Giriş yaptım gözükmüyor. Yeni 1. Sınıfım ve hangi ders saat kaçta bilmiyorum. İlk gün ne yapacam bir bilgim yok. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Benimde gözükmüyor ne yapicam bilmiyorum
1. Sınıf mısın üniversite kayıt yaptın mı?
Evet 1. Sınıfım. Kayıt yaptırdım okula gidip
Neden böyle oldu ki aşırı gerildim
Bende öyle ya acaba aynı okuldamiyiz ya merak ettim sınıfimida bilmiyorum
Sınıf wp grubunda da yokum kimseyi tanımıyorum aglicam
Bolu Abant İzzet Baysal üniversitesi kazandım
Seninki hangi üniversite?
İstanbul Aydın universitesi
Bı an aynı yerde kazandık sandım küçük bir ihtimal ama neden giremiyoruz ki ben grupta bile varım int bağlanmak için link bile atmışlardı yurt bile kazandım
Haftasonu açılır belki ya da büyük ihtimal pazar günü yayınlanır diye düşünüyorum
Olabilir sonuçta kayıt yapmışız ve ben obs öğrenci bilgi sistemine giriş yaptım kayıt olmazsa giriş yapabilir miyim ki?
Kayıt yaptirmasaydin o sisteme giriş yapamazdin merak etme yayınlanır pazar günü çünkü benimde yok
Hangi bölüm kazandım meraktan soruyorum ben lise matematik öğretmenliği kazandım
Bende sosyal hizmet 4 yıllık bölümü kazandim
Hayırlısı olsun:) 🤎 şehir dışına çıkacam ilk defa bide tek başıma olucam aşırı gerginim
Ne hissettiğini anlıyorum umarım her şey senin için güzel gelisir ve orada çok mutlu olursun🥰ben kendi yaşadığım sehiri tercih ettim başka şehire gitmek istemedim şahsen
İlk seneninmiydi peki
Bende isterdim ama nankor bir evlat olduğum için tek başıma olmak istedim şu an da pişmanım jpskjpsk
Ben ailemi ozlicegimi düşündüğüm için gitmek istemedim bunların hepsini düşündüm sınav senemde yok yapamam başka yerde dedim ve İstanbul'da kalmaya karar verdim çünkü benden 1 sene önce üniversiteye gidenler hep başka şehire gitme pişman olursun demişti neyse senin içinde bu hayırlısıdır uzulme🙂
Benim çevremdekiler ise üzülme 1 haftaya şehri cozer gezersin dediler jpksjpks
Bolu guzel sehir okunur o şehirde bence şanslısın sevinmen gerek
O değilde ilk gunden nasıl insanlarla kaynasicaz ben kimseyi tanımıyorum sınıfımdan ve asosyalim gidip konuşmaya da cekinirim çok gerginim ya
Zaten mutluyum ama soruma cevap veren bir arkadaş kayıt olmamissin diye diye korkmaya başladım yaptığıma eminim ama niye yok o zmn yapmadım mi diye korkmaya başladım
Ben sosyal değilim ama konuskanim o kişi ile konuşup diğer gün yüzüne bile bakmayan bir serefsizim o yüzden gereksiz yere konuşup ya arkadaş olursam diye korkuyorum jpskjpsk
Beni umursamasa aksine mutlu olcak biriyim sadece ilk gün bir şey bilmediğim için canım gibi gozukmekten korkuyorum
Canım gibi değil canım gibi*
Aptal gibi demek istedim mal gibi*
Yok merak etme kayıt yapmasaydin oraya giremezdin🙂
Ben kimseyle konusmaya cekinirim sanırım ama konusmadigim için kimse yanıma gelmiyor sanırım ama fazla samimi olmakta istemiyorum az insan çok huzur bana göre
Böyle sakin insanlari severim ben açıkçası arkadaş olarak bende öyle olduğum için sanırım çok fazla konuşmayan yani 😅
Ben ise normal sessiz ya da çok konuşkan plsun fark etmez ama ben sırf onunla konuştum diye beni hemen arkadaşı olarak görsün istemem :/ ( sosyal bu gibi yerlerde olabilir ama iş yüz yüze gelince pek sosyal değilim normal konuşurum ve diğer gün de uzak dururum)
Çünkü kimseye kolay güvenen biri değilim ve hemen onunla arkadaş olup koca yıl boyunca birlikte takılmak istemem.
Aynı bende öyle çok samimi olmak istemem kimseyle açıkçası konusucagim max insan sayısı 2 veya 3 öyle ortamdan ortama kosamam
Evet ya ortam ne biri ile konuşmaya kalksam beraber cafe ya da şeye gdelim mi belki ben fakfakirim jspjps sorun şu sosyal ortamlarda olmak ve insanlarla konusmak bana zor geliyor bir insan ile konuşunca o insan hep bir şey istiyor ve ben bunu yapmak istemiyorum. Ama int konuştuğum insan birçok açıdan daha iyi geliyor bana şahsen.
Dimii bunu ben lisede de gördüm çok yakın olunca hep bişey yapmak zorunda kalıyorum o yüzden bir ara insanlardan uzaklaşmıştım. Hatta lisedeyken sınıf arklarim yemeğe falan cikarlardi ben cikmazdim ne gerek var yanii
Bizde çok etkinlik olurdu okulumuz LGS puanı olarak baya yüksek bir okul ve tanıtım şeyleri tatil ve bir arkadaşım atmaca gibi hemen atlardı ben hiçbirine gitmedim hatta para için yapıyorum sanıp bana 500 TL topladılar parayı alıp hine gitmedim jpskjpsk
İnadına alıp gitmedim diğer gün verince parayı baya gülmüştüm. mecbur bir sonraki Uludağ tatiline gitmiştim ama hiç sevmedim onlarla gitmektense ailemle gitmek isterdim
Jdbdjdjdbdksb ya zorlamasalar bari istemiyorsan tamam diyebilirler di yani senin kendi kararin ve istediğin sonuçta zorla goturucek halleri yokya seni
Ya değişiklerdi param olmasa nasıl dershane tuttim ben nasıl epilasyon yapım ya da sürücü kursuna gıdım mallardi ztn jpskjpsk
Aman boş ver takma böyle insanlar dolu maalesef
Haklısın gerçekten :'/
Neyse üniversiteye baslicaz ben kararimi verdim kimseyle boş samimi olmak yok gerekirse kampüste yalnız takılırım en iyisi nett😅
Ben kendime birçok PDF kitap indirdim direkt kendime onu okurum boş vakitlerde
Kantinde tost kuyruğunda olurum muhtemelen jpskjpsk
Ders aralarında mi yani boş durmaktan iyi bence bende düşünüyordum acaba tek başıma ders yokken ne yapabilirim diye
Ders aralarında derste bide yapıp atiliyormusum jpskjpsk bence kendini sıkma sen istemesem bile arkadaş bulursun benim yanlız kardeşim ilk kez liseye başladı hayla arkadaşı yok en kötü onun gibi olurum wjskjswj
Ya hiç bilmiyorum genelde ben kimsenin yanına gitmedikce onlar da gelmez yanıma ve ben 19 yaşındayım ve yasitlarimdan baya küçük gösteriyorum 17 gibi kayıt olmaya giderken bile beni liseli sandılar sınıfta bile belki laf ederler diye korkuyorum djrbdjdi
Yaaaa inan senin küçük durman daha iyi üstelik sıkıntı etme sen yks çalıştın ve memleketinde yaşadığın şehirde okuyacaksın o yüzden pozitif ol Ben saçımın son haline alışıp gideceksem sen benden daha ferasetli ol
Göğsüme gelen saçı boynuma kdr kestim sıkıntıdan çaktirmim ama pişmanım jpskjpsk
Herkes öyle diyor ama korkuyorum ordakiler hep buyuk durucak benden aslında yasitlarim onlar ama benden baya büyük duruyorlar dislanmaktan korkuyorum :')
Kısa saç bir kızı çekici gösterir benimde kısaydı ama uzadı🙂
Bence asıl korkmam gereken bir programımızın bile olmaması wjskjswj
Ay evet ya ders programı yokk sjendjd bayilcam az kaldı neyse bişey sorcam senin bölüm matematikmis helal sana ben hiç mat yapamıyorum Allah'tan benim bölüm full sözel ea puanıyla alıyor ama olsun
Çekici mi ve ben mi? Yok beee ben ilk gün eşofman ile gitmek istiyorum ustumede bol bir tişört saçım kısa olduğu için direkt krem sürüp nemlendirici ve ruj sürsem yeter diye kombin yaptım 😅
Walla bende anlamadım tyt fen ve ayt mat iyi yaptım ( tyt mat iğrenç geldi ) wjskjswj
Ay dur ben daha kombin yapmadım ama elimden gelse bende esortmanla giderim öyle çok makyaj yapan bir insanda değilim kapatici ve rimel tamamdır rahatıma duskunumdur valla esortmanla gitsem bir gün çok rahatlicam dkddbkdd
O sırada ayt matematikten 5 net yapan ben buna ağladı : )
Aslında bende biliyorum ilk gün böyle olmaz ama 😅
Walla bu sene zordu ztn ayt mat ( bu sene zevk için girmeyi düşünüyorum ama adeletli olmaz diye gitmicem ) 😂
Vallah sonraki günler esortman kombinimle gidebilirim baksınlar umrumda olmaz belki dersim olmadığı saatte uyurumda belki çok severim zaten djrvdkdi
Öylesine yaya yaya tür Türkçe çözmek istiyorum 😅
Ben şey düşündüm belki kendimi denemek için tekrar girerim ama tercih yapmam zaten üni okuyorum
Bencede sonraki günlerde daha iyi olur ;)
Bencede denemek için girelim ne olacak ki tercih vermicem ztn
Kesinlikle bu arada beni bı heyecan bastı bir an üni ortamı falan
Evet ya hayla uyuyamıyorum. Yarın yola çıkacam. Tip 1 KYK da kalacam ben 6 kisi ile kalacam. ( kesin biri beni sevmez uğraşır bende depresyona girip evimi özledim diye ağlarım 😂)
İns gerçekten anlayışlı birileri çıkar oda değiştirmek falan yemin ederim uğraşmak bile yoruyor insanı wjskjswj
Umarım anlasabilicegin insanlardir oda arkadaşların bende orada olsaydım iyi anlaşirdim ben seninle ama bakalım hayırlısı umarım orada mutlu olursun🥰
İns yaaa o kdr konuştuk aklıma bişey takıldı diyelim program çıkmadı ben ne zaman gidecem o zmn? ( ben ztn yarın gidicegim için babam ile üniversiteye de gidecez ztn ama ordan ogrenebilir miyim ki)
Evet tabi ki ogrenebilirsin oraya sorup öğrenci işlerine ama buyuk ihtimal pazar ders programı yayinlanir
İns bu arada ilk gün ne olduğunu bana burdan yazabilirsin 🧡🧡
Tabiki sende yaz ama bekliyorum umarım her şey güzel gelisir☺️
Hadi ins Pzr 6 kişilik bir ekip ile sana yazarım 😂( saka şaka muhtemelen ben eşyalarım calinmasin diye dolaba zincir örerim wjskjswj)
Ama bir yandan şart ciddiyim hırsızlık olayları çoğaldı gerçekten dikkatli ol oralarda 😄
Daha yeni aldığım laptopu WC bile yanımda gotururmusum 😂 elime aldığım tel dolaba zincirleme den uyumam ( daha zinciri geç anahtar bile almadım)
Sana yollarım asko burdan zincir ve anahtar merak etme 😅
Bonkör arkadaşım benim sen benim en sevdiğim üniversitesi arkadaşımsın ( bı sor var mı diye 😂 wjskjswj)
Djjejdsidb güldüm gece gece 😄
Ben şimdi yatacam iyi geceler sana grsrz 💚😘
Görüşürüz iyi gecelerr❤️🤗🥰
❤️❤️
💞💘💖💕💜❤️
Sana bir şey sracam ders kaydı yapmamız lazımmış bende yapmadım ve bugün son gunmus ne yapacam sen yaptın mı?
Evet yaptimda son gün 3 Ekim askim
Hyr bugunmus ben obs öğrenci bilgi sistemine giriş yaptım ders kaydı tıkladım süre doldu diyor?
Üstelik ben üniversite kayıt yaptım ama ders için kayıt yapacağımı bilmiyordum ve ne yapacam bilmiyorm
Dert etme knk okula gittigin zaman yapıyorlarmış kaydını öyle duydum bende
Mazeret kaydı yaptircam bunun içinde örnek mazeret belgesi isteyecem ben depont harç yatirmadim fiyatını ve hangi bankadan yapacağımı soracam onayladıktan sonra da gidecem
Para mı yatiriliyor ders seçimi yapınca e bizde öyle bişey yok onaylamış danışman hocam ha birde ders kaydı yapmadinya sen danisman hocanın ofisine gidicekmis veya telefondan mail aricakmissin bize öyle yazmış
Evet yokmuş 2. Öğretim öğrencileri ödüyor ben artk öğrenci işlerine gidip haledicem
Bilmiyormuydun ders kaydı olucagini knk aslında bende bilmiyordum da Instagram postları karşıma çıkıyordu kesfette öyle öğrendim bende
Nasıl bilebilirim ki üniversitesi wp grubuna girmedim okulda girerim diye düşündüm üstelik 1. Sinflarin öğrenci işleri yapıyor sandim SLK gibi mecbur gidip ugrasicam
Kolaymış zaten hemen yapıyorlarmış okulda merak etme bende girmedim wp grubuna üstelik bulamadım kimseyi siniftan
İns olur yaa bu akşam gidecem artk
Hayırlısı bakalım umarım her şey yolunda olur bu arada benim arklarda İstanbul'dan gitmeye başladı bugün otomatikmen hüzün çöktü :')
Ben bir Instagram hesabı da açım kendime öylesine dursun artk
Gerekiyor Instagram kullanmayan mi kaldı😄
Eskiden kullanırdım hesabım çalındı bende tekrar açmak istemedim şu an yeni hesap acacam
Haa anladiim
Kaydolmamamışsın okula
Nasıl? Sisteme TC mi ve adımı girdim profilimi kayıt ettim. Okuyamaz miyim?
Ders programı gözükmekse net bi şekilde sıkıntı vardır
Bende gözüküyor çünkü
Ve gözükmemesi demek ders kayıt işlemlerinin yapılmamış olması demek
Ben kayıt yaptım
Ama ders programı gözükmüyor diyorsun
okulun açılmasına 2 gün kaldı
İzlenme geçmişime baktım net bir şekilde yapmışım ilk başta yapmadım sandım ama yapmışım üniversite sitesinde obs girdim profil bilgimi duzeltim ders programı baktım gözükmüyor
Ders programı görünmüyosa net bi şekilde sıkıntı vardır
Bu sıkıntı benlik değildir o zaman?
Diğer arkadaşlarında program gözüküyosa sıkıntı senliktir
Arkadaşım yok ki sorim jspkjspk
Sınıf grubu falan yok mu
Var ama ben grupta bir şey sormam ki kimseyi tanimiyorum ve grupta yurt grubu. Ben okul grubuna girmedim daha doğrusu wp bulamadım Instagram kullanmadığım için orada da yokum
Okula kaydolmamışsın
Arkadaşım ben kayıt oldum eminim hatta kayıt olduktan sonra PDF bile indirdim e devletten giriş yaptım resmini babama bile atmıştım.
Ben ders kaydı yapmamışım ne yapacam?
Ders kaydı yapmadıysan derse göremezsin
Giremezsin
Ben okul kayıt yapmışım ders kayıt yapmamışım mazeret bildirsem girebilir miyim o zmn mazeret nasıl yapılıyor biliyor musun?
https://hizliresim.com/p4hzvyd
Muafiyet vesaire yok yani
Bazı okullar 1. Sınıflarda ders kayıt yapmiyormus mazeret varmış ekleme çıkarma varmış hiç mi yolu yok?