Son iki filmini nefessiz izledim İyi Adamın 10 günü ve Tamirhane! güzel filmlerdi.
Sırada Kötü Adamın 10 günü var 18 ağustosta yayınlanacak..
. Ne düşünüyorsunuz Nejat İşler hakkında?

Son iki filmini nefessiz izledim İyi Adamın 10 günü ve Tamirhane! güzel filmlerdi.
Sırada Kötü Adamın 10 günü var 18 ağustosta yayınlanacak..
. Ne düşünüyorsunuz Nejat İşler hakkında?

Nejat İşlerin kendini sinemaya vermesi beni çok sevindiriyor gerçekten izlemesi çok keyifli bi oyuncu her karakteri oynayabiliyor ve çok samimi geliyor bana bi aralar sorunları vardı tam sinemadan kopma noktasından geri döndü
teşekkürler
Nejat işler kendine münhasır bir adam. Oynadığı filmleri severek izliyorum bence kaliteli de oluyor.
" Herkesin Dolabında bir Ceset Var " sözü de ayak üstü söylediği enfes sözlerdendir...
Haluk Bilginer, Nejat İşler gibi isimler sektörün üstadları her işin hakkını veriyorlar
teşekkür ederim
Gençliğinde hayranıydım😂
:D vay seni genç hep herkes olduğu yaşta kalacak snaki
haklısın birde ağır hastalık yaşadı, Zatürre! Vücutta evet maalesef kalıcı hasar bıraktığını biliyorum , alkol sigara kötü yaşam tarzı
Doughles Baba oğul değilmi?
https://www.hizliresim.com/k8ltykb
ikiz gibiyiz sanki :D
Cevap
2Cevap
Herkesin dolabında bir ceset vardır demişti en son. Çok fazla felsefik ve sıkıcı bence 😃
saygı duyarım ama ben son iki filmini nefessiz izledim
Film dizi olarak efsane adam. Barda filmi favorimdir mesela o rolü kimse yaşayamazdı
kesinlikle katılıyorum yetenek gerektirir
Bence iyi biri
Kırmızı tuborga benzetiyorum kendisini
İyi tercih ama aynı marka shot daha hızlı değilmi? :D :D
Biradan çok anlamam hayatım boyunca 2 kerecik içtiğim bir şey ama kırmızı tuborgun iyi kafa yaptığını az çok biliyorum, o yüzden bu adam bana direkt onu anımsatıyor😀
Hahahahah yaşşaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?