Nasıl yazı sizce olmuş mu?

Bir kız arkadaşım nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı beni her yerden engellemiş normalde aramız çok iyiydi her gün beraber paylaşım yapıyorduk geziyorduk ama ne olduysa beni engellemiş neyse instagram da bizim ortak tanıdıklarımız var bir kaç gündür beraber paylaşım yapmadığımız için dikkatlerini çekmiş herkes ne oldu size neden paylaşım yapmıyorsunuz falan diye soruyorlar. Bende instagramda story kısmına 📌 "Bir çoğunuz Gülşahla beni tanıyorsunuz. Hergün beraber olduğumuz ve sürekli beraber paylaşım yaptığımız için ve bu aralar yine beraber paylaşım yapmadığımız için bir çoğunuzun dikkatini çekmiş sürekli neden beraber paylaşım yapmıyorsunuz diye sorduğunuz için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Gülşahla çok güzel bir dostluğumuz vardı ama artık herkes kendi yolunu seçti ve çizdi. Gülşahla olan bütün dostluğumuz bitmiştir. Benden taraf herhangi bir kırgınlık, küslük yoktur. Herşeyin bir bitişi olduğu gibi bizim dostluğumuzun da bir bitişi varmış buraya kadarmış. Kimse nedenini sormasın, böyle olması gerekiyordu.📌 Şöyle bir yazı yazmaya karar verdim
Nasıl yazı sizce olmuş mu?