Patronumu popoma bakarken yakaladım?

Arkadaşlar çalıştığım yerde bir patronum var. Ben garsonun bu arada. Adam clupta korumalarin şefi ve belalı bir tip. Çevresi falan sıkıntılı zaten. Hiç bı şekilde bir muhabbet yok aramızda. Hatta biraz belalı olduğu için de uzak duruyorum. Bir gün bu benim postamdaki masada oturuyordu. Bende onun önünde arkam dönük dikiliyordum. Köpeği vardı onu seviyordu kucağında. Köpeğe bakmak için hafif kafamı çevirdim. Yüzünde tebessüm ile popoma bakıyor. Sonra gülümseyerek yavaş yavaş süzdü beni. En son kafama baktı ve benim boynumun dönüp ona baktığımı gördü. O kadar odaklanmış ki kafamı çevirince fark etmemiş. Göz göze geldik ve donakaldi. Yüzünde ki gülümseme gitti. Yakalanma korkusu oturdu yerine sanki. O günden sonra çok dikkatimi çekti. Sürekli bana bakıyor çaktırmadan yapıyor ama bunu. Arkadaşıma izlettirdim. Bı erkek garsonla konusurken karşısında durdum arkadaşım da bakicakti gizlice. Bana kaçamak bakışlar atmış. Çaktırmadan bakiyorms yani. İşte bunu benm kız arkdsm fark etti. Hâlâ bakıyor ama artık daha dikatli. Artık genel de de zaten bana arkası dönük bir şekilde oturuyor. Beni görebileceği bı yere oturmuyo. çok göz göze geldiğimiz bir gün de benden kardeşim diyerek bı şey rica etti. Kardeşim demesine çok şaşırdım. İş arkadasimizda o öyle biri değil diyor. Personelleriyle işi olmaz diyo. Ama ben bı kere yakaladım işte. İçime kuşku oturdu. Sizce ne yapmaya çalışıyor. Kafasında ne dönüyor. ya da ben mi yanlış anladım

Patronumu popoma bakarken yakaladım?