Merhaba, obs de ayarlar kısmı olur oradan yapacaksınız ama e-posta çıkıyor demişsiniz. Onu tam anlamadım ama herhalde şöyle çözebilirsiniz. Okul size bir mail adresi tanımlar siz kayıt olunca. Önce onu öğrenmeniz lazım. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
OBS şifresi oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. OBS'nin resmi web sitesine gidin². 2. "İlk şifre oluşturmak için tıklayınız" butonuna basın¹⁵. 3. İstenilen bilgileri girin (genellikle TC Kimlik numarası, Baba adı ve doğum tarihi gibi bilgiler istenir)⁴. 4. "Şifre Oluştur" butonuna basın¹⁵. 5. Sistem size geçici bir şifre verecektir⁴. 6. Geçici şifreyi kopyalayın⁴. 7. "Giriş sayfasına gitmek için tıklayınız" butonuna basın¹⁵. 8. Kullanıcı adı olarak okul numaranızı girin¹⁵. 9. Şifre olarak da geçici şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz³.
Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir ve belirli bir üniversitenin OBS sistemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kesin bilgi almak için ilgili üniversitenin OBS sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.
E-posta çıktısı almak için genellikle aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. E-postanızı açın. 2. Çıktısını almak istediğiniz e-postayı bulun ve açın. 3. E-posta uygulamanızın menüsünde genellikle sağ üst köşede bulunan "Daha Fazla" veya "..." gibi bir seçeneği tıklayın. 4. Açılan menüden "Yazdır" seçeneğini bulun ve tıklayın. 5. Yazdırma ayarlarınızı yapın (yazıcı seçimi, sayfa boyutu, renkli veya siyah-beyaz baskı vb.) 6. "Yazdır" butonuna tıklayın.
Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir ve kullanılan e-posta uygulamasına göre değişiklik gösterebilir. Kesin bilgi almak için ilgili e-posta uygulamasının yardım sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, obs de ayarlar kısmı olur oradan yapacaksınız ama e-posta çıkıyor demişsiniz. Onu tam anlamadım ama herhalde şöyle çözebilirsiniz. Okul size bir mail adresi tanımlar siz kayıt olunca. Önce onu öğrenmeniz lazım. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
OBS şifresi oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. OBS'nin resmi web sitesine gidin².
2. "İlk şifre oluşturmak için tıklayınız" butonuna basın¹⁵.
3. İstenilen bilgileri girin (genellikle TC Kimlik numarası, Baba adı ve doğum tarihi gibi bilgiler istenir)⁴.
4. "Şifre Oluştur" butonuna basın¹⁵.
5. Sistem size geçici bir şifre verecektir⁴.
6. Geçici şifreyi kopyalayın⁴.
7. "Giriş sayfasına gitmek için tıklayınız" butonuna basın¹⁵.
8. Kullanıcı adı olarak okul numaranızı girin¹⁵.
9. Şifre olarak da geçici şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz³.
Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir ve belirli bir üniversitenin OBS sistemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kesin bilgi almak için ilgili üniversitenin OBS sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.
Kaynak: Bing ile konuşma, 14.09.2023
E posta çıkıyor
E-posta çıktısı almak için genellikle aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. E-postanızı açın.
2. Çıktısını almak istediğiniz e-postayı bulun ve açın.
3. E-posta uygulamanızın menüsünde genellikle sağ üst köşede bulunan "Daha Fazla" veya "..." gibi bir seçeneği tıklayın.
4. Açılan menüden "Yazdır" seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. Yazdırma ayarlarınızı yapın (yazıcı seçimi, sayfa boyutu, renkli veya siyah-beyaz baskı vb.)
6. "Yazdır" butonuna tıklayın.
Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir ve kullanılan e-posta uygulamasına göre değişiklik gösterebilir. Kesin bilgi almak için ilgili e-posta uygulamasının yardım sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.