Güncellemeler
+1 yıl
Evet fikri olan yok mu
Daha bir aydır çalışıyorum ama bir iki ay daha çalışıp işi bırakmayı düşünüyorum. Kpss hazırlanıyorm 4 gün çalışıyorum aslında akşamüstü 4 gibi evde oluyorm ama halim olmuyor istediğim gibi çalışamıyorum çünkü temelim de iyi değil. Sizce mantıklı mı? Fikir verin nolur. Aldığım maaş 13500
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var mantıklı. O şekilde kazanan cok arkadaşım oldu ben özel sektörü tercih ettim... hatta bir arkadaşım isten ayrıldı son defa şansımı deneyeceğim dedi dershaneye bile gitmedi. evde sabah 8 akşam 5 sanki is yerinde çalışır gibi çalıştı ve kazandı... sana tavsiyem ayrıl tabiki eğer ciddi programlı bir çalışma yapacaksan
Valla yapicam inşallah ciddiyim cok teşekkür ederim bu yorum için ihtiyacım vardı
Ins yaparsin disiplinli bir çalışmayla basaracagina eminim bir de şunu gözden kaçırma hergun 1 saat disarda yürüyüşe cik.. ruh sagligin da cok önemli 1 yıl sadece ders ev vs güçlü bir sabır isteyen durum
Çok doğru kesinlikle işi bırakınca yürüyüş hareket vs mutlaka yapicam zatn ben sıkılıyorum öyle sürekli yapamıyorum ders işini oturmaktan sıkılıyor insan. Bu arada yorumunuza tekrar teşekkür ederim orta yolu bulup Şubat ta işi bırakmaya karar verdim :)
Ne demek :)) kpss kazanınca bana tavuk dürüm ayran ismarlarsiniz umarim :))
Hahaha lafı bile olmaz
Tesekkur ederiz efendim
İşsizken kpss ile atandım
Çok iyi yaa tebrik ederim. O zaman işi bırakmayı mantıklı buluyorsunuzdur
Atanma ihtimali yüksekse işten çık Tabii ki
İhtimalini bilemem ama temelim yok en azından atama olmasa da temelim iyi olur sonradan da girerim sınava diye düşündüm
Hmm
Hak veriyorsunuz gibi anlıyorum:);)
?