Eğitim & Kariyer Yüksek maaşlı işe girip KPSS çalışamamak mı yoksa asgari ücretli işe girip sınav hazırlanmak mı mantıklı? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa asgari ücretle ise girip kpss çalışabilmek mi? Güncellemeler+1 yıl Yüksek maaşlı olan saatleri uzun, asgari ücretliye göre. Yüksek maaşlı işe girip KPSS çalışamamak mı yoksa asgari ücretli işe girip sınav hazırlanmak mı mantıklı? Cevapla Maaş Soruları İş Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. sınav hazırlanmak mantıklı 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Teşekkürler baris
Hemsire_emre Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Asgari ücretle işe gir harçlığın olur en azından bu arada da kpssye çalışırsın 1 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl 👏🏻✅️ Yorumla
RidvanB90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yüksek den kastın ne kadar bu bir iki dewamliligi nedir iş ney mesela yapacağın iş ne kadar dewamli olacak mesela 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 848 cevap paylaştı. Yuksek maaşlı is yapabildigin kadar yap. Kpss yüksek alsan da garantisi yok. En azından paran olur 0 0 Yorumla
soru_canavarı Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Sadece oturup sınav çalışmak djdjdj Benle aynı durumdasın 0 12 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Neden sadece kpss.. Yorumla soru_canavarı +1 yıl Başka türlü adam akıllı çalışılmıyo bence Yorumla isimsizdiss +1 yıl Isten vazgeçtim biliyor musun? Çünkü atama puanı çok yuksek Yorumla soru_canavarı +1 yıl Hangi iş kaç puan Yorumla isimsizdiss +1 yıl Garsonluktu. 96 puan Yorumla soru_canavarı +1 yıl Ben şok garsonlukta mı KPSS ile alıyor ve 96 puan yuh Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kanka yanlış anlamışım dur. Vazgeçtiğim iş garsonluk. İstediğim memurluk 96 puanla aliyor. Abv lan haha Yorumla soru_canavarı +1 yıl Hah oldu hsjdjdjdj mende istirem memurluk olarsa inş 😂😂 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Lisanstan mi Yorumla soru_canavarı +1 yıl Önlisans Yorumla isimsizdiss +1 yıl Başarılar sana da.😘😘🤩 Yorumla soru_canavarı +1 yıl Teşekkürler Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Asgari ücretle çalışıp KPSS ' ye hazırlanmak motivasyonunu arttırır 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl 👏🏻😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kpss calisicagina yksye gir bi yandan hazırlan bi yandan calis ben öyle yapıcam bu sene yine kazanamadim iki yıllık açıktan okumayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Zeldarian Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kpss ye girip yüksek puan alsan bile bir bo*a yaramıyor yüksek maaşlı işe girmek mantıklı olan 0 2 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Nasıl yaramıyor ua Yorumla Zeldarian +1 yıl Yaramıyor tabi kuzenim 85 aldı hiç bir yere giremedi Yorumla
JassLett Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yuksek maasli ise girdiysen calisabildigin yere kadar calis 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Yok, anca torpille. O da bana ters geliyor Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Kpss ye giridn kaznacagının garntisi yok 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Aynen Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Neden çalışamayacakmışsın 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Yüksek maaşlı olanın saatleri uzun Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yüksek maaş alıp kpssyi napcan 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kpss kazanırsam daha da yükseği var Yorumla Pronari3 +1 yıl Bence özelden devam ya kpss ile bi yerde tıkanırsın bence Yorumla Pronari3 +1 yıl Ne çok bence demişşm Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı. Asgariye girip kpss çalışmak 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl 👏🏻✅️ Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Memuriyet her daim garanti iş 0 2 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kpss yi riske atmayacak iş gerek. Yorumla 06Zeus06 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Yüksek maaşlı iş iyi olur 0 0 Yorumla
i_am_coconut Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Hiç işe girmeyip direk KPSS'ye çalışmak 🤨 0 2 Yorumla rekreasyonistt +1 yıl Onun yaşındaki çoğu kişi için o mümkün olmuyor. Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kazanacagimin garantisi yok Yorumla
datluukachamaque_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yüksek maaş derken kaç lira mesela 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Bilmiyorum. Beypilic fabrikasında isciler 19 alıyormuş. Gıda mühendislerinin aldığını bilmiyorum Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı. kpss çalış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sınav hazırlanmak mantıklı
Teşekkürler baris
Asgari ücretle işe gir harçlığın olur en azından bu arada da kpssye çalışırsın
👏🏻✅️
Yüksek den kastın ne kadar bu bir iki dewamliligi nedir iş ney mesela yapacağın iş ne kadar dewamli olacak mesela
Yuksek maaşlı is yapabildigin kadar yap. Kpss yüksek alsan da garantisi yok. En azından paran olur
Sadece oturup sınav çalışmak djdjdj
Benle aynı durumdasın
Neden sadece kpss..
Başka türlü adam akıllı çalışılmıyo bence
Isten vazgeçtim biliyor musun? Çünkü atama puanı çok yuksek
Hangi iş kaç puan
Garsonluktu. 96 puan
Ben şok garsonlukta mı KPSS ile alıyor ve 96 puan yuh
Kanka yanlış anlamışım dur. Vazgeçtiğim iş garsonluk. İstediğim memurluk 96 puanla aliyor. Abv lan haha
Hah oldu hsjdjdjdj mende istirem memurluk olarsa inş 😂😂
Lisanstan mi
Önlisans
Başarılar sana da.😘😘🤩
Teşekkürler
Asgari ücretle çalışıp KPSS ' ye hazırlanmak motivasyonunu arttırır
👏🏻😇
Kpss calisicagina yksye gir bi yandan hazırlan bi yandan calis ben öyle yapıcam bu sene yine kazanamadim iki yıllık açıktan okumayı düşünüyorum
Kpss ye girip yüksek puan alsan bile bir bo*a yaramıyor yüksek maaşlı işe girmek mantıklı olan
Nasıl yaramıyor ua
Yaramıyor tabi kuzenim 85 aldı hiç bir yere giremedi
Yuksek maasli ise girdiysen calisabildigin yere kadar calis
Yok, anca torpille. O da bana ters geliyor
Kpss ye giridn kaznacagının garntisi yok
Aynen
Neden çalışamayacakmışsın
Yüksek maaşlı olanın saatleri uzun
Yüksek maaş alıp kpssyi napcan
Kpss kazanırsam daha da yükseği var
Bence özelden devam ya kpss ile bi yerde tıkanırsın bence
Ne çok bence demişşm
Asgariye girip kpss çalışmak
👏🏻✅️
Memuriyet her daim garanti iş
Kpss yi riske atmayacak iş gerek.
Aynen öyle
Yüksek maaşlı iş iyi olur
Hiç işe girmeyip direk KPSS'ye çalışmak 🤨
Onun yaşındaki çoğu kişi için o mümkün olmuyor.
Kazanacagimin garantisi yok
Yüksek maaş derken kaç lira mesela
Bilmiyorum. Beypilic fabrikasında isciler 19 alıyormuş. Gıda mühendislerinin aldığını bilmiyorum
kpss çalış
Maaş ne kadar
Ne kdr yuksek