Çağrı merkezi çalışanıyım. 10 gün oluyor yeni projeye geçeli. Bir müşteri işlemlerini kontrol ettirmek istedi. Kontrol ettim bir iki bir şey de tereddüt edince yanlış söylememrk için hatta bekledim sessizce. Müşteri kızdı niye sustunuz hanfendi çok yavaşsınız dedi bende ilk gördüğüm rakamı söyledim kadın başladı saydırmaya. Çok beceriksizsin, ben seninle aynı yerde olsam seni asla işe almam hemen çıkartırım. Herkese söylüycem kimse seninle çalışmasın. Beni bekletmeye hakkın yok. Ben çalişan bir bayanım eğitimli bir kadınım senin gibileri neden çalıştırıyorlar diyerek hakaretler etti bende hatta ağladım. Sessize alıp bekleyince iyice kızdı. Sonra kadın tüm bilgilerimi aldı seni gerekli yerlere şikayet edicem dedi. Sizce kim haklı burada. Çok ağladım çıktım çağrıdan sonra. Helal etmiyorum hakkımı.
+1 yılYavrucuğum ne kadar hassassın sen, ben olabilir misin sen acaba? Ah ben de o kadar hassastım, sonra ne oldu biliyor musun, sallayı öğrendim, böyle yaratıklar, leşler o kadar çok çıkacak ki karşına, gül ve geç bunlara. Kadın belli ki mutsuz, haset dolu, aşağılık kompleksi var, mutsuzluktan besleniyor, bence eğitimli falan da değildir, diploması varsa bile insanlık olarak eğitememiş kendini zavallı, insan kendinde olanı verir karşısındakine, kendine saygısı yok ki kimseye saygı duymuyor, bu yaratık için değer mi ağlamaya, başkasını ekmeğinden etmeye niyetlenmiş dişi şeytanın teki o, ayrıca senin ekmeğinle falan oynayamaz, sesleriniz kayıtlı oluyor, haksız olan o, üstüne sen onu dava edebilirsin, hiçbir halt da yiyemez, böyle kişiler için üzülme, her zaman böyle yaratıklar olacak ve karşına bir daha böyle bir leş, şeytan çıkarsa bırak havlasın, sen etkilenme.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılÇağrı merkezi sektörü böyle maalesef eğitimi bile tam vermezler seni direkt müşterinin önüne atarlar. Bu işin ters tarafı müşterilerle sürekli konuşarak iletişime geçerek tecrübe kazanabilirsin. Bilmediğin bir şey de bekletmeden ziyade geri dönüş için irtibat alabilirsin bu seni aşırı derecede yoracak ve zorlanacaksın ama o zorluktan sonra her türdeki seviye insanlarla konuşabilecek hakkını savunacak ve hizmet çerçeven kadarını sunup hattaki kişinin tutumunu izlemek olacak.
Size tavsiyem verdiğiniz hizmet/ürünün; içini dışını tüm özelliklerini, kapsama alanını, karşıdaki insanın yerine koyup düşünmeyi, hizmetin sunduğu avantaj&dezavantajları, oluşabilecek sorun ve riskleri, sorun ve risklere müdahale edişiniz (çözümünüz) nasıl olmalı?
Ben bu sorular karşısında nasıl yardımcı olabilirim?
Şirket politikası ve iş süreçlerini (en basitinden bir soru sorulduğunda kime başvuracağım veya kim yetkili vb.) çok çok iyi bilmelisiniz ki karşıdaki insana cevap verebilesiniz.
Müsteriye sizce "yetersiz, laf kalabalıklı cümleler, abartılı" cümlelerde kursanız mutlaka bir cevap veriniz.
Bildiğiniz konularda geri dönüşsüz, net olmalısınız. Bilmediğiniz konularda, bilmediğinizi fark ettirmeden.. (ııı..., şeeyy, evet..., ımmm vb.) ilginizi bildirip tekrar aramasını veya dönüş yapmalısınız.
Şunu da unutmayınki bu söylediklerim birer iş sürecidir asla ve asla hizmeti, hizmet kalitesini ve diyalog kurduğunuz insanları aşağılamayın ve küçük görmeden ilgilenin problemi takım başkanı, müdür çözmesin SİZ çözün.
