Üniversite 1. sınıftayım, bıraksam mı?

Arkadaşlar üniversite 1. Sınıf okuyorum gittiğim üniversite, 2 yıllık sağlık üniversitesi okusamda kesin işimi elime alacağıma dair bir şey yok ve bunun üstüne zorluklar var, belki daha fazla zorluk çeken vardır ama ben artık gerçekten sıkıldım. Ben her yaz 3 ay köyde çalışan biriyim dedemlerin yanında babam oraya gitmeme şart koşar yoksa burada kalamazsın vs. der ben 3 ay köyde çalışırım önemli olan bu değil şu an geldim geleli 1 ay oldu ve 1 kere para aldım ondan önce köyde dedemlerden ayrı ormana gittim işe ve para kazandım onlar ile idare ettim. Artık her şey çok pahallı kendime bir şeyler aldım kıyafet vs. Okul ile ilgili işlere de para harcadım ve cebimde para kalmadı. Babam bana 1000 lira verdi ama zaten okula gidip gelmem aylık 500 lira tutuyor en ucuz kyk yemek yesem o da 400 tutuyor 100 lira kaldı ekstra bir şey yapsam ortada kalıyorum ve bugün son para mı düşürdüm ve parasız kaldım orta da babamdan para isterken yerin dibine batıyorum yemin ederim. Çalışsam aradım iş de yok adam 2 3 gün için beni niye alsın. Yazın 3 ayımı köyde heba ediyorum oradan da elimde bir şey yok, ailem canımı çok sıkıyor artık evlatlık muamelesi görüyorum gidip bir işe girmeyi düşünüyorum sizce napmalıyım okulu bırakmalımıyım böyle nereye kadar gider ben 12 saat de çalışırım kendi kendime yetsem yeterli bana bıktım gerçekten.

Üniversite 1. sınıftayım, bıraksam mı?