İnternet & Teknoloji 2 ay Pc sıfırlarken dondu ne yapmaliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dondu galiba 75 de kaldi yarim saattir napimmm Pc sıfırlarken dondu ne yapmaliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et Fenomen Master Yaş: 36 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı. Devam etmedi ise kapar aç tekrar dene yine kalırsa Windowsu USB den kurman gerekecektir 0 2 Yorumla Soran 2 ay Yuhh yapamam bunu Yorumla u tenedos 2 ay Yaparsın basit 2 video izle Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. İşlemin kendisi uzun sürüyor. Bırak kendi haline 1-2 saat sonra tekrar bak 0 4 Yorumla Soran 2 ay Oha 1 2 ne ya Yorumla cryptoGuy 2 ay Bilgisayarı güvenli modda açıp öyle sıfırlama yapmadın mı?Fabrika ayarları mı yapıyorsun yoksa format mı atıyorsun tam olarak? Yorumla Soran 2 ay Bende bilmiyorum sıfirla başlat yaptim işte Yorumla cryptoGuy 2 ay Güvenli modda açsaydın hızlı olurdu Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Formatlamadan sıfırladıysan daha 1-2 saat bekleyebilirsin 0 2 Yorumla Soran 2 ay Tansiyonum çikti şarjdan çekim mi kablo takin demişti sifirlarken ama 1 saattir şarjda çekim mj Yorumla Babylon_Candle 2 ay Çekme kalsın Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 45% 2 ay O küçük çember dönüyor mu? Durum nedir? 0 6 Yorumla Soran 2 ay Dönuyor yarim saattir 75 de dönuyor ama Yorumla shadow1905 2 ay Tamam sistem çalışıyor demek ki biraz sabır sistemin eski bir sistem ise uzun sürebilir bu PC lerim belli kapasiteleri var hız açısından Yorumla Soran 2 ay tamam :) Yorumla shadow1905 2 ay Biraz sabır emin ol çözülecektir.Bende PC şu an Office kuruyorum 10 dur sona anca gelebildi 😉 Yorumla Soran 2 ay Şarjdan çekim mi peki bunu Yorumla shadow1905 2 ay Hayır sakın jarzın durumu belli değil kalsın bir sakıncası yok 😳 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 31 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bekle o işlem uzun sürüyor 0 7 Yorumla Soran 2 ay Yarim saat oldu 75 de ilerlemiyor uzun dedigin ne kadar uzun Yorumla TayyarRA 2 ay Ben de yapıyorum arada sırada bu işlemi 4-5 saat sürüyor Yorumla Soran 2 ay Bilsem bulaşmazdim ya bişey de anlamiyorum zaten şu kapat tuşuna basim mi istemiyorum sifirlamak falan Yorumla TayyarRA 2 ay Bilgisayarın anası ağlar. Bırak bitirsin işlemini. Zaten bu işleme başlamadan önce PC uyarı veriyor.. sen okumadın mı o uyarıyı. 🤔 Yorumla Soran 2 ay Yok ya uzun bir yazi vardi gerek yok diye okumadim Yorumla Soran 2 ay Bekleyelim Yorumla TayyarRA 2 ay 😃😃 eee okumazsan işte o uzun yazıyı. Böyle yarım saat aynı yerde ekran dönünce kafayı yersin işte 😃 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 973 cevap paylaştı. Bekle biraz daha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Devam etmedi ise kapar aç tekrar dene yine kalırsa Windowsu USB den kurman gerekecektir
Yuhh yapamam bunu
Yaparsın basit 2 video izle
İşlemin kendisi uzun sürüyor. Bırak kendi haline 1-2 saat sonra tekrar bak
Oha 1 2 ne ya
Bilgisayarı güvenli modda açıp öyle sıfırlama yapmadın mı?
Fabrika ayarları mı yapıyorsun yoksa format mı atıyorsun tam olarak?
Bende bilmiyorum sıfirla başlat yaptim işte
Güvenli modda açsaydın hızlı olurdu
Formatlamadan sıfırladıysan daha 1-2 saat bekleyebilirsin
Tansiyonum çikti şarjdan çekim mi kablo takin demişti sifirlarken ama 1 saattir şarjda çekim mj
Çekme kalsın
O küçük çember dönüyor mu? Durum nedir?
Dönuyor yarim saattir 75 de dönuyor ama
Tamam sistem çalışıyor demek ki biraz sabır sistemin eski bir sistem ise uzun sürebilir bu
PC lerim belli kapasiteleri var hız açısından
tamam :)
Biraz sabır emin ol çözülecektir.
Bende PC şu an Office kuruyorum 10 dur sona anca gelebildi 😉
Şarjdan çekim mi peki bunu
Hayır sakın jarzın durumu belli değil kalsın bir sakıncası yok 😳
Bekle o işlem uzun sürüyor
Yarim saat oldu 75 de ilerlemiyor uzun dedigin ne kadar uzun
Ben de yapıyorum arada sırada bu işlemi 4-5 saat sürüyor
Bilsem bulaşmazdim ya bişey de anlamiyorum zaten şu kapat tuşuna basim mi istemiyorum sifirlamak falan
Bilgisayarın anası ağlar. Bırak bitirsin işlemini. Zaten bu işleme başlamadan önce PC uyarı veriyor.. sen okumadın mı o uyarıyı. 🤔
Yok ya uzun bir yazi vardi gerek yok diye okumadim
Bekleyelim
😃😃 eee okumazsan işte o uzun yazıyı. Böyle yarım saat aynı yerde ekran dönünce kafayı yersin işte 😃
bronşit kapmış gibi duruyor
Bekle biraz daha