İstemediğim bir hekimle çalışıyorum adaletsizlik var beni yönetim tek başına çalıştırırken şimdi arkadaşlarla iletişim sorunu yaşıyorsun seni tek vermek istemedik dedi ben torpil sevmiyorum yapacak olsam gerçekten yaparım benim de var torpilim ama yapmak istemiyorum sonra yeni mezun olan birini bilgisayar başına verdiler mesleğiyle alakası yok torpille onu şımartmaya çalışıyorlar açıkçası bizim kurumda çalışmayan adam çok önce ki çalıştığım hekim den beni aldılar o benim yanıma başkasını istemiş yukarısı da iki kişi çalışamaz olmaz demiş fakat surda bir çelişki var çok çok yoğun çalışan bir doktor daha var yardımcısı da rahatsızlığı çar onun yanına ikinci yardımcı verilmez iken ben niye yeni atanan birinin yanında çalışıyorum ki doktor onu çok ayrımcılık yapıyor sen niye yapıyorsun benim yapmamı istiyor bilgisayar başından ayrılmıyor yukarısı değişimli bakmamızı söylemişti gerçekten adaletsizliğe gelemiyorum ben çok temiz çok çalışıyorum gittiğim her yerde öyleyim bir olay yaşanmıştı ben haklı çıkmıştım adalet yerini bulmuştu ne kadar çok çalışam da kimse buravo aferin demeliyecek ki niye yapıyorum o zaman şimdiki hekimim çok çalışıyor herkes 20 hasta bakarken biz 30 -40 hasta bakıyoruz belim çok ağrımaya başladı eve ağlayarak gidiyorum gelir gelmez yatıyorum işlerine gelmeyince iletişim sorunu var bilmem ne ne yapacağım
İş yerinden dolayı hayat enerjim çok tükenmiş gibi hissediyorum ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunum çalıştığım klinikle yöneticiyle alakalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anladığım kadarıyla iş yerinizdeki durum sizi oldukça zorluyor ve haksızlık hissi veriyor. Bu tür durumlar gerçekten stresli olabilir. İşte size yardımcı olabilecek bazı öneriler:
İletişim Kurun: İş yerindeki sorunlar genellikle iletişim eksikliğinden kaynaklanır. Durumunuzu ve hislerinizi açıkça ifade etmek, çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Bu, yöneticinizle veya insan kaynakları departmanıyla bir görüşme ayarlamayı içerebilir.
Profesyonel Yardım Alın: İş yerindeki stres ve adaletsizlik hissi, profesyonel bir danışman veya terapistin yardımıyla ele alınabilir. Bu kişiler, duygusal zorluklarla başa çıkmak için stratejiler ve araçlar sağlayabilir.
Haklarınızı Öğrenin: İş yasaları ve düzenlemeleri, çalışanları haksız uygulamalara karşı korur. İş yerindeki haklarınızı ve yükümlülüklerinizi anlamak, durumunuzu daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir.
Sağlığınıza Dikkat Edin: Yoğun iş yükü ve stres, fiziksel sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kendinize iyi bakmak, düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterli uyku almak önemlidir.
Kendinize Zaman Ayırın: İş dışında kendinize zaman ayırın. Hobilerinizle ilgilenin, sevdiklerinizle vakit geçirin. Bu, stresi azaltmaya ve yaşam kalitenizi artırmaya yardımcı olabilir.
Unutmayın, hiçbir iş sizin sağlığınızdan ve mutluluğunuzdan daha önemli değildir. Kendinize iyi bakın! 😊
Çıkış verebilirsin bence tümüyle tükenmeden ya da dr la birlikte hastane değiştirin maddi sıkıntı yoksa kendiniz bi poliklinik açın yani maddi korkudan sebep mutsuz olduğu bi işi yapmamalı bence insanlar ama tabi türkiye de işler farklı bence ilk etapta kendine sene sonuna kadar hedef koy ve takviye gıdalara / vitaminlere başla ve çalışan demir pas tutmaz diye düşünüp insanlar için şifa olmaya devam et o zamanla dengeler değişebilir
De ile birlikte hastane neden değiştireyim çalışmak istemediğim bir doktor zaten üniversite sınavına tekrar gireceğim bölüm değiştireceğim çünkü çok tükendim belim ağrıyor 😣 acısını çok hissediyorum dokto diğer yardımcıyı değil bana eziyet ediyor
Yok ben bu yeni dr yanına verilmeden öncekini kastetmiştim ama yanlış anlamış olabilirim