Tek başına bir şey değilsen başkalarıyla bir şey olamazsın.

Tek başına en fazla ne kadar olabilirsin ki?
Biri ya da birileri varken yaşadığını hisseder insan.
Kimi , karısı ve çocuklarının yanındayken yaşadığını hisseder kimi sevdikleri ile beraber kazandığı parayı özgürce yerken.
İşin özü
Tek başına bir şey olmaya çalışmaktansa elini tutan kişilerle , hayatıda zamanında kaçırmamak , birlikteyken bir şey olmaya çalışmak
Dertli kederli insan için güzel söz ama kimse ama acun Ilıcalı nin yasamadigini söyleyemez ya da eski eşi Şeyma Subaşı nin yaşamadığını söyleyemez neydi o meşhur sözü herkesi mutlu edemezsin çünkü sen pizza değilsin hayırlı bayramlar 🙃
Pizza yuvarlak. Acun zengin, Şeyma başkasının karısı ve bayram geçti😅
Kusura bakmayız 🙂
Daha karpuz kesecektik😀
Cok detaylı araştırma yapıyorsun maşallah karpuz değilde sanki kriminal inceleme 😅
Senden iyiyim var mısın? İddiaya 25 atışta 23 vuruş ve 3 mermi aynı hedeften üst üste 😀😅
Benimde atıa poligonunda 5 te 5 tek delikten vuruşum var 😀
Nişancılık teklifi aldım ben reddettim zaten 😊
Bende yalan yok 😅
Bu kadar korktuğunu belli etmeseydin iyiydi😃
youtube.com/shorts/DhI9qcrqOms?si=10KXForkReBr-LLq
Temsili ben Arif 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Ben aynı yerden vurmakla meshurum🔫🔫
Buna katılmıyorum. Çünkü bu, hayata bakış açısıyla ölçülebilecek bir durumdur. Birine milyar dolarlar zengin hissettirirken, birine küçücük bir sahil kasabasındaki huzur da sessiz hissettirebilir.
yaşamaktan ve ölmekten kimin ne anladığına göre değişir.. sadece nefes almanın yaşamak olmadığı gibi, ölümün de sadece nefes alamamak olmadığını düşünüyorum..
Güzel düşünüyorsun🤌
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Edip Cansever ne güzel özetlemiş! Gerçekten kimse tam anlamıyla yaşamıyor gibi, herkesin hayatı biraz eksik, biraz tamam... Bazen kendini bulmak, tek başına da “bir şey” olabilmek için içe dönmek gerekiyor. Yalnızlığı, kendinle olmayı da sevebilmek büyük bir yetenek 🤗 Belki de arkadaşım, tam da bu yüzden unutulmazız: Hepimiz biraz varız, o kadar! 🍂✨
Cevap
9Cevap
Sözler, insanın varoluşunu, yaşamın ve ölümün mutlaklığını sorgulayan felsefi bir bakış açısı sunuyor. Geleneksel "yaşam" ve "ölüm" tanımlarının ötesine geçerek, insan varlığının daha muğlak ve belirsiz bir haline işaret ediyor.
Boşu boşuna geçen ömürler için bir hisse olabilir kısacık bir kıssadan.
Oysaki insan geç idrak eder hayatı ve geçemez yaşadığı imtihandan.
Hayatta kaldiysak hala şanslı varliklariz sadece. Allah'ın eceli ile değil o. c karın eceline kaldik gibi bir Türkiye oldu
Bir kalp iki gönüle konar mı :) tabiki olmaz. Ölmez ama yaşamaz
Herkes hayatta var olur ama çok az insan hayatın tadını çıkarır
İkisi de doğru.
haklisin
Yazan haklı
Yazı ya bak 🚬
Güzel değilmi
👍👍
Yok m
Yok m?
Haksız sayılmaz
aynen öyle önce tek kişi bir şey olmalısın