere yorum yapılmış. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
29 umda üniversitesiye başladım, aynı kulvarda mıyız bilmiyorum ama bence geç değil 🤙
Helal be ben de 29 umda üniversiteye başlamış olacağım inşallah.
Eyvallah 😂
Hedefin neresi?
Kilon çok fazla değil, diyetisyen desteği ve sporla beraber rahat kilo verebileceğini düşünüyorum
Kilo ne alaka shshshsh
Sanırım yanlış yere yorum yapılmış.
Boş iş ya oyunculuk parasıda iyi değil ilk etapta