Vault_Boy | Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Master
3 gü
Günlük 3-5 kelimeyi kalıcı öğrenirseniz yeterli. Senede 1500 kelime eder. Öyle günlük 100 kelime öğreniyorum diyenleri sallamayın. Bir kelimeyi görün, geçmişini irdeleyin, ortaya çıkış şekline bakın. Kullanımına bakın birkaç cümle örneği ile. Sonra onu bir şeyle bağdaştırın ve unutmazsınız zaten.
1|0
0|0
Soran
3 gü
haklısın çook teşekkürleer
sanamısorcammm | Eğitim & Kariyer konusunda 350 görüş paylaştı.
Master
3 gü
Ben kendi notlarımı kaydetip gece yatarken dinlerdim uykumda falan dinlerdim baya aklımda kalıyordu. Bazen şey yapardım şarkı söyler gibi yine çalışırdım notlarımı o şekilde de aklımda kalıyordu
ortaokulda ingilizce dersinde hoca kelimeleri yazarak daha iyi ezberlersiniz diyip ünitenin kelimelerini 5 kere falan yazdırıyodu bence dene belki faydası olur ben görmedim asjkhfja
0|0
0|0
Soran
3 gü
az kelime olunca yazarak çalışmak işe yarıyor gercekten ama şimdi yüzlerce kelimeyi yazarak çalışmam imkansızz😬
örneğin horse kelimesi at demek biliyorsun bunu kodlayalım şöyle Horse = at, atı kılından korse yapılır gibisinden böyle kodlayarak book = kitap, kitaba baak gibisinden table = masa, teyp masanın üstünde gibi gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14haklısın çook teşekkürleer
denerim teşekkürleer 🙏
az kelime olunca yazarak çalışmak işe yarıyor gercekten ama şimdi yüzlerce kelimeyi yazarak çalışmam imkansızz😬
tamamm onu da denerim
ben öyle ezberliyorm gayet
ing
örneğin horse kelimesi at demek biliyorsun bunu kodlayalım şöyle
Horse = at, atı kılından korse yapılır gibisinden böyle kodlayarak
book = kitap, kitaba baak gibisinden
table = masa, teyp masanın üstünde gibi gibi
anladımm teşekkürlerr