Deneyimlerimi sizinle paylaştım faydasını görürsünüz umarım
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Senin açından sen haklısın, onun açısından firma müdürü ve yöneticileri kötü 😉
Böyle hadsiz insanlar var. Üzülme. İstediği olmayınca ve ya senin de insan olduğunu unutup kibre kapılabiliyorlar. Sakinliğini koru ve bu gibi durumlara karşı daha hassas olmayı soğuk kanlılığını korumayı öğrenmelisin.
Geçmiş olsun.01 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 978 cevap paylaştı.
s +1 yılAmaan müşteriler neler diyor. İş hayatı böyle maalesef. Benim de canımı çok sıkıyorlar, sonra çıkıp bi sigara içiyorum geçiyor. Ya ben gamsızım ya da alıştım, bilmiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSuçunuz yok tabi ki de.. dava edin bence
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılO işi yapmak insanı strese sokar gadası
00 Yorumla Çok üzüldüm. Bu işte sürekli böyle insanlara denk geleceksin. İnsanlar artık anlayıştan bir haber yaşıyor. O kadın isterse dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olsun, insan olmadıktan sonra diplomalarının hiçbir önemi kalmıyor. İşte duygusuz bir insan olmaya özen göster. Duygularını, iş kapısının dışında bırak. Bu tür insancıkları takmaya devam edersen hasta olursun. Onlar buna değmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır bu sektör deyim ama proje değişikliği oldu 10 gündür başka proje deyim. Dolayısıyla herşeyi yeni öğrendim.
+1 yılHakkını almayı öbür dünyaya bırakma. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok çalıştığınız yerinde buna izin vermeye hakkı yok. İnsan onuru için yaşar. En ufak bir hakaret karşı tarafın onuru ile oynamak onu mağdur etmek demektir. Karşılığıda en az manevi tazminattır. En az! Çalıştığınız yerle görüşüp gereğinin yapışmasını isteyin. Öyle bir dünya ve iş yok. Al şu parayı insanlar sana hakaret etsin diye. Zaten ses kaydına alınıyor görüşmler. Çalıştığınız yerin avukatı gerekeni yapsın ve sizin mağduriyetinizi mutlaka gidersin
02 Yorumla
Soran+1 yılMüşteri güçlü birine benziyordu korktum biraz cesaret edemem
- +1 yıl
Haklıysan asla korkma. Hakkınla beraber onurunu da kaybedersin yavaş yavaş
+1 yılKriz anlarını yönetmek konusunda zayıfsanız eğitim alacaksınız. Pratik zekalı olmak zorundasınız aksi takdirde çok firca yersiniz.
O müşterinizi bekletirken dogru cumleleri bulsaydiniz emin olun kizmazdi. Profesyonellikle zirve yapmış firmalarin çalışanlarının teklediklerini görmedim. Sürekli egiriyorlar ve departmana uygun çalışanları seçiyorlar.
