üst üste 2 defa sınıfta kalmıştım 10. sınıfta liseye dair hiçbir şey bilmiyorum ortaokul dan da hayal meyal hatırlıyorum şimdi de yks ye hazırlanıp kötü de olsa bi üniversite kazanmak istiyorum sizce nerden başlamalıyım çalışmaya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Okumak dışında başka bir şey yapmalısın bence. Kötü de olsa bir üniversiteye gitmek, bu boşa gećecek zaman demek. Yazık edersin kendine. Bak mesela ben içimde hiç istek olmadıgı halde gittim yks ye 2 3 kere girdim. Boşa geçen onca zaman yani. Bir üni kazandım evt, en kötüsünden. O sınava o kadar çok insan giriyor ki bazıları ortaokuldan başlıyor çalışmaya iyi bir lise kazanıyorlar sonra üni. Çuvallar dolusu test çözen insanlar var. O insanları temelin de yokken özellikle gećmen mümkün değil . O insanlar en iyi yerleri kazanırken digerlerine de ücra yerler kaliyor. Öyle berbat bir yerde okuyorum ki, kimse öyle bir yerde okumayı hak etmiyor. O yüzden kendine daha makul seçenekler bul. Bol şans.
Dershaneye gidiyor musun
çok pahalı maalesef gidemiyorum...
Hmm
Ben de 18 yaşındayım dershaneye gidiyorum benimde temelim çok fazla onu düzeltmeye çalışıyorum. Öncelikle temel oluşturmasın o da tabiki tytyle olur. Youtubeda her ders için izleyebileceğin farklı ve kaliteli hocalar var onları dinlemelisin gerçekten çok büyük katkıları oluyor