Arkadaşlar 25 yaşındayım. Babam emekli. Onun sigortasından yararlanıyorum fakat gecende doktora gittim, ücretli gözüküyormuşum. Sigortamı yenilemem lazımmış.
SGK’ya gittim. Babamın beyaanname doldurması lazımmış. Bu e devletten halledilemez mi acaba? Yani illa babamın gitmesi lazım herhalde?
SGK’ya gittim. Babamın beyaanname doldurması lazımmış. Bu e devletten halledilemez mi acaba? Yani illa babamın gitmesi lazım herhalde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İmza falan atacak ya e devletten olmaz
Pofff babam da gidene kadar🤦🏻♀️
Günlük bir işe falan mı girdin neden iptal oldu
Yok gecen sene Martta calısıyodum, coronadan dolayı işten ayrıldım. Ondan galiba.
Aynısı abimin başına gelmişti oradan biliyorum, tek başına halletmişti o neden babanı istediler anlamadım
Bilmiyorum, babandan yararlandığın icin baban halletmesi lazım dediler. Yaşımdan dolayı olabilir mi ki?
Oda seninle yaşıttı bilemedim bak
Bilmiyorum..
Şimdi muayene parası verdim devlet hastanesine. Eğer sigortamı halletmezsem bu sefer tahlil icin para yatıracağım vezneye. Tahlil belgeside 10 gün geçerliymiş. O zamana kadar halledirsem iyi..
Bu işi geciktirmeyin bir an önce yapın sonrasında çok faiz biniyor gün geçtikçe katlanıyor
O nasıl oluyorki ya
Iyi de 18 yaşını geçtin. Bekarsan gözükür. Evliysen düşer sigorta. ya da boşandıysa hene olur
Bekarım. Anlamadım ki.
Babam emekli, ben işten 1 sene önce ayrıldım. Ondan düşmüş olabilir mi
Çalışıyorsan babanın üzerine düşer. Işten ayrıldıysan sigortaya bildir , Sonra işten ayrıldığına dair imza gerek filan sonra zaten e debelte sigorta gözükür babanın adina