Müşterinizin üslubu hoş değil ancak bulunduğunuz konumda pratik olmak zorundasiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben 2 yıldır burada bu işi yapıyorum evet zaman zaman tuhaf cins insanlar geliyordu ama onlar bana değil kuruma söverdi ya da binde bir bana kızardı. burada müşteri direkt bana hakaret etmeye başladi. Küçümsedi beni zoruma gitti ağlamaya başladım. Sessize alınca iyice kızdı
+1 yılBu isle ilgili yeterli egitim verilmemis sana ne yazik ki. Bunlara alisman gerekli bu iste. Neredeyse robot gibi konusman ve davranman gerekli. Sikayet etsin bir sey degismez sen daha cok yenisin isyeri bunu onemsemez. 5 yillik bir personel olsan bir ihtimal sorun yasarsin ama sana etkisi olmaz bana gore. Birebir insan iliskilerini ele alan isler ekstra sabir istiyor. Bu konuda kendini gelistirmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten uzın zamandır çalışıyorum sadece proje değişikliği oldu. Hali ile farklı şeyler öğreniyor. Eğitimde anlamadığım yerler vardı yeni yeni çözüyorum zaten biraz geç anladım ekranı bende de var ama yine de çok ağrıma gitti
- +1 yıl
Kesinlikle onemsememen gerekli. Ne derse desin hemde. Sizin bu konuda profesyonellik geregi tepkisiz kalmaniz gerekli. Zira konusmalar kayit altinda zaten. Karsi taraf isini hallettirebilmek icin seni robot gibi goruyor, sende bu tarafi robot olarak gör. Ariza vermis bir robot yerine koy onemseme kesinlikle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iğrenç insanlar var o kişiye kalbi gibi bir hayat diliyorum umarım onunda başına gelir. Çevresindekilere böyle konuşsa çevresinde insan kalmaz. Seni görmüyo ve tanımıyo diye böyle konuşmaya hakkı yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBir de küçümsüyor görmen lazım karşında senin bir akademisyen var nasıl böyle biri olabilirsin diyor bana
Cevap sahibi+1 yılOkumuş ama insan olamamış onunda dersi o akademilerde verilmiyor demekki? Sen hiç modunu düşürme kuzum bunun gibilerle karşılaşa karşılaşa güçleniceksin. Bu dünyada kendini bir halt sanabilir ama sen hakkını helal etmediğin gün sürüncek. Tecrüben olsun bidahakine yavaşsam sizi başka birine bağlayim efendim? Tabi efendim? Anlıyorum efendim diye diye onu kudurt 😂😂 hani şu sanal asistanlara zor sorular sorduğunda geveliyorlar ya? Onun gibi işte 🤪
ben eğitimli bir kadınım demesi ne kadar kibirli egolu şımarık havalı kendini beğenmiş ve ukalâ olduğunu gösterir ayrıca böyle mahluklarla konuşurken kesinlikle üzülüp ağlama ağlamanın anlamı yok kibar ol ama hassas olma
10 Yorumla
+1 yılbunun içinmi ağladın? acemi olabilirsin geç cevap verebilirsin bunlar olaiblir. ama ağlamak çok saçma. hanfendi böyle konuşmaya devam edersin çağrıyı sonlandırmak zorunda kalacağım dersin herkes gibi olur biter. Ağlamak nedir ya..
02 Yorumla
Soran+1 yılAğladım işte var mı
- +1 yıl
Var, kolay gelsin 🤣
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYanlıs bılgı vermek ılerıde tazmınatlara sebep olabılırdı ama sen yapmamıssın dogrusu bu diğer taraftan sen bu musterıyı dava etme hakkına sahıpsın bence yapmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni yeni anlıyorum ekranları. Normalde uzun zamandır bu işi yapıyorum ama farklı bir projeye geçtim dolayısıyla herşeyi yeni öğrendim. 10 gün oluyor. Yoksa eğitim veriyorlar ama işte yine de şaşırıyorsun.
- +1 yıl
Bu cok normal dedıgım gıbı kustah ve hakaret ıceren ıfadelerde sen haklısın karsı tarafın ozur dılemesı lazım moralını bozma
Soran+1 yılBeni gerekli yerlere şikayet edicekmiş ki kimse benimle çalışmasın. Keşke tüm bilgilerimi vermeseydim
- +1 yıl
Bır cacık olmaz korkma
Asjdf babasının premsesini asgari ücretle işe mi sokmuşlar he? Lan senin ne işin var iş dünyasında, otur evde winx clup falan izle, barbie giydirme oyunu oyna bakkala bile çıkma evden
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon acaba komik bişry mi
Soran+1 yılAynısını yaşa
+1 yılOnun eğitimli bir kadınım demesi Seni üzmesin eğitim cehaleti alır eşşeklik bakın kalır
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece eğitim yeterli değildir eğitim artı edep
Canım benim bu iş hayatı duygusallık kabul etmez şikayet etsin kayıtları dinler en fazla uyarı alırsın takılma bunlara yoksa çalışamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ilk defa çalışmıyorum uzun zamandır çalışıyorum ama böylesi ilk kez geldi. Sana deseler seninde zoruna gider. Yoksa illa bağıran çağıran azarlayan küfür eden müşteriler geliyor ama ilk defa hani bana direkt hakaret eden birisi gelince ve tehditvari bir şekilde çok kötü olup ağladım
- Eğitim & Kariyer konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılKadın haklı kanks. Krizi yönetememişsin. Fakat bunun çözümü seni çalıştırmasınlar bilmem ne değildi. Eğitimli cahilmiş o da.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle Valla. Zaten direkt der demez gözüm doldu konuşamadım kadın niye susuyorsun konuşssana dedi. Halbuki ağlıyorum orada. Böyle tehditler söyledi. Tüm bilgimi aldı.
