Sigortam başladı ama 23 eylülde. Ben işe 20 eylülde başladım. Pazartesi işverenle görüşecem
Bugün işe başladım ama sigorta gözükmüyor napıyım sizce?
9 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
İşe başladığın tarihi takip eden ayın 26'sından sonra sigorta giriş tarihine ve diğer detaylara ulaşma şansın olusuyor. Ama sigortanin yapılip yapılmasıgını sorup teyit de ettirebilirsin tabi ki.
Yani 2 sene flan öğrendiğim çok şeyler oldu ama tavsiyem insanlara mesafeli olmandir çünkü kimin ne olduğunu bilemiyorsun yani ne tam kop nede içli dışlı ol derim zamanla herkesi çözmeye başlarsın ona göre davranırsın muhabbet kurarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşe başladığın tarihi takip eden ayın 26'sından sonra sigorta giriş tarihine ve diğer detaylara ulaşma şansın olusuyor. Ama sigortanin yapılip yapılmasıgını sorup teyit de ettirebilirsin tabi ki.
Tamam 26'sından sonra bakıyım
kddkfkfk bugün başladıysan yarın başlar sigorta her ayın 26sından sonra edevlette görünür dldşdşdşd
Ee ben ne biliyim böyle şeyleri. İlk defa çalışıyoruz şurda 😏
patrona da sorma seni cshil görür
Bilmemek cahillik mi Allah Allah
evett
He he aynen
burada sana herkes bilgi vermiş sen hala patrona soracağım diyorsun ben olsam seni kovarım
Tamam o zaman sormayım 😀
herkes sana 24ünden sonra e devlete düşer diyor nesini anlamıyosun da ısrar ediyosun kanka yapma
Bi şey yapmıyorum rahat ol
Patrona sorma merakın neden, Muhasebeciye sor ya da ssk müdürlüğüne sor.
Soracağım kişi patron değil ki işveren. Adam bi sıkıntın olursa bana söyle dedi.
Neden ona söyleyecekmişin, erkek çalışana da demiş mi sıkıntın olursa bana gel diye.
Demiştir
Sanmam , hayata yeni başlıyorsun dikkat et, benim haddime değil ama olsun ben söyleyim yinede.
Sen öyle zannet, işveren abimiz çok iyi biri yaşça da büyük zaten
Hayat tecrüben yok kuzum , neyse bana düşmez.
Aynen yok
Bir ay sonra düşer maaş yattıktan sonraki ayın 24 unden sonra
Patrona soracam yime de
Sor aynı şeyi söyleyecek. Sigorta önemli sen hakkıni ara
Patronun ağzından duyunca içim rahatlar 😀
Hadi hayırlı olsun bakalım yeni işin
Sağol 🙂
İlk günden gözükür mü annem 🤦🏻♂️önümüzdeki ayın 24 ünden sonra bakman lazım
Tamam yine de patrona sorayım yarın
Hayır sormana gerek yok bu ayda 10 günün var ya önümüzdeki ayın 23 üne kadar sisteme girmeleri gerekiyor ondan sonra görürsün
Sisteme girmezlerse nolacak? Belki unuturlar falan. Sigortasız çalışmak istemiyorum
🤦🏻♂️ sadece senin değil bütün çalışanların ne kadar prim yatacağı sisteme girilir , şu an gözükmemesi normal yani
Ama ben yine de sormakk istiyorummm
Komik duruma düşersin sen bilirsin
Tamam sormayım o zaman
Birkaç gün içerisinde düşüyor sisteme
İnşallah. Yarın patrona soracam yine de
Sor bakalım
Aynen
Belki sonradan gözükür sistemde
Umarım
Hayırlı olsun acele etme başladitırlar
Yarın patronla konuşcam
İlk defa çalışınca ben 😀
Bugün ilk iş günün zaten. Dalga geçme lütfen yorgunum zaten 😀
Söylemesem olmazdı ama 😀Hayırlı olsun ilk maaşın heyecanıda başkadır😀ne işi peki
Aynen maaş günü çabuk gelse bari. Fabrika işi 🤦♀️
Bende tekstilde çalışmıştım ilk iş olarak oyuzden seni anlıyorum sana katkisi çok olur kötü ya da iyi
Bilmiyorum patron olsun çalışan ablalar olsun hepsi çok iyii. Umarım böyle devam eder. Siz tekstil de kaç ay çalıştınız
Yani 2 sene flan öğrendiğim çok şeyler oldu ama tavsiyem insanlara mesafeli olmandir çünkü kimin ne olduğunu bilemiyorsun yani ne tam kop nede içli dışlı ol derim zamanla herkesi çözmeye başlarsın ona göre davranırsın muhabbet kurarsın
Aynen haklısın teşekkürler
Önemli degil saglicakla kal 🙂
Sizdee sağlıcakla kalın