Bilgisayar mühendisliği okuyorum mimarliga gecmek cok mu absurt olur?

allahin unuttugu bir sehirde bilgisayar mühendisliği okuyorum İstanbul'a geri donmek istiyorum ama bu puanla benim bilg muhendisligine anca ozeller alir o ozellerde iyikerine gidemem cok pahali digerletide aldiklari paraya degmez. zaten bolumle ilgili kararsizliklarim vardi ama simdi baktim ve İstanbul unide mimarlik gelirmis mimarlik zaten dusundugum bir meslekti bir sure oncesine kdr ama benim kuzenim okuyup issiz kaldi bi sure gerci Şu an isi cok iyi masallah yurt disina falan calisio ama bi sure baya issizdi ist aydinda okumustu mimarligi o yuzden korkup kafadan silmistim ama yinede hep enes yilmazer falan izleyip bakardim tlcde falan mimarlik programlarına. yani ztn benim bilg muh secmemdemi yegane amac oyun yapmak istememdi onu da yazilim kendimde ogrenebilirim ki zaten Şu an bir online kurstayim uniden ek ve mimarlik okursam oyunda tasarlayabilirim asiri mantikli geldi bu bana ama ani bir kararda vermek istemiyorum iyice dusuncem sdc fikirleriniz merak ediorm Şu an oldugum yerden kesinlikle memnun degilim hic bisi yok allah belami verio glb buraya beni yollayarak insanlar alisirsin dio ama sanmiorm mutlu degilim istanbuldaki yasamimi ariyorum her gun aglamaktan biktim bu da beni cok etkilio simdi notr bir acidan bakarsaniz sizce hangisi en mantiklisi

Bilgisayar mühendisliği okuyorum mimarliga gecmek cok mu absurt olur?