- +1 yıl
Her işin zorlukları var kanks. İnsanlar yüz yüze olmayınca daha cesur konusabiliyor. Çok takılma kendini kötü hissetme belki bu iş sana göre değildi. Sana göre olsa bile her yeni başlayanın aşağı yukarı benzer şeyler başına geliyordur. Sistem kötü. İnsanları bir sürü şeyle geriyorlar işlerini çözemeyip gerildiği anda müştei hizmetlerine bağlanıyorlar. Sinir tepelerine çıktığında da sağlıklı konusamıyorlar.
Eğitim & Kariyer konusunda 391 cevap paylaştı. O küfür sana değil üzülme. Çağrı merkezinde konusulanlari sahiplenme. Çünkü senlik hic bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılAssagilik insanlari daha az umursamaya calisin, gercekten onemli olanin kendiniz oldugunu unutmayin.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim almasına rağmen ot gelmiş ot gidecek çok insan var. Terbiyesiz insan ya. Üzülme ağlama.
01 Yorumla
+1 yılHakli kadin susup beklemek ne mk? Egitimsiz mi calisiyorsun orada
03 Yorumla
Soran+1 yılEğitimliyiz ama yeni yeni öğreniyorum. Susmamın nedeni yanlış bişey söylememekti. Hemen yetkili birine soracaktım
- +1 yıl
Bir saniye bekliyebilirmisiniz diyemedin mi veya hemen verileri inceliyip geliyorum biraz bekleticem sizide diyebikirdin isi ben mi ogretiyim sana
Soran+1 yılSöyledim canım merak etme ama fazla bekletince kadın kızdı
Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sen yapamazsın bu işi istifa et. Ben bin tane öyle çağrı alırdım hepsi de sonunda bana teşekkür ederek kapatırdı. Senin gibi ağlayan kızların çağrılarını da 1-2 kere almışlığım var.
08 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma ilk defa geldi uzun zamandır çalışıyorum merak etme. Ama ilk defa şahsıma bu kadar hakaret geldi. Helal etmiyorum hakkımı haram olsun
Soran+1 yılKüfür etmedi ama rencide edici laflar söyledi. Seni her yere şikayet edicem kimse seninle çalışmasın. Onların yerinde olsam seni asla işe almam ne demek
Soran+1 yılÖyle valla aöa işte ilk kez gelince üzüldüm çünkü diğerlerinde genelde işe söverlerdi bu sefer direkt bana böyle diyince kötü oldum baya
Soran+1 yılParaya ihtiyacım var yoksa yapılcak bi iş pek değil
Bizim millet sever öyle şeyleri boş yere esip gürlemeyi boş ver 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok geçmiş olsun yaşadıklarınız için üzüldüm, sizin de bir insan olduğunuzu unutmuş herhalde. Terbiyesizlikten başka bir şey değil ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAğladım valla dayanamadım çok kötü oldum. Herkes bana baktı 🥲
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir defasındada ben ağlatmıştım kızınnbirisini müşteri hizmetleriydi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılÜrün iadecem neymiş iade alamazmış. La oğlum 15 gün iade hakkım var benim ne demek iade alamazsın. Kızın üstüyle görültüm iadebolmaz dedi. Üstünün üstüyle görültüm iade olmaz dedi. İş yasal prosedüre gelince aman etme abi demeye başkadılar. Hakkını bilmeyeni tepelemeye çalışıyolar. Hiç kusura bakma müşteri hizmetleri sıkıntılı.
