Eğitim & Kariyer 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum, DGS'ye girersem açıktan YBS'ye geçebilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Birisi bana mümkün olduğunu demişti. Puana bakılmaksızın olabiliyormuş ama dgs ye girmek gerekiyormuş yine de Güncellemeler+1 yıl Puana bakılmaksızın demişti biri ama bilmiyorum işte 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum, DGS'ye girersem açıktan YBS'ye geçebilir miyim? Cevapla Bilgisayar Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zirvevizyonu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Dgsyle geçiyorsun, iyi puan alman lazım. Programcılık mezunuyum. İlk 10 bine girmeme rağmen yerleşemedim kontejanlar çok düştü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok işte açıktan da mı olmuyor Yorumla zirvevizyonu +1 yıl açıktan için de dgs puanı lazım bu sene öyleydi Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok öyle geçme falan puan alacaksın, öyle olsa ben şu an mühendistim kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mühendislik mi demişim ben? Yorumla afdafasfafa +1 yıl YBS veya Bilgisayar/Yazılım mühendisliğine tamamlayabiliyorsun ya hani kanka? Sen ybs seçerdin bende mühendisliğe tamamlardım diyorum, kapişAma yok öyle bir şey keenks puan şart Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dgsyle geçiyorsun, iyi puan alman lazım. Programcılık mezunuyum. İlk 10 bine girmeme rağmen yerleşemedim kontejanlar çok düştü.
Yok işte açıktan da mı olmuyor
açıktan için de dgs puanı lazım bu sene öyleydi
Yok öyle geçme falan puan alacaksın, öyle olsa ben şu an mühendistim kanka
Mühendislik mi demişim ben?
YBS veya Bilgisayar/Yazılım mühendisliğine tamamlayabiliyorsun ya hani kanka? Sen ybs seçerdin bende mühendisliğe tamamlardım diyorum, kapiş
Ama yok öyle bir şey keenks puan şart
evttt
hmmm net mi
Geçersin