Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu beyninden değil başka yerlerinden anlayanlar bu sorudan benim havalı olup olmamasına göre bölüm seçtiğimi düşünüyor. Bu sorudan bunu çıkarmışlar. Konudan bağımsız bu inanılmaz beyinlerin malum partili olduğuna yemin edebilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğu kişi tıp demiş ama bir savcıya özellikle de hakime duyulan saygının yarısının doktorlara gösterildiğini görmedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tıp oku bence ama havalı olduğu için değil iyi bir meslek olduğu için
Sen peygamberlik okusan yine o izlenimi vermezsin raad ol.
Havalı diye o bölümü okumak nedir ya 🤦🏽♂️
Havalı diye okuduğumu nerden biliyorsun mk beyinsizi. Bu sorudan bunu çıkararak zaten senin nasıl izlenim verdiğini de öğrenmiş olduk :)
Gizliden çıkıp sövsene kız 😂
İşin özünde ; tıpta sayısal hukukta eşit ağırlık istiyor. Sayısal zekanın daha baskın olduğunu düşünüyorum. Prestij olarak ikiside aynı gibi.
Tip tabiki, hukukcular bana hep guvenilmez izlenimi verir nedense 🙄🙄
Neden
Orta okulda iken avukat olmayi cok isterdim, sayisalci olmama ragmen cazip gelirdi. Ama sonra yas ilerledikce ve etrafta donen dolaplari gordukce,. anladim ki hak hukuk adalet diye bisi yok bu ulkede. Sen ne kadar adilim desen de ya parayi veren dudugu calacak ya arkasinda saglam bir dayisi olan ya da malum partinin kanatlari altinda olan 😡😡
Ama bilim oyle bir sey degil. Kurallar belli, uygulanacak prosedur belli. Yalaka olmana yalan soylemene gerek yok. O yuzden tip derim 👍🏻👍🏻
İzlenimden ziyade bu ülkede hukuk okuduğun zaman ne olacak ki. Savcı oldun diyelim AKP aleyhinde soruşturma başlatabilecek misin hayır.
bir kardesim tip okuyor. Resmen hayatini opuyorlar. cok zor bir bolum. Her kisinin basaracagini dusunmuyorum. Kendisi zaman zaman birakmayi dusunuyor. Psikolojisi bozuldu
Kiyaslanamaz.. Atatürk ile Tayip Erdoğanı kıyaslamak gibi bir cahillik
Geçen yıl kazanmıştım ama tercih etmedim bence işletme en iyisi.
Ben sehir sevmiyorum bana dag olacak bayir olacak gezecem avlanacam ama bu ikisi arasinda illede bir secim yapacaksam doktor olmayi tercih ederim bir dua bin akceden iyidir
Tabiki hukuk ama hukukçulara tıpa duyulan saygı kadar saygı duyulmaz soyguncu gözüyle bakar toplumlar
Tam tersi bence doktorlara saygı duymuyorlar. Bir hakime gösterilen saygının yarısı doktora gösterilmiyor
O korkudan oluyor normalde ve tabiki en üst seviyede hukukçu olursan hakim savcı muhteşem o zaman farklı olur yaş kaç ki sen hukuk mu okuyorsun
Tıp daha prestijli bence.
Edit : kızı rahat bırakın kendinize bakın önce
İkisi farklı dallarda. Bence her iki bolumun ayrı zorluğu var fakat tip sonuçta insan sağlığı daha zor bence
Sen o izlenimi vermiyorsun, o kesin.
Sende vermiyorsun, o kesin.
Hukuk bence suanki aklım olsa hakim olurdum
Tıp tabiiki soru mu bu?
tabiki bizler. tıp :D
Tıp ama daha yorucu
Tıp.
tıp bence
Tıp tabiki
İkisi de çok güzel
Tıp okumak
Hukuk