+1 yılAblam görmüyosun zaten kimseyi duyduklarını da duymayacan öyşe bi iş o maalesef. Tepkileri kişisel algılama. Çalışırken kendi kimliğini bırak şirkete sövüyor söven sana değil
02 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde biliyorum bağırıp çağıran sınırlı olan kaba olan küfür eden ama bu kadın direkt bana şahsıma böyle şeyler söyledi. Yoksa tabiki de küfür eden bir adam da vardı çok feci şeyler söylemişti
- +1 yıl
S. ktiret sana söylese de onun siniri firmaya. Kafaya takma
+1 yılSen niye kendi üstjne alinıyorsun memeleketin yarısi narsist bu kadında onlardan biri alısmalisin böyle konusmaya basladimi telefonu kapatsaydın yüzune
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok küfür etmediği sürece küfürde kapatıyorsun
- +1 yıl
Yanindaki arkadaslarina anlattin mi kizlara anlat ne diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapatsaydin suratina. ne bilgisi veriyosun.. hatt dusmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 6 sene yaptım sizi iyi anlıyorum ama üzülmeyin bir şey olmaz🙂
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl6 sene çalıştım yani olcakti 😃
Soran+1 yılZor çağrınız oldu mu
Cevap sahibi+1 yılKitap yazarım 🙂
Cevap sahibi+1 yılÜçkez flan sulaleye saglam küfür yedim çok kavga ettim davranış aldım 3-4 kez flan yoğun çalıştım hep geceleri rahat olurdu genelde
Cevap sahibi+1 yılZor bir iş çalışmayan bilemez
Soran+1 yılŞu an ne işte çalışıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHastanede güvenlik
Soran+1 yılO da zor. Maaşı ne kadar özel değilse
Cevap sahibi+1 yılYok sorabilirsin sorun değil özelde bende yapmam bu işi Devlet Hastanesi'ndeyim rahatım 12 saat çalışma 24 saat istirat maasida iyi diyim rakam yazmak doğru değil DM olsa söylerdim buraya yazmak doğru degil
Soran+1 yılPeki. Teşekkür ederim yine de. Zorlukları var mı
Cevap sahibi+1 yılPersonelle gelen vatandaş arası tartışmalar olabiliyor kavga çıkabiliyor alkollü gelebiliyor yoğun oldugu zaman sürekli aktif ayakta oluyorsun kritik kaza yaralanma bayılma kalp krizi vb. hastalar gelebiliyor onun yoğunluğu olabiliyor bunu yatistirman gerekiyor özelde tabi bu dediklerimi yaparken arkanda kimse yok adam seni takmaz oyuzden sıkıntılı hatta YouTube site güvenliği yapan arkadaş bir adamla takisiyor adam içeri giriyor güvenliği bayağı dövüyor güvenlik elini bile kaldırmıyor bizde bunu yapmaya cesaret bile edemez yaparsa sonucu kendi zararlı çıkar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bu arada
Üzücü bir olay yaşamışsınız geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam fazla beklettim haklı ama yine de bu kadar kötü muamelemeyi hak etmedim. İyi ki çalışan birisiymiş elli kere söyledi
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Yarın seni işten çıkarırlar
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılMüşteriye bişey demedim ben
Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Zaten genelde hakaret ederler. Ağlama boşuna.
10 Yorumla
+1 yılOnun yaptığı doğru değil
00 YorumlaBu insanların vicdanı yok ya.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı. İyi dayanmissin saygisiza
02 Yorumla
Soran+1 yılAğlamamdan muhtemelen keyif aldı
Hayır olabilir öyle şeyler
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır bir suçun yok
00 Yorumla Çok hoşuma gitti ağlaman
00 Yorumla
+1 yılbu kadar kafana takma
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 516 cevap paylaştı. kalitesiz insan çokk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işte çalışmak zormu
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay tarafı da var. Müşteriyr de bağlı
Cevap sahibi+1 yılYa ozelden konusalimmi istersen bende başlıcam buseyker sorsam olur mu izniniz olursa
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuçun yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne