Biri beni izliyormus durdurmustu o kisiye evliyim dedim halbuki ei degilim ama evliyim dedim mudurume yazdim ofiste tek kalmaktan korkuyorum kimse yokken beni rahatsiz eden biri vardi evli oldugumu soyledim yine yolumu kesti ve benim nerde ne yaptigima kadar soyledi felan dedim detaylk acikladim yarini yuzume bakmadı bugunde bakmiyor dun sadece dedi sehrjn merkezindeyiz birsey yapacak degil dedim haberleri gorup korkuyorum tamam dedi ama bana neden tavir aldi onu anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce adim cikmis mi oldu neden oyle davraniyor
Ofisin yakininda biri beni izleyipnduruyormus bunu uzun zaman sonra mudurume söyledim bana asiri tavir aldi sizce neden?
[19/9 21:18] ✨: Yahya bey iyi akşamlar. Ben sizinle bir sıkıntımı paylaşıcaktım. Musaitseniz [19/9 21:19] Yahya bey: İyi akşamlar [19/9 21:19] ✨: Ben konusmak icin musait degilimde yaziyim isterseniz [19/9 21:19] Yahya bey: Yazabilirsin ya da arayabilirsin [19/9 21:23] ✨: Aylar oncesinde bisiklet suren biri vardi opucuk atiyirdu cicek atiyordu yuzune bile bakmiyordum bir gun beni taniyormus gibi yanima gelip farkli isimle hitap edip sonra benimle tanismak istedi evliyim dedim haftalar sonra yine yolda durdurdu ve niyetinin kotu olmadigini felan soyleyip nerede calistigima kadar nerde ne yaptigima kadar soyledi cikis saatimi tatilimi vs bende bir daha yoluma cikarsa polise ihbar edecegimi soyledim ozurdiledi gitti daha olmadi oyle birsey 5 ay once felan olmustur belki ama arada hala karsilasiyorum ve ofiste herkes gidincede tek ben kaliyorum cok korkuyorum o gunden sonra kimse yokken [19/9 21:23] ✨: Siz kapiyi kilitle diyiyorsunuz ama mustafa bey mesai saati ixinde dukkan kapanmaz demisti bende sorun olur diye kapatamiyorum [19/9 21:24] ✨: Kimse yokken ofiste kapiyi kitleyio terasa ciksam olur mu [19/9 21:26] ✨: Ailemede pek bahsetmek istemedim akillar bende kalmasin diye biseyde olmadi onu dedikten sonra ama kendimi izleniyormus gibi hissediyorum biraz icime o korku girdi [19/9 22:41] Yahya bey: Olur olur yarın konuşuruz inşallah [19/9 22:48] ✨: Tesekkur ederim. Hayirli geceler [19/9 22:54] Yahya bey: Rica ederim iyi geceler
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ofisin yakininda biri beni izleyipnduruyormus bunu uzun zaman sonra mudurume söyledim bana asiri tavir aldi sizce neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni korumak istemiyor baş belası gibi görüyor bu yüzden rahatsiz olmus. Sana yüz vermek istemiyor.
Bence o işten çık
Birakmiyorlar
Bana ilgisi vardi
Adam evli ne ilgisi
Evli oldugunu nerdwn cikardiniz yazdigimi bir daha okur musunuz
Müdürün bekar, sana ilgisi var ve böyle davraniyor öyle mi? 😂 bence sen kafanda kurmussun.
Sana ilgisi olan bekar adam seni korumaya alirdi
[19/9 21:18] ✨: Yahya bey iyi akşamlar. Ben sizinle bir sıkıntımı paylaşıcaktım. Musaitseniz
[19/9 21:19] Yahya bey: İyi akşamlar
[19/9 21:19] ✨: Ben konusmak icin musait degilimde yaziyim isterseniz
[19/9 21:19] Yahya bey: Yazabilirsin ya da arayabilirsin
[19/9 21:23] ✨: Aylar oncesinde bisiklet suren biri vardi opucuk atiyirdu cicek atiyordu yuzune bile bakmiyordum bir gun beni taniyormus gibi yanima gelip farkli isimle hitap edip sonra benimle tanismak istedi evliyim dedim haftalar sonra yine yolda durdurdu ve niyetinin kotu olmadigini felan soyleyip nerede calistigima kadar nerde ne yaptigima kadar soyledi cikis saatimi tatilimi vs bende bir daha yoluma cikarsa polise ihbar edecegimi soyledim ozurdiledi gitti daha olmadi oyle birsey 5 ay once felan olmustur belki ama arada hala karsilasiyorum ve ofiste herkes gidincede tek ben kaliyorum cok korkuyorum o gunden sonra kimse yokken
[19/9 21:23] ✨: Siz kapiyi kilitle diyiyorsunuz ama mustafa bey mesai saati ixinde dukkan kapanmaz demisti bende sorun olur diye kapatamiyorum
[19/9 21:24] ✨: Kimse yokken ofiste kapiyi kitleyio terasa ciksam olur mu
[19/9 21:26] ✨: Ailemede pek bahsetmek istemedim akillar bende kalmasin diye biseyde olmadi onu dedikten sonra ama kendimi izleniyormus gibi hissediyorum biraz icime o korku girdi
[19/9 22:41] Yahya bey: Olur olur yarın konuşuruz inşallah
[19/9 22:48] ✨: Tesekkur ederim. Hayirli geceler
[19/9 22:54] Yahya bey: Rica ederim iyi geceler
Konusmamiz bu sekilde oldu ama bu enteresan tavirlarindan sonra dedigime pisman oldum
Bu yazişmada bir sıkıntı yok normal
Yani drdim acaba birseyimi yanlis ifade ettim yok oda normaldi yarini yuzume bakmadi hala bakmiyor moralide cok bozuk
Bu kiz başımıza bela oldu denek oluyor bu tavir
Çok ağrıma gitti
Işi birakicam
Ben olsam ben de öyle yapardim
Patronum benden cok memnun hic birakmadi istifa ettim kac defa bu durum patronumun kulagina gitse patronumdami gitmemi ister
Bilemem
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!