Eğitim & Kariyer Hem okuyup hem çalışan kişi hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendisi edebiyat mezunu bu yılda tıp fakültesine başladı25 yaşında LCW de kısmi çalışıyor Hem okuyup hem çalışan kişi hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Allah kolaylık versin diye düşünüyorum tıpın yanında çalışmak çok zor. 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Normal bir durum 25 yaşında babadan para istemek zor olur çünkü 0 0 Yorumla
Djdidjdhisoshwh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl valla bence maşallah ikisini aynı anda devam ettiyorsan helal olsun derim zor çünkü 0 0 Yorumla
Boşverben Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Çok normal Zaten 25 yaşında baba parası yemesi garip olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah kolaylık versin diye düşünüyorum tıpın yanında çalışmak çok zor.
Normal bir durum 25 yaşında babadan para istemek zor olur çünkü
valla bence maşallah ikisini aynı anda devam ettiyorsan helal olsun derim zor çünkü
Çok normal Zaten 25 yaşında baba parası yemesi garip olurdu
hiçbir şey olması gereken o
Tebrikler derim