Eğitim & Kariyer Kendi dilimde birçok kelime bilmiyorum, normal mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesela bürokrat, diplomat, akademik, eko sistem Güncellemeler+1 yıl Yaşim 24 Güncellemeler+1 yıl Dilimde* Kendi dilimde birçok kelime bilmiyorum, normal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmek zorunda değilsin çok sık kullanılan kelimeler değil 0 0 Yorumla
Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Google bakıyorum hemen emin olmak için 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neye bakiyoesun Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Mesela bi kelime denildi bakıyorum hemen akıllı telefon Yorumla Soran +1 yıl Kaç yasindasin peki? Ben 24 yasindayim o yuzden bu yasta normal mi sorayim dedim Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Yaş alakası yok bunun bilmeyebilirim herşeyi bilcem diye kayde yok Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Normal, olabilir yani 😉 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da niye göz kırptin simdi durduk yere😂 Yorumla isocan007 +1 yıl Alışkanlık olmuş 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok çapkinsin galiba.😂😂 Ya da fena ayar veren birisin😂😂 Yorumla isocan007 +1 yıl Övünmek gibi olmasın öyleyimdir birazcık 🤠 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl O nasıl bir soru 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendi dilimde bir çok kelimeyi bilmiyorum normal mi, Yorumla Ardayanlız +1 yıl Normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilmek zorunda değilsin çok sık kullanılan kelimeler değil
Google bakıyorum hemen emin olmak için
Neye bakiyoesun
Mesela bi kelime denildi bakıyorum hemen akıllı telefon
Kaç yasindasin peki? Ben 24 yasindayim o yuzden bu yasta normal mi sorayim dedim
Yaş alakası yok bunun bilmeyebilirim herşeyi bilcem diye kayde yok
Normal, olabilir yani 😉
Tamam da niye göz kırptin simdi durduk yere😂
Alışkanlık olmuş 😂
Çok çapkinsin galiba.😂😂 Ya da fena ayar veren birisin😂😂
Övünmek gibi olmasın öyleyimdir birazcık 🤠
O nasıl bir soru
Kendi dilimde bir çok kelimeyi bilmiyorum normal mi,
Normal
Normal