Kişilik & Karakter 1 ay Bir işle uğraşırken neler düşünürsünüz genellikle? s _Süveyda Takip Et Guru Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ne eksik ne fazla bu tam olarak bne😀😀😀 Bir işle uğraşırken neler düşünürsünüz genellikle? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Abdurrahman00tFenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Karışık her şeyden var biraz 😬 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Hiç bir şey. Ben iki işi aynı anda yapamam. İllaki konsantre olmam gerekir. Kaldırımda yürürken sakız cigneyemeyen bir adamim ben 😂 0 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 765 cevap paylaştı. Bu vesvese yapar konuyu anlamak için Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yaptıgım işi bile unutuyorum superReyis. Kafamın içinde 40 tilki dolanıyor hiç birinin kıyrugu birbirine değmiyor 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 46,3b cevap paylaştı. Genelde o işi düşünürüm veya şarkı dinlerim. başka bir şey düşünmüyorum 0 0 Yorumla
s Shivers Takip Et Master Yaş: 34 , eic 76% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şarkı söyler müziğe kaptırırım kendimi bişey düşünmem 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben bulaşık yıkarken bardakları havaya atıp düşürüyorum 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde düşünmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Karışık her şeyden var biraz 😬
Ara verip mi sigara içsem bitirince mi sigara içsem
Hiç bir şey. Ben iki işi aynı anda yapamam. İllaki konsantre olmam gerekir. Kaldırımda yürürken sakız cigneyemeyen bir adamim ben 😂
Bu vesvese yapar konuyu anlamak için Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu
Yaptıgım işi bile unutuyorum superReyis.
Kafamın içinde 40 tilki dolanıyor hiç birinin kıyrugu birbirine değmiyor
Genelde o işi düşünürüm veya şarkı dinlerim. başka bir şey düşünmüyorum
Şarkı söyler müziğe kaptırırım kendimi bişey düşünmem
Ben bulaşık yıkarken bardakları havaya atıp düşürüyorum
Genelde düşünmem.