Doktor
Hakim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani bana göre ikisi de çok güzel meslek birinde hayatları kurtarıyorsunuz diğerinde adalet dağıtıyorsunuz ama bana kalırsa hakimlik daha ağır basıyor gibi...
Doktor olmanin nerese havalı? O kadar ders çalış, staj yap, hasta degerlendir, hoca egosu çek, uzmanlık için uğraşırken asistan olmanın sefilligini yaşa, işler yolunda gidip 10-11 yıl egitim sonrası uzman doktor ol, sonra elektriği kaçak kullanan, hayatında su faturası odemeyen, veriginin ne olduğundan bi haber biri gelsin " benim verdiğim vergilerle maaş alıyorsun, ilacımı yazacaksin" deyip tehdit etsin, hatta saldirsin, icaplar, uykusuz geceler vs vs.. sonra da doktorlar çok para kazanıyor, işlerini de yapmıyorlar bile yorumları.. G. otu yiyen biri de çıkıp hakimlere tek laf edebiliyor mu? Şimdi sen söyle hangisi daha havalı?
Cevap
33Cevap
Doktor olun bence
Havalıdan ziyade en çok hangisini seviyorum diye sormak en mantıklısı. İki meslekte sonuçta toplumca saygı duyulan itibarlı mesleklerler. Hangisini yapınca mutlu ve başarılı olabiliceğini düşünüyorsan onu seçmelisin.
Havalı olmak meslekle alakalı değil ama hakim lik biraz üst bir yapı sonuçta herkes hakim karşısına çıkmaya korkar
Havasına göre karar vereceksek ben araba tamircileri diyorum hava kompresörünü açtınmı daha havalısı yok. 😂
Pilot olmak daha havalı bence.
Seçenekler arasında pilot olmadığı için hakim seçeneğini seçtim.
Doktorluk, çünkü süper kahraman gibi bir şey. 😀
Havası önemli değil benim için. Parayı nerede çok kazanıyorsanız o işi yapın. İnsan para için çalışır sonuçta.
Xper kazanmak için hakim seçtim orada ama her ikisi
doktorlar şiddet görüyor ne yazıkki
hakim ol
HakiMin forsu KimSeDe yok doktoru dovebilirsin ama hakime bagiramassin bile
Doverim kim demiS serefsiz doktor yokmu piyasada hepsi namuslumu cok adi karaktersiz soktorda var hemde bezBol sopasiyla doverim gebertene kadar
Senin icin idam cikaralim olur mu doktorlara dokunani asalim cocuklara tecavuz edenlere madalya takalim oylemi seni bencil yaratik
İsine gelmedi dimi bencil
İsterse abd baskanina sikAyet et benim gorusume mudahil olan sensin defol benim gorusumden saygi duy ve kaybol sülük
Et bekliyirum sen benim fikir ozgyrlugume karisamasin bende Seni edicem fikir ozgurlugunu sapotaj ettigin icin
Doktorları dövüyorşar hakim daha avantajlı kim hakimi dövebilir
Yurtdışında yaşıyorsan doktor.
Baytar olmak daha havalı
Bence doktor olmak daha havalı.
Havalı ikisi de. Fakat stres dozu yüksek.
Bence hâkim savcı olmak
hakim tabi ki...
Doktorların burnu çok havada
doktor olmak sıfır torpil full alın teri
Bayan hakimin karizması yeter
Savcı olmak..
Yaa gerçekten mi 😏
Doktorlarin bir havası kalmadı hepsi dayak yiyor
karımın svegilisi olmak
yok kız kızayız biz
Çabuk karınla tanıştır beni
Zafer turizmde çalışmak>