Ben arkadaş sınırında kalalım dedim, o ben senden çok etkileniyorum arkadaş sınırında kalamam , benden uzak dur dedi, bende hayati bir şey olmadıkça görüşmeyelim dedim. 1 aydır görüşmüyorduk. Sonra ben dayanamadım ona bir reels attım. Ona karşılık olarak bu konuşmalar geçti. Sizce hala duygusu isteği var mı? Bizden olur mu?
Həm istemem diyip həm sırnaşman fazlasıyla garip. Açıkçası ben sözünün arkasında olan insanlardan doğru değerlendiririm. Adam da sənin iş atmana karşılık vermiş ama kullanır, net.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk olarak istememe sebebim sevmemek değildi, güvenememekti. Yoksa sevmesem zaten dayanamayıp adım atmazdım. İkincisi kullanabilmesi için kullandırmam lazım değil mi? Ona müsade edecek olsam zaten açılmazdı aramız. Ama siz dışardan bir gözlemci olarak tarafsız bakarak bu iletişimden beni kullanacağını gördüyseniz saygı duyuyorum, zaten başka bir bakış açısını merak etmesem de sormam. Teşekkür ederim fikirlerin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Həm istemem diyip həm sırnaşman fazlasıyla garip. Açıkçası ben sözünün arkasında olan insanlardan doğru değerlendiririm. Adam da sənin iş atmana karşılık vermiş ama kullanır, net.
İlk olarak istememe sebebim sevmemek değildi, güvenememekti. Yoksa sevmesem zaten dayanamayıp adım atmazdım. İkincisi kullanabilmesi için kullandırmam lazım değil mi? Ona müsade edecek olsam zaten açılmazdı aramız. Ama siz dışardan bir gözlemci olarak tarafsız bakarak bu iletişimden beni kullanacağını gördüyseniz saygı duyuyorum, zaten başka bir bakış açısını merak etmesem de sormam. Teşekkür ederim fikirlerin için
Rica edərim ama reddettiğiniz ve güvenemediğiniz insanlara adım atmayın, sonra kəndilerini vazgeçilmez zannederler.
Mantığımla hareket edebilsem bende sizinle aynı fikirdeyim ama bazen aşk insanın bünyesini ele geçiriyor ne yapalım
Anladım, umarım mutlu olursun.
Sana hala bi şeyler hissediyor eğer istemeseydi ilgisiz konuşurdu umursamazdı ama konuşmalar öyle gözükmüyor
Nasıl gözüküyor pekş
Aşktan çok hoşlantı gibi anladım ben
Hmm olabilir , aşk olsa nasıl olurdu? Bir de sana öyle şeyler söyleyeceğim derken neyi kastediyor acaba? Daha 1 ay önce çok hoşlanıyorum dedi çünkü
Dediğim gibi güzel şeylerden sevgisinden falan bahsedecektir büyük ihtimalle hala da hoşlanıyor gözüküyor dediğim gibi