Aile & Toplum İş Yerindeki ''Yalakalar'' Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Rebirth Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her iş yerinde en az bir yalaka vardır, bu yalaka insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?Terfi almak için iş arkadaşlarını eze eze yükselenler var.Siz terfi almak için gözlerinizi karartıp insanları ezer misiniz?Yoksa ödün vermeden sadece işinize mi odaklanırsınız?#Rebirth İş Yerindeki ''Yalakalar'' Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JohnDillinger Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Bu memleket vasifsiz ama yalaka insanlar sayesinde bu halde. Yalakayi da sevmiyorum, yalakaya prim yaptiran amiri de sevmiyorum. 1 0 Yorumla
RaFZieL Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Valla bizim buralarda çok yok yani benim işimde yok 1 0 Yorumla
tatlii_cadiii Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl ayyy bir de okulda da böyle tipler var bir kaşık suda bogacaksin😅 1 4 Yorumla Rebirth +1 yıl Aynen profesor yalakaları var birde :D Yorumla tatlii_cadiii +1 yıl hicim cik iyisiniz yik hirikisiniz😹ben demedigim için hep kaybedenler kulubundeyim😂 Yorumla Rebirth +1 yıl bir tane prof vardı herife 1 kere yalakalık yapmadım ama sevdi beni her ayak işini bana yaptırdı ama mukafat olarak meslek le ilgili seltifakaları sınavsız vermişti :D bende beceremem öyle yalakalık yapmayı karakterime ters yav :D Yorumla tatlii_cadiii +1 yıl aynen ya en iyisi kendimiz gibi olmak😀 Yorumla
Evinlevin Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Allah onları terfi alamamayla sınasın amin rebirth bey 😊 1 3 Yorumla Rebirth +1 yıl Bir mühendis olayım gittigim her iş yerinde tek tek ayıklıcam hepsini ordan ve bunu büyük bir keyifle yapıcam :D Yorumla Evinlevin +1 yıl Kolay grlsin benim yerimede ayıkla😂 Yorumla Rebirth +1 yıl Teşekkürler senin yerinede ayıklarım senin yerinede hakaret ederim onlara bende o iş :D Yorumla
delilerinbasi Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl o yalakaların kafalarını kalörifer peteğine sürte sürte kıvılcım çıkarmak isterdim 2 0 Yorumla
anti-you Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Bir yerlere gelmek için başkalarının k*çını yalayan insanlardan hiç haz almam 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar