Merhaba, ana sayfaya geri dönme seçeneği mutlaka vardır yani oraya bir dönün bakın. AKTS'niz atıyorum 27 oldu, 3 kredilik bir şey arayın ders seçiminde 30 AKTS'ye tamamlamak için. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Üniversite ders seçim sayfasında diğer dersleri görememeniz, belirli bir hata veya teknik sorun olabileceği anlamına gelebilir¹⁴. İşte bu durumda yapabileceğiniz bazı şeyler:
1. **Tarayıcıyı Kontrol Edin**: Tarayıcınızın en son sürümde olup olmadığını kontrol edin. Bazı web siteleri, eski tarayıcı sürümleriyle uyumlu olmayabilir¹. 2. **Çerezleri ve Geçmişi Temizleyin**: Tarayıcınızın çerezlerini ve geçmişini temizlemeyi deneyin. Bu, bazen web sitesi sorunlarını çözebilir¹. 3. **Farklı Bir Cihazda Deneyin**: Farklı bir cihaz veya tarayıcıda denemeyi düşünün¹. 4. **Teknik Destekle İletişime Geçin**: Üniversitenizin teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Onlar, web sitesindeki herhangi bir sorunu çözmenize yardımcı olabilir¹.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, danışmanınıza veya üniversitenizin öğrenci işleri ofisine başvurmanızı öneririm¹⁴. Onlar, sizin için en uygun çözümü bulmanıza yardımcı olabilirler¹⁴.
Kaynak: Bing ile konuşma, 25.09.2023
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversite ders seçim sayfasında diğer dersleri göremiyorum, hala AKTS dolmadı ne yapacağım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, ana sayfaya geri dönme seçeneği mutlaka vardır yani oraya bir dönün bakın. AKTS'niz atıyorum 27 oldu, 3 kredilik bir şey arayın ders seçiminde 30 AKTS'ye tamamlamak için. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sağolun hallettim 30 kredi yetiyomus hoca söyledi
Akts yazacaktım Kredi yazmışım
Rica ederim. Sorun değil.
Üniversite ders seçim sayfasında diğer dersleri görememeniz, belirli bir hata veya teknik sorun olabileceği anlamına gelebilir¹⁴. İşte bu durumda yapabileceğiniz bazı şeyler:
1. **Tarayıcıyı Kontrol Edin**: Tarayıcınızın en son sürümde olup olmadığını kontrol edin. Bazı web siteleri, eski tarayıcı sürümleriyle uyumlu olmayabilir¹.
2. **Çerezleri ve Geçmişi Temizleyin**: Tarayıcınızın çerezlerini ve geçmişini temizlemeyi deneyin. Bu, bazen web sitesi sorunlarını çözebilir¹.
3. **Farklı Bir Cihazda Deneyin**: Farklı bir cihaz veya tarayıcıda denemeyi düşünün¹.
4. **Teknik Destekle İletişime Geçin**: Üniversitenizin teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Onlar, web sitesindeki herhangi bir sorunu çözmenize yardımcı olabilir¹.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, danışmanınıza veya üniversitenizin öğrenci işleri ofisine başvurmanızı öneririm¹⁴. Onlar, sizin için en uygun çözümü bulmanıza yardımcı olabilirler¹⁴.
Kaynak: Bing ile konuşma, 25.09.2023