Yalana gerek yok direkt gerçeği yazıcam, nasıl sizce eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı? Yardım veya tavsiye alabilceğim kimsem yok lütfen yardım edin.

Yalana gerek yok direkt gerçeği yazıcam, nasıl sizce eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey var mı? Yardım veya tavsiye alabilceğim kimsem yok lütfen yardım edin.
Aşkım yalana elbet gerek yok ama takip etmen senin görevin ya "bilmememden" diye bir mazeret olamaz. Komik duruyor böyle daha akademik dille yaz "ders kayıt tarihlerinde kaydımı yapamadım, mazeret hakkımı kullanmak istiyorum bıdı bıdı diye yaz. Detay vermenle inan senin mazeretinle ilgilenmezler
öyle mi dersin ya🥺 ama öyle de hiçbir mazeret belirtmemiş oluyorum ki
öğrenci numaramı da atmısım yanlıslıkla ÖFĞWNQĞDKRĞWKDĞTLA
Bu ders kaydı ço kküçük bir şey, hiçbir sorun olmaz at sen. Mazeret durumları aksi durumlar için var zaten. Kimse mazeretinle ilgilenmiyor.
Ya kendi bölümümden bir kız buldum gruptan o da ders kaydı yapmamış, bana “sorun yok sorun yok mazeretimiz kabul edilir” dedi meğersem onun dedesi vefat etmiş o sundu şimdi ölüm raporunu. İnsan başında belirtir benim böyle böyle geçerli bir mazeretim var diye, yapayalnız kaldım yine😭
ahahahhah kızz yorumu kaldırayım da görmesinler numaranı 😂 tamam yaz bu şekilde bir şey olmaz.
Ha birde ders seçimini sen yaparsın tüm derslerini sen seçmek zorundasın danışman hocan da onaylar. Otomatik yapılma gibi bir olay yok orada iletişimsizlik olmuş bence veya sen yanlış anlamışsındır. Sen sisteme girersin derslerini seçersin danışman hocanda onay işlemini yapar.
İlla başına kötü bir olay gelmesine gerek yok, sınava uyuduğu için giremeyenler mazeret sınavına nasıl giriyosa sen kaydını hayli hayli yaparsın çok büyütme gözünde abartıyosun şu an boş yere ufak mesele halledilir bu.
Ay çook teşekkür ederim abla ya beni çok rahatlattın🥺 Umarım dediğin gibi olur. Zaten artık sürekli obisten bakacağım onaylamışlar mı diye
😂😂😂
rica ederim 😇
Cevap
4Cevap
Mazeret kaydına bir de açıklama yapmanızı mı istiyorlar 🤔
Evet ve haklılar da yani ne diye yapmazsın ki ders kaydını… Benim hatamdı tamamen.
Tamamen danışmanına bağlı ben 2 ay sonra giderdim okula o zamanlar yaptırırdım :D
Ay saçmalamaa iyice geç olur şu an mazeret kaydı açıldı mecbur ona başvurucam
Yok örnek verdim tamamen danışmanınla olan samimiyetine bağlı
Şakaya samimiyete gelmez ki bu konu ya ders kaydı sonuçta, belki yarım dönem değil de tüm yılım yanacak… Çok zor durumdayım.
Valla ben 4 sene boyunca hep böyle yaptım bir kerede de yapamam demedi
Öğrenci işlerine gittim bugün hiç ilgilenmediler bile benimle, bizim okul öyle değil demek ki
Bilmemek mazeret değildir.
Yalan atamam, direkt gerçeği söyleyeceğim yapacak bir şeyim yok…
Çevremdeki tüm büyük arkadaşlarım 1. sınıfların ders kaydını danışman hocanın yaptığını söyledi, onun rahatlığıyla obise bakmadım ben de.
Yalvarma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?