İkisi ne alaka diyceksiniz ama ikisine de ilgim var hangisini seçmeliyim
Tıp
Hukuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi ne alaka diyceksiniz ama ikisine de ilgim var hangisini seçmeliyim
Eğer imkanınız varsa tıp okumak her zaman daha iyidir yani sağlık sektörünün hiçbir zaman bitmeyecek bir işi vardır aslında Adalet sektörde kötü değildir yani avukat olma hakim olmak falan ani ikisi de kafa yorucu bir meslek hani buna sizin karar vermeniz gerekiyor ama benim imkanım olsaydı tıp yerine Adalet okumayı tercih ederdim
Cevap
25Cevap
Hukuk
Hukuk bölümü tabi ki insanların haklarını savunmak ya da suçlu olan kişiyi hapse attırmak en güzel meslek bence.
Birisi köylü Memed ağa öbürü Parisli Michael. Ikisini nasıl kiyaslarsın. Tıp denizde hukuk dere
Bu yaşa geldiysen ve hala net bir hedefin yoksa boşuna ailenin parasını çar çur etme. Eğitim masrafları eskisinden çok daha zorlaştı çünkü!!
Ailenden güzel bir mal varlığı kalıyorsa, kendi büronu ve avukatlarının başında duracaksan hukuk. Harici ise hukuk.
Harici ise Tıp*
Hukuk artık rağbet görmeyen bir mesleğe dönüşüyor. Mühendislik veya tıp en iyi seçim olur.
Tıp fakültesi tabii. Dr olup yan dal yaparsın.
Tıp kazanacak durumdaysan yanlış seçim değil global bir doğru kazançlı bir meslek
Tip daha onemli tip olmayinca hukuk okumus, issiz olmus bi onemi yok. Tipsiz bi kizi kimse istemez.
senin karar vermen lazım zor meslek ikiside
İkiside okunmaz
ne okunur
mimarlık iç mimarlık falan nasıl
Sen bilirsin bana sorsan ikiside sevimsiz bölümler
ikiside iyidir
Tıp bence daha iyi her anlamda.
Bence sen astronot ol
ama iki gurupta çok dayak yiyor
İmkanın varsa tıp okumak daha güzel
Aslında ikisi de değil.
Adli tıp😀