Ya bir ben soy ağacıma bakamadım. Şifrem yok nasıl bakcam?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
PTT' ye git, sıra al, görevliye e devlet şifresi almak istediğini söyle, verdiği kağıtta e devlet şifren olacak ve girdiğinde güvenlik amacıyla şifreyi değiştir daha sonra kullanmaya başlayabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
PTT den alabilirsin
Birde kimlik kartıyla giriş var ama devamında e-devlet şifresi ister mi bilmiyorum dene istersen
giris.turkiye.gov.tr/Giris/T-C-Kimlik-Karti10 Yorumla
- +1 yıl
PTT den alınıyor bugün alamazsın yoğun talepten dolayı yarın inş
00 Yorumla
- +1 yıl
Ptt ya da hesabın varsa internet bankacılığından girersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Aslında PTT'ye gitmenize gerek yok. Bende eskiden PTT'ye gidip alıyordum hatta şifre unutunca tekrar gidip para ödeyip alıyordum. Ancak artık bazı anlaşmalı bankalar üzerinden de e-Devlet şifresi alınabiliyor.
Şuradaki konuda bu konuyla ilgili anlatım yapılmış istifade edebilirsiniz.
devletyardimi. net/e-devlet-bloke-nasil-kaldirilir00 Yorumla Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Ptt ye gidicen 5 lira karsiliginda e devlet şifresi alican sonra e devlet sitesinden tck no ile ptt aldigin tek kullanimlik sifrenle giris yapican bu kadar basit hayde kolay gele.
00 Yorumlabankadan gir ptt mtt yok bankanın sisteminden gir e devlet şifreni al...
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herhangi bir bankanın internet bankacılığından giriş yapabilirsin ya da ptt'den şifre alacaksın
00 YorumlaDaha önce hiç almadıysan ptt, alıp unutanlardansan e devletten şifreyi yenileyebiliyorsun.
00 Yorumla- +1 yıl
Onun sonucu nasıl geliyor bakan bana söyleyebilir mi? Çünkü belgeler tamamlanıyor denildi.
00 Yorumla Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kardeşlerinle senin aynı zaten. Onların şifresiyle gir bak
00 Yorumla- +1 yıl
ptt ye gideceksin kimliğinle şifre alacaksın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Şifre olmadan başka bir şekilde giriş yapabilir miyim soy ağacıma bakmak için? Tc ile mesela
- +1 yıl
hayır canım özellikle tembeller için ptt ye kadar yürümesi için bir fırsat yaratmışlar edevlete öyle tc ile girilse millet birbirinin soyundan hariç nelerini görürdü
Ptt alcaksın 2 tl di herhal
08 Yorumla- Soran+1 yıl
İnternet üzerinden alinmazmi
- Soran+1 yıl
Soy ağacımı ögrenmek için başka bir giriş yapamaz mıyım peki? İlla şifre mi olmali
- Soran+1 yıl
Tekrar geldi diyorlar yinemi kalkmış
- +1 yıl
Peki bir şey sarabilir miyim size ben de? Benim babam almış galiba benim için ama ben bilmiyorum hesabımı. Onu da pttden düzeltebilir miyim?
PTT sen 2₺ ücret ile alabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Postaneden alabilirsin
00 Yorumla Ptt şubelerinden birine gidip alabilirsiniz.
00 Yorumla- +1 yıl
Ptt ye git al. 2 lira gibi birşey
00 Yorumla - +1 yıl
Postaneden
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Şifre olmadan başka bir şekilde giriş yapabilir miyim soy ağacıma bakmak için? Tc ile mesela
- +1 yıl
Yapamazsin ama zatwn al sifreyi isine yarar sabika kaydi filan ordan cikartirsin
- +1 yıl
Daha önce almadiysan pttye gidip alacaksin
00 Yorumla Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. PTT den
00 Yorumla- +1 yıl
ptt den alacaksın..
00 Yorumla - +1 yıl
ptt den
00 Yorumla Diğer konusunda 13,1b cevap paylaştı. ptt den şifre al
00 Yorumlaptt den alınır
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında