Eğitim & Kariyer Ösym şifresi nasıl alınır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Açık liseden mezun olanlar ösym şifresini nasıl alıyorlar? Ösym şifresi nasıl alınır? Cevapla Lise Soruları Şifre Soruları ÖSYM Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
enginnnn34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Istanbuldaysan laleli universitesinde orada osym bürosu var oraya muracat ederek yani direk giderek alabiliyorsun gayet kolay 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İnternetren oluyor mu Yorumla enginnnn34 +1 yıl Internetten olmuyor hayır once bankaya belli bi miktar para yatırıyorsun o internette yazar sonra osym burosuna gidicen laleli de o Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf cekcekler mi gidince Yorumla enginnnn34 +1 yıl Eve bilgisayar webcamerayla vesikalık cekicekler 😊👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Kulaklar gözükecek mi normal foto mu Yorumla enginnnn34 +1 yıl Normal foto iste ya Yorumla enginnnn34 +1 yıl Öyle vi sart kostuklarını hatrlamyorum Yorumla Soran +1 yıl Lise diplomayı götürcem mi isterler mi Yorumla enginnnn34 +1 yıl Ya gotur ne olur ne olmaz Yorumla
SiyahNeftt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ösym merkezleri var şehirlerde oradan olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lise diploması lazım mı giderken Yorumla SiyahNeftt +1 yıl Hayır sistemde kayıtlı oluyor her şey sadece kimliğin gerekecek, fotoğrafı orada çekecekler Yorumla
Karanlıkgökyüzümsün Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Herhangi bir liseye gidebilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Istanbuldaysan laleli universitesinde orada osym bürosu var oraya muracat ederek yani direk giderek alabiliyorsun gayet kolay
İnternetren oluyor mu
Internetten olmuyor hayır once bankaya belli bi miktar para yatırıyorsun o internette yazar sonra osym burosuna gidicen laleli de o
Fotoğraf cekcekler mi gidince
Eve bilgisayar webcamerayla vesikalık cekicekler 😊👍🏻
Kulaklar gözükecek mi normal foto mu
Normal foto iste ya
Öyle vi sart kostuklarını hatrlamyorum
Lise diplomayı götürcem mi isterler mi
Ya gotur ne olur ne olmaz
Ösym merkezleri var şehirlerde oradan olur
Lise diploması lazım mı giderken
Hayır sistemde kayıtlı oluyor her şey sadece kimliğin gerekecek, fotoğrafı orada çekecekler
Herhangi bir liseye gidebilirsin