Meslek seçiminde ne yapmalıyım?

Merhaba size birseyden bahsedecegim ben 2004 doğumluyum yani yaşım 19 liseyi turizm konaklama oteli mezun oldum antalyada çalıştim staj gördüm yani 1sene oldu şu an işsiz kaldım çok şu an döşeme dükkanında kalfayim ama hala içimde Antalyada calismak istiyorum güzel bir yer hem tatil hem iş olarak bu arada babam vefat etti 6 sene önce zaten ne oluyorsa babasizliktan oluyor dayım var bir tane olmaz olsaydı dicegim insan işsiz kaldığımda onun yanına gidiyordum sırf 100 TL kazanmak için onu bile bazen vermiyordu babam olmadığı içinde eviin büyügu olarak çalışmak zorunda kaldım sigortamida odemiyordu bunlardan bir an önce kurtulmak istiyordun kardeşim var onada aynısını yapacaklar diye endişeleniyorum annemi şuana kadar hiç sevmedim ama saygı duydum artık bunalıma girdim dayım nasıl birisi derseniz beleşcinin önde gideniydi para çok seven birisi bize yardım ediyormuş gibi yaklaşıp bizim baba tarafından miraslar peşindeydi tek yatırım olacaktı bizim kafam karışık artık ayri eve geçesim var sizce ne yapmalıyım?
Meslek seçiminde ne yapmalıyım?