AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Polislik ve öğretmenlik hatta askeri görevlerin hepsi severek yapılacak meslekler sırf bir iş sahibi olmak için kesinlikle tercih edilmemeli
Sağlıkta öyle
Ucunde de atama bekleyeceksin
Öğretmenlik maddi açıdan tercih edilecek bir meslek hiç değil hepsi arasında dediğim gibi ruhsal doyum önemliyse en kutsal görevlerden biridir
Öğretmenliğin ne kutsallığı kaldı ya
Öğretmenlik oluyanlar sevdiği için değil tatili bol oldupu için kutsallık kalmadı öğretmenliğin
@guikhjkl öğretmenlikte atama beklemek daha zor müşakat yüüznden
İnsanların neden tercih ettiği önemli değil senin neden tercih edeceğim önemli ben vurgulamak istedim tabi ki biliyoruz insanlar neyi neden tercih ediyor
Bi isle mesgul olmak mantiklidir ve ayrica sen ilim irfan verecek bi adaysin Mantiksiz bunun nereesinde
İşsizlik var öğrenciden çok öğretmen mezunu aday var
Yarinin ne getirecegini kimse bilemez Bahtına
Hayır hem geliri az hem de öğrenciler çekilmiyor
Özeller kötüymüs onu biliyorumda
Devlette iyi degil öi
hangi bölümü düşünüyorsun?
Beden, edebşyst, cografya, tarih arasndayım hdjs
anaokulu öğretmenliğini öneririm diğerlerine göre ataması daha iyi :)
Saydıklarım?
yani saydıklarının ataması maalesef iyi değil o kadar. misal ben tarihi çok sevmeme rağmen sırf ataması az diye okumadım ha şu an geldiğim noktada keşke okusaydım diyorum ama kolay değil yani atanması. ama şu var ben bunlar arasında şunu daha çok seviyorum o alana ilgi duyuyorum severek okurum ve elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum dersen o bölümü seç. sen bilirsin yani
Siz ne okudunuz ki
radyo tv okudum hayatımın hatası oldu maalesef
Aaa aslında güzel bölüm neden
güzel gibi gözüküyor ama öyle değil. iş bulması da hiç kolay değil. hayatımın en büyük hatası oldu v bedelini hem şimdi ödüyorum hem de gelecekte de ödemeye devam edeceğim. keşke her şeye rağmen öğretmenlik okusaydım diyorum. en azından bir umudum olurdu
Neden öğretmenlik yerine başka bişey okumayı düşünmüyorsunuz?
Yaşınız kaç şu an? Rtsden ne zaman mezun oldunuz? Hala okuyabilirsin öğretmenlik ha sen mezun olunca alım nasıl olur bilemem
sözel olduğum için yoksa bana kalsa yani matım daha iyi olsa sağlıkla ilgili bir bölüm düşünürdüm özellikle de 2 yıllık olanlar.
24 yaşındayım. 2 sene önce mezun oldum
Ben de keşke lisans okusaydım diyorum. işletme, besyö, edebiyat, tarih, yeni medya falan geliyordu okumadım a p t a l gibi gittim paramedik okuyorum son sınıfım ama sanki lisans okusam daha mutlu olcam gibi hissediyorum
yani sen bilirsin tabi nasıl mutlu olacaksan ona göre hareket et. ben açıktan tarihe yazıldım ama hevesim de kırıldı açıkçası. kpssye gireceğim kısmetse bu sene girdim gerçi ama asıl seneye önemli malum çift yıl çift yıl olunca puan 2 yıl geçerli oluyor ve genelde atamalar çift yıl puanından oluyor. sen de kpssye çalış bence bakarsın atanırsın
Paramedik son sınıfım ama, bilmşyorum aklıma besyo takılıyo beden eğitim mi okusam diyorum ya ama onunda ataması bir tık kötü özel okulda maaşlar ne alemde bilmşyorum
özelde ya asgari oluyor ya da bi tık üstü. iyi düşünüp karar ver.
Sizce paramedikcmi daha iyi lisans okumak mı? Yani ne bileyim anca şunları tutturabilirm çünkü
İşletme, besyö, edebiyat, tarih falan
bu saydığın bölümlere göre paramedik daha iyi bence
Benımde arkadasım gelişim üniversitede radyo tv okuyo mesrla kanal D de felan parasız staj yapıyor oraya gidiyo arada kendisini göstermek için
Sende yap istersen bu tarz şeyler
denedim zaten staj başvursu bile yaptım geri dönüş olmadı. adamlar yetişrilmek üzere elaman arıyorlar ona da başvurdum her şeyi denedim zaten ama yok olmadı. özeller o konuda daha iyi radyo tv gibi bölümleri özelde okumak iyi. ben İstanbul üniversitesinde okudum bir faydasını görmedim ha bizden sonrakilere şimdi staj konusunda yardımcı oluyorlar ama bize hiç öyle yardımcı olmadılar
Sen gene peşinden koş hemen pes etmemelisin
sektörden yana umudumu da yitirdim soğudum da başka şeylere bakıyorum artık.
Devirle ilgisi ne bunun?
Atama falan ya statü olarak devir teknoloji devri
Statüsü var mıdır yani
Öğretmenlik her devrin rezil mesleklerindendi, Yeşilçam filmleri sürünen öğretmen filmleriyle dolu
Sağol ya shskdbjss ne güzel aydınlattın
Bazı meslekler ölmez ama TR de işin zor.
Hangi meslekler
Öğretmenlik gibi :D kast ettiğim oydu yani.
Sağlık, öğretmenlik başka ne okuyabilirim başka ne ölmez
Yemek ve tekstil
Galiba ben konfeksiyona giricem
sen bilirsin yani
öğretmenlikten rahat meslek mi var
Ben öğretmenim pek önermem
Aa neden
Gerçi kadınlar işin iyi
Atanamazsak? Özelde nasıl
Sinif ogretmenliginigi iyi su an. Okuyabilirsin
Neden iyi
Aatamaları iyi. Bi de dusuk puanlarla atiyolar 70 72
Atamada en son kaçta aldı?
69 diye hatirliyorum yök atlasta ysziyor ztn
Değişir o yıl yıl
En son Mart ayinda 69 ile kapatmis iste
Tabi bundan 4 yil sonra ne olur bilinmez pdr de cok iyiyde ama onunda onu kapandi
Tabi hızlı değişiyor
Onun harici okunmazmı
Bence okunmaz. Diger ogretmenlik alanları kötü kesinlikle cocuklarla basa gelirim diyosan sinif ogretmenligi oku.
Beden, edebiyat, cogrsfya, tarih Falan düşünmüştüm
Beden iyi ama digerleri kotu
Peki beden mi daha iyi paramedik mi
Beden daha iyi bence. Paramedikde hem özel de is buamayabilirsin hem de devlete atanmak cok zor
Ama bedenin mezunu daha cok bide bu sene 990 kişi atanmıs mesela edebiyat felan daha fazla kpss puanı 85 e dayanmıs bedenin özeldede sigorta yapmıyorlarmıs
Paramediktede 90a dayandı ama önlisans kpss daha kolay mülakatta varya öğretmenlikte bilmiyorum kafam karısık napsam ya
Onu iyi bir arastir ama paramedik kpss den yuksek puan alirim diyosan bence seç yani ogretmenlik kotu genel itibariyle kimse atanamiyot
Iyi arastir
Her zaman mantıklıdır.
Ne
Her zaman mantıklıdır.
çok zor
Neden kazanmasımı çok zor
Hangi branş old önemli
Beden, edebiyat, cogrsfya, tarih bunlar
Hayir
Nedan
Atama puan ve kontenjana bak mülakat kalkmadı sence?
Öğrenci ve okul profillerine bak
Nerden bakılıyor
Değil tavuk
Tabiki
Değil mi hucam
Tabiki değil kimsin sen djdjddj
İnsan
Okey
:( sıkıcı
Hdjjd ogretmenlik okuma kanks
Kanka cahiller oku demiş
Yok yok sen okuma aslanım şimdiden bir işe gir sermaye yap e ticaret falan yaparsın
Kanki ben paramedik son sınıfım 21 yasındayım 4 senelik lisans okumak için geç mi kaldım?
Oo knk bende paremedik okumak istiyordum, bak aslında geç değil ama okuduktan sonra ne olucak? Bunu sor kendine bence gir paremedikte kpss falan ondan sonra bir yandan işini yaparsın diğer yandan e ticaret falan yurt dışına ürün satarsın ben öyle yapicam boş ver okuma
Cidden mi neden okumadın kanki
Knk 2 bende senelik okudum la ama 4. E tamamlamiycam aq
Ne okudun ki
Evet
Ne öğretmeni olicaksin
Bilmem
Güzel meslek fakat atama sorunu var işte.
Şans yine de
Özeller ne verirki
Özeller de iyi asgari ucert ustu verebilir ama devlette ki maaş daha yuksek
Mesela anaokulu öğretmeni olursan bı kreşte de görev yapabilirsin
Kreşler asgariden az verir özel okullarda asgari
Aynen misal oğretmensin veya okuma sürecinde iken dfgerlendirldbilinir atama bklerken
Veya sınıf ya da herhangi bi branş öğretmenliği
Hangi ildesin
sanırm değildir
Net yazın abi ya
net
Bence değil
Nedenğ
Atanamayan çok fazla öğretmen var o yüzden sıkıntı
Ya ordan bakınca oda doğru öğrenciden cok öğretmen var
maalesef
Beden öğretmenliği ya da edebiyat düşünüyordum nasıl ikisi
İkiside güzel